18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Burnley – Manchester United: Odds og optakt den 8. februar 2022

Det kører ikke helt for Ronaldo og co., som senest blev ekspederet ud af FA Cuppen af Middlesbrough. (Foto: Bildbyrån)
Det kører ikke helt for Ronaldo og co., som i fredags blev ekspederet ud af FA Cuppen af Middlesbrough. (Foto: Bildbyrån)

Træerne vokser ikke ind i himlen for Manchester United, som indtil videre halter sig igennem sæsonen. Denne gang bør der dog være muligheder for 3 point, når ‘De Røde Djævle’ gæster ligaens bundhold, Burnley. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Burnley – Manchester United. Der er kampstart tirsdag d. 8. februar 2022 kl. 21:00. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Burnley – Manchester United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mike Dean
Stadion: Turf Moor, Burnley
Vejret: 9°, regn og let vind


Optakt til Burnley – Manchester United: Skader, karantæner og startopstillinger

Sæsonen vil ikke rigtig tage fart for Manchester United, som på trods af et trænerskifte, stadig kæmper gevaldigt med spillet på banen. Fredag aftens FA Cup-kamp mod Middlesbrough må vel siges at være et af de foreløbige lavpunkter i sæsonen, her formåede ‘De Røde Djævle’ nemlig ikke at spille sig videre, trods hjemmebanefordel og et laaaangt bedre hold end Championship-klubben. Resultatmæssigt har det egentlig været OK under Ralf Rangnicks ledelse, men spillemæssigt er der stadig ikke den store forandring at spore hos den engelske storklub.

Manchester United ligger stadig lunt i svinget til at snuppe en top-4 placering i denne sæson, forfølgerne er ikke langt efter, men som det ser ud nu, så er det United, som får lov at spille Champions League i næste sæson. Der bør også være gode muligheder for 3 point her mod Burnley, som skraber bunden af rækken.

Nitten kampe og kun én eneste sejr til Burnley, det er jo bare ikke godt nok. Men faktisk så lever håbet om overlevelse stadigvæk. Burnley er sidst med 13 point for 19 kampe, men der er ikke mere end 3 point op til Norwich over stregen, og de har altså spillet tre kampe flere end Burnley. Senest blev det blot til 0-0 hjemme i bundopgøret mod Watford, men det er den slags kampe, som skal vindes, hvis Burnley vil være med i den bedste række til næste sæson. Sean Dyche har sagt farvel til Chris Wood, som er røget til nyrige Newcastle, mens Wout Weghorst er kommet til fra Wolfsburg.

Burnley:

 • Charlie Taylor (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Johann Gudmundsson (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Ashley Barnes (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Matej Vydra (Angreb, Fast) – Skadet

Manchester United:

 • Victor Lindelöf (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Aaron Wan-Bissaka (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Luke Shaw (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Eric Bailly (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Mason Greenwood (Kant, Fast) – Suspenderet

Burnley forventet startopstilling: Pope; Roberts, Tarkowski, Mee, Taylor; McNeil, Westwood, Brownhill, Cornet; Rodriguez, Weghorst

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Dalot, Varane, Maguire, Telles; McTominay, Fred; Rashford, Fernandes, Elanga; Ronaldo


Odds på Burnley – Manchester United

Oddsene indikerer, at bookmakerne tror på en udesejr. 


Odds-forslag: Defensive værter vs. Sårede gæster

Hverken Burnley eller Manchester United kan være voldsomt tilfredse med hvordan sæsonen er forløbet indtil videre, og er til en vis grad presset til at levere et resultat tirsdag aften. Hjemmeholdet prøver at kæmpe sig op over nedrykningsstregen, mens gæsterne som minimum skal holde deres placering i top-4.

Ralf Rangnick og gegenpress, det lyder godt og underholdende på papiret, men United virker ikke til at være helt i mål med den nye spillestil endnu. Der er masser af talentfulde spillere hos gæsterne, og især i offensiven, men der har ikke været meget underholdning for pengene på det seneste. Kun tre gange i elleve kampe under Rangnicks ledelse er United kommet på måltavlen mere end én gang, mens otte ud af elleve kampe er gået under 2.5 mål.

Denne gang står de overfor et standhaftigt Burnley-mandskab, som helt sikkert ikke kommer til at angribe med hovedet under armen. Værterne står noteret for en af de bedste defensiver i ligaen, i otte hjemmekampe er det blot blevet til otte indkasserede mål, og jeg tror også de får held til at holde et såret United-mandskab fra en målfest her. Burnleys to seneste ligakampe på eget græs er i øvrigt endt 0-0.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,08
Under 2.5 mål
Gå til Marathonbet *


Burnley – Manchester United: Statistik, topscorer og H2H

 • Burnley er sidst i Premier League med 13 point i 19 kampe. Statistikken er på 1-10-8 og målscoren 16:27

 • Manchester United indtager 4. pladsen med 38 point efter 22 kampe. Statistikken lyder på 11-5-6 målscore er 36:30.

 • Burnleys mest scorende spiller er Maxwell Cornet med seks mål i sæsonen.

 • Hos Manchester United er Cristiano Ronaldo flittigste mand på måltavlen med 8 træffere.  

 • Sæsonens første indbyrdes opgør endte med en sikker 3-1 sejr til United hjemme på Old Trafford.
Info
NavnManchester UnitedMUN
Land
England
ENG
CheftrænerRalf Rangnick
Websitewww.manutd.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
19
Mål
30
Mål imod
27
Rent bur
4
Gule kort
41
Røde kort
2
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
1
Mål imod
1
Turnering
Champions League Grp. F
Kampe spillet
6
Mål
11
Mål imod
8
Rent bur
1
Gule kort
10
Røde kort
1


Expected Goals: Burnley vs. Manchester United – de seneste tre kampe

BurnleyResultatxGManchester UnitedResultatxG
Burnley – Watford(0-0) 1,12 – 0,58Manchester United -Middlesbrough(1-1) 4,75 –1,26 
Arsenal – Burnley(0-0) 1,81 – 0,35Manchester United – West Ham (1-0) 1,86 – 0,43
Burnley – Huddersfield(1-2) 0,56 – 2,55 Brentford – Manchester United (1-3) 2,45 – 1,10
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Burnley – Manchester United?

Burnley – Manchester United spilles tirsdag den 8. februar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Burnley – Manchester United?

Burnley – Manchester United spilles på Turf Moor i Burnley

Skriv et svar