18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Burnley FC – Watford FC: Odds og optakt den 18. januar 2022

Burnley FCs keeper Nick Pope skal have en god aften, hvis de skal ende en stime på otte kampe uden sejr, når de møder Watford FC (Foto: Bildbyrån)

Det er bundkamp for alle pengene, når Burnley FC hjemme på Turf Moor tager mod Watford FC. Værterne er sidst i tabellen, mens Watford FC godt nok er nummer 17 og lige over nedrykningspladserne, men de har blot tre point mere end hjemmeholdet og har spillet to kampe mere. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Burnley FC – Watford FC. Der er kampstart tirsdag d. 18. januar 2022 kl. 20:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Burnley FC – Watford FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson
Stadion: Turf Moor, Burnley
Vejret: 3° og let vind


Optakt til Burnley FC – Watford FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Burnley FC har vel tæt på Premier Leagues korteste skadesliste, men for dem er lige præcis de to fravær og salget af Chris Wood måske den allermest problematiske skadesliste. De er på 16 scoringer i 17 kampe, og her er de uden Wood, som jo er draget til Newcastle United, og de må også undvære Ashley Barnes, som er skadet, og Cornet, der er i Cameroun til Africa Cup of Nations. 

Og så er der jo den frygtede coronaliste, der næsten udkonkurrerer en kort skadesliste. Mandag kom det frem, at Burnley FC har bedt om udsættelse på grund af et stort antal af corona-tilfælde, som de også var plaget af, da de i weekenden tabte til Huddersfield Town. Om udsættelsen bliver tildelt Burnley FC, ved vi i løbet af mandag.

De seneste otte kampe er sejrsløse for Burnley FC, og den stime strækker sig helt tilbage til slutningen af oktober. De spillede ikke mellem 12. december og 30. december, så træthed er næppe et problem, men de manglende sejre er helt sikkert problematiske for træner Dyche og hans flok. De skal finde en form for offensiv forstærkning, før transfervinduet lukker, og så skal de også have åbnet for sejrskontoen igen. 

Watford FC er såmænd også helt uden sejr i deres seneste otte kampe, så de er formentlig lige så sultne som værterne efter en sejr. Men skadeslisten for gæsterne er en hel del længere. De har sendt Troost-Ekong, Masina og Louza til de afrikanske mesterskaber, og samtidig har de N’Koulou, Etebo, Baah og Sarr på skadeslisten. Kun en sen udligning i fredagens udekamp mod Newcastle United forhindrede ottende nederlag på stribe for Watford FC.

Burnley FC:

  • Nathan Collins (Forsvar, Reserve) – COVID-19
  • Erik Pieters (Back, Reserve) – COVID-19
  • Charlie Taylor (Back, Fast) – COVID-19
  • Dwight McNeill (Kant, Fast) – COVID-19
  • Maxwel Cornet (Kant, Fast) – Africa Cup of Nations
  • Ashley Barnes (Angreb, Fast) – Skadet
  • Matej Vydra (Angreb, Fast) – COVID-19

Watford FC:

  • Nicolas N’Koulou (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • William Troost-Ekong (Forsvar, Fast) – Africa Cup of Nations
  • Adam Masina (Back, Fast/Reserve) – Africa Cup of Nations
  • Peter Etebo (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Imran Louza (Midtbane, Reserve) – Africa Cup of Nations
  • Kwadwo Baah (Kant, Reserve) – Skadet
  • Ismaila Sarr (Kant, Fast) – Skadet

Burnley FC forventet startopstilling: Pope; Lowton, Tarkowski, Mee, Bardsley; Brownhill, Stephens, Westwood, Lennon; Rodriguez, Dennis.

Watford FC forventet startopstilling: Foster; Ngakia, Cathcart, Samir, Kamara; Kayembe, Sissoko Kucka; Cucho, King, Pedro.


Odds på Burnley FC – Watford FC

Et glimt på oddsene fortæller os, at bookmakerne tror mest på hjemmesejr.


Odds-forslag: Reservernes kamp – hvis den spilles?

Med beskeden om, at værterne har bedt om udsættelse af kampen, må det formodes, de mangler en hel del spillere. Selve skadeslisten ser ikke umiddelbart overvældende ud, men er der corona i truppen, kan det jo være et problem for dem. 

Skal kampen afvikles, ligger det jo lige for, at vi får en elendig fodboldkamp mellem to mandskaber, der tilsyneladende ikke aner, hvordan man vinder en kamp. Burnley FC er på syv scoringer i deres seneste otte (sejrssløse!) kampe, hvor de samtidig har lukket 13 mål ind. For Watford FC ser de tilsvarende tal for deres syv nederlag og ene uafgjorte i de seneste otte kampe ud som følger: 8:21. Altså som værterne cirka et mål per kamp og så et væsentligt ringere forsvar, som har lukket mere end 2,5 mål ind i de otte kampe i snit.

Med ingen af holdene i stand til at vinde er det nærliggende at forestille sig en deling i denne duel, som, hvis den bliver til noget, kan ende med at blive en besynderlig forestilling fyldt med reserver på banen. Bliver det et opgør med store ændringer og mange uprævede kræfter, er det dog ikke sikkert, de begge vil være ved styrke nok til at sikre det ene point, så anbefalingen vil hellere åbne for enten 1:0 eller 2:0 med et spil på under 2,5 mål – på den måde er vi også dækket ind for 0:0 eller 1:1. Trods alt.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,81
Under 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Burnley FC – Watford FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Burnley FC er på sidstepladsen i Premier League med 11 point for 17 kampe. 

  • Tallene for Burnley FC siger 1-8-8 og 16:27.

  • Gæsterne fra Watford FC er lige over nedrykningszonen på 17. pladsen med 14 point for 19 kampe. 

  • Watford FCs statistik er 4-2-13, mens deres målforskel er 23:37.

  • Hos Burnley FC er hyppigste mand på måltavlen Maxwel Cornet, der har nettet 6 gange indtil nu. 

  • Watford FCs topscorer er Emmanuel Dennis, som er noteret for 8 mål.




Expected Goals: Burnley FC vs. Watford FC – de seneste tre kampe

Burnley FCResultatxGWatford FCResultatxG
Burnley FC – Huddersfield Town(1-2) 0,56 – 2,55Newcastle United – Watford FC (1-1) 1,15 – 1,32 
Leeds United – Burnley FC (3-1) 1,72 – 1,48Leicester City – Watford FC (4-1) 2,69 – 1,03 
Manchester United – Burnley FC(3-1) 2,44 – 1,65 Watford FC – Tottenham Hotspur (0-1) 0,54 – 1,49 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Burnley FC – Watford FC?

Burnley FC – Watford FC spilles tirsdag den 18. januar 2022 klokken 20:30.

Hvor spilles Burnley FC – Watford FC?

Burnley FC – Watford FC spilles på Turf Moor i Burnley i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar