18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Burnley – Leeds United: Odds og optakt den 15. maj 2021

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Den tidlige lørdagskamp i Premier League finder sted på Turf Moor i Burnley, hvor hjemmeholdet efter sejren ude over Fulham i mandags nu kan trække vejret lidt lettere, fordi de er sikret en sæson mere i Premier League. Gæsterne fra Leeds United har som oprykkere imponeret og er aktuelt placeret i den bedste halvdel af rækken. Hvem kan finde motivation i dette opgør? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Burnley – Leeds United. Der er kampstart lørdag d. 15. maj 2021 kl. 13:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TILBurnley – Leeds United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Graham Scott
Stadion: Turf Moor, Burnley
Vejret: 11° med svag vind og regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 15. maj 2021 12:48.


Optakt til Burnley – Leeds United: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er ikke just væltet ind med point på kontoen hos Burnley i de seneste måneder. Men tre sejre i de seneste syv kampe har altså været nok, og det er pudsigt nok sket efter tre udesejre mod Everton, Wolverhampton og altså afgørende i mandags mod Fulham. Nu kan Burnley så enten gå i fiesta-mode de resterende kampe og risikere at ende som den aller-ringeste af de overlevende i bunden, eller også skal de forsøge at skrabe lidt ekstra point sammen og sigte efter en lidt mere hæderlig placering som nummer 12-14. 

Efter denne kamp mangler de Liverpool og Sheffield United. Dér kan de vel godt sigte efter fire point. Hvis de altså vil sigte efter noget. Det får vi nok et fingerpeg om i denne duel. Det omvendte opgør blev spillet 27. december 2020, og på Elland Road vandt Leeds United 1-0 på et straffesparksmål sat ind af Patrick Bamford i kampens femte minut. 

Og Patrick Bamford har sæsonen igennem været en pålidelig målscorer for Leeds United, og han er noteret for i alt 15 sæsonmål. Efter bare en scoring i de seneste seks kampe er han sikkert sulten efter at udvide sæson-totalen i denne kamp. Måske kigger Leeds United op i rækken i håb om at avancere yderligere, men de er aktuelt fem point efter Everton og Arsenal, og det bliver svært at hente dem. 

Det er til gengæld ikke så vanskeligt at se for sig, at Leeds United bliver indhentet bagfra af enten Aston Villa eller Wolverhampton, så hvis målet er at slutte i den bedste halvdel af rækken, skal der point på kontoen. Heldigvis for træner Marcelo Bielsa, som nok er næsten ligeglad med, hvem modstanderen er, mangler holdet ud over denne kamp at møde Southampton og West Bromwich. Der bør ligge flere point til Leeds United, hvis de vil slås for dem. 

Burnley:

 • Kevin Long (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Robbie Brady (Midtbane, Reserve) – Skadet

Leeds United:

 • Liam Cooper (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Adam Forshaw (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Helder Costa (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

Burnley forventet startopstilling: Pope; Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor; Brownhill, Cork, Westwood, McNell; Wood, Vydra.

Leeds United forventet startopstilling: Meslier; Ayling, Llorente, Struijk, Alioski; Phillips; Raphinha, Dallas, Roberts, Harrison; Bamford. 


Odds på Burnley – Leeds United

Et kig på oddsene viser, bookmakerne har Leeds United som kneben favorit i denne duel. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 15. maj 2021 12:48.


Odds-forslag: En historie om tætte, tætte kampe

Burnleys oprykning i 2016 betyder, der ikke har været mange indbyrdes kampe i de senere år, men duellen i december i Leeds viste, at de to hold frygtløst samler stafetten op, hvor de efterlod den, da de skiltes i Championship. Siden 1974 har de to hold mødtes 21 gange. 18 gange er det endt med sejr på præcis et mål til et af holdene. To er endt uafgjort og 22. november 2005 fik Leeds United en storsejr i det indbyrdes opgør, da de vandt 2-0 på hjemmebane. 

10 af de 21 kampe har budt på højst to scoringer, mens 11 af dem altså har haft mindst tre mål. Otte gange er det endt 1-0, mens det ni gange er sluttet 2-1. 12 gange er det endt med hjemmesejr, mens det syv gange er endt med udesejr. Men Burnley har ikke vundet på hjemmebane i ligaen siden 27. januar. Otte kampe har givet fem uafgjorte og tre nederlag. I samme periode har Leeds United vundet fire og tabt fire udekampe. 

Så hvis vi nu antager, at de to hold endnu engang spiller et tæt opgør med hinanden, er spørgsmålet, hvem af dem vi tror på som vindere. Burnley har en elendig hjemmestatistik, og de har lige sikret sig endnu en sæson i Premier League for fem dage siden. Måske vil de nu tage en smule mere løst på tingene – om end det er svært at forestille sig træner Sean Dyche ligefrem bifalde det, men det er ikke alt, der kan fjernstyres fra sidelinjen. Ikke engang Leeds Uniteds træner Marcelo Bielsa kan styre alt, men han har dog trods alt styret holdet til en forrygende sæson som oprykkere, og mon ikke de vil give alt for at slutte så højt som muligt? Anbefalingen vælger i hvert fald at gå med sejr til gæsterne på præcis ét mål i denne duel.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
4,50
Leeds United med præcis ét mål
Besøg Bet365 *


Burnley – Leeds United: Statistik, topscorer og H2H

 • Burnley er på 15. pladsen i Premier League med 39 point efter 35 kampe. 
 • Statistikken for Burnley er 10-9-16 og scoren 33:47.
 • Leeds United er nummer 10 i tabellen med 50 point efter 35 runder. 
 • Statistikken for Leeds United er symmetrisk nydelig med 15-5-15 og scoren 53:53..
 • Chris Wood har hamret 12 bolde i kassen, og det gør ham til Burnleys topscorer.
 • Hos Leeds United er Patrick Bamford topscorer med 15 pletskud.


Expected Goals: Burnley – Leeds United – de seneste tre kampe

BurnleyResultatxGLeeds UnitedResultatxG
Fulham – Burnley(0-2)1,26 – 1,66Leeds United – Tottenham(3-1)2,89 – 0,94
Burnley – West Ham(1-2)3,00 – 2,25Brighton – Leeds United(2-0)2,90 – 0,40
Wolverhampton – Burnley(0-4)0,50 – 2,31Leeds United – Manchester United(0-0)0,33 – 1,12
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar