18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Burnley – West Ham: Odds og optakt den 3. maj 2021

Foto: Bildbyrån

Burnley tager mod West Ham i den sene mandagskamp, så de to mandskaber vil have overblik over alle rundens øvrige kampe. Burnley har lige nu ni point til nedrykningsstregen, mens West Ham i den anden retning har seks point op til ‘top 4-stregen’. Sejr til Burnley vil så godt som sikre dem en sæson mere i Premier League. Nederlag til West Ham vil formentlig endegyldigt slukke deres drømme om Champions League. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Burnley – West Ham. Der er kampstart mandag d. 3. maj 2021 kl. 21:15. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Max. 

GÅ TIL


Burnley – West Ham: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anthony Taylor
Stadion: Turf Moor, Burnley
Vejret: 7°, let vind og regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Burnley
West Ham
Odds are subject to change. Last updated 3. maj 2021 21:16.


Optakt til Burnley – West Ham: Skader, karantæner og startopstillinger

For bare et par sæsoner siden kvalificerede Burnley sig til europæisk fodbold. Og i de seneste uger har der af og til været tegningen til spil på nogenlunde samme niveau. De vandt ude over Everton midt i marts, og i søndags lammetævede de en flok tamme ulve i Wolverhampton med hele 4-0. En sejr, der ikke var ét eneste mål for stor. 

Men imellem de to flotte kampe har Burnley så tabt tre andre kampe. Mod Southampton, Newcastle og Manchester United. Det svinger lige rigeligt i niveau. Men hvis de kan ramme sidste weekends niveau, vil de være en trussel for alle hold – også for West Ham i dette opgør. Hold særligt øje med holdets topscorer Chris Wood, der scorede tre gange mod Wolverhampton. Han bør være brandvarm. 

Temperaturen hos West Ham er vel i bedste fald lunken efterhånden. Som en humlebi har de holdt sig i top 4 hele sæsonen, selv om eksperter, has-beens og expected goals-fanatister har talt om, at de har overpræsteret hele vejen. Men nu er de måske alle sammen ved at få ret. De seneste to kampe har begge givet nederlag, og West Ham er lige nu på 5. pladsen – med mindre Liverpool har slået Manchester United, og/eller Tottenham har slået Sheffield United søndag. Det kan vel godt ske, at mindst én af dem vinder, og så er West Ham på 6. – eller 7. pladsen. Og ser dermed ud til at bytte et eventyr i Champions League med en førstegangsoplevelse på tredje klasse med den nye Europa Conference League. Det vil være en skuffelse. 

Burnley:

 • Kevin Long (Forsvar, Reserve) – Skadet 
 • Robbie Brady (Midtbane, Fast) – Skadet

West Ham:

 • Aaron Cresswell (Back, Fast) – Skadet
 • Arthur Masuaku (Back, Reserve) – Skadet
 • Declan Rice (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Michail Antonio (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Burnley forventet startopstilling: Pope; Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor; Brownhill, Cork, Westwood, McNeil; Vydra, Wood.

West Ham forventet startopstilling: Fabianski; Diop, Dawson, Ogbonna; Coufal, Noble, Soucek, Fredericks; Fornals; Bowen, Lingaard.

Odds på Burnley – West Ham

Kigger vi på oddsene, viser de, West Ham er favorit i duellen.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 3. maj 2021 21:16.


Odds-forslag: Lad målene regne ind

Ingen har sådan rigtig lyst til at gæste Turf Moor. Det er bøvlet. Træner Sean Dyche forstår at inspirere og motivere sit mandskab, så de altid kommer med 100% indsats, og så de giver sig maksimalt i alle dueller i alle kampens minutter. Det er noget bøvlet noget. Når de så samtidig scorer højt på effektivitets-skalaen som sidste søndag mod Wolverhampton, er de et rigtig ubehageligt mandskab at møde. I deres seneste 13 hjemmekampe har de kun tabt tre: Mod Manchester United, Manchester City og Newcastle United. 

West Hams meritter i denne sæson er der allerede sunget højt og flot og meget om. Fortjent. Men de har bare hentet én sejr i de seneste fem udekampe. Til gengæld er der scoret fem mål i hver af de to seneste. Og hjemme er det i øvrigt næsten lige så målrigt med seks og fem scoringer i to af de seneste tre kampe. 

I Burnleys seneste fem kampe er der scoret mindst tre mål i alle fem. De vil forsøge at rulle videre på den flotte sejr fra Wolverhampton og være sprængfyldte med selvtillid, mens West Ham skal frem over banen i jagt på sejr. Det kan blive et herligt livligt og åbent opgør, og anbefalingen er at gå med mindst tre scoringer i kampen. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,91
Over 2,5 mål
Besøg Unibet *


Burnley – West Ham: Statistik, topscorer og H2H

 • Burnley er på 16. pladsen med 36 point efter 33 kampe. De har ni point ned til nedrykning og en kamp i hånden. 

 • Statistikken for Burnley er 9-9-15 og målscoren 30:45. 

 • West Ham er røget uden for top 4 og indtager aktuelt 5. pladsen med 55 point efter 33 runder. De har 6 point op til Chelsea i top 4 og en kamp i hånden. 

 • Tallene for West Ham byder på nydelige 16-7-10 og 53:43.

 • Burnleys topscorer er Chris Wood, som står bag 10 pletskud i sæsonen. 

 • Hos West Ham deles topscorerprisen netop nu mellem Jesse Lingaard og Tomas Soucek, som begge har scoret 9 mål. 


Expected Goals: West Bromwich – Wolverhampton – de seneste tre kampe

BurnleyResultatxGWest HamResultatxG
Wolverhampton – Burnley(0-4)0,50 – 2,31West Ham – Chelsea(0-1)0,87 – 2,93
Manchester United – Burnley(3-1)2,56 – 0,77Newcastle United – West Ham(3-2)1,97 – 1,61
Burnley – Newcastle United(1-2)2,36 – 1,08West Ham – Leicester City(3-2)0,79 – 1,79
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar