18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Burnley FC – Tottenham Hotspur: Odds og optakt den 23. februar 2022

Spurs bruger medvinden bedst og vinder igen

Så glad var Pierre Emile Højbjerg for den overraskende og flotte sejr på 3:2 mod mestrene fra Manchester City. (Foto: Bildbyrån)

Det er to hold med store succesoplevelser i bagagen, der mødes onsdag aften i en udsat kamp på Turf Moor i Burnley. Værterne fra Burnley FC tager mod Tottenham Hotspur. Hjemmeholdet hentede senest sæsonens blot anden sejr i ligaen, da de bankede Brighton and Hove Albion med 3:0 på udebane, mens Tottenham Hotspurs også på udebane sejrede, da de slog Manchester City 3:2. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Burnley FC – Tottenham Hotspur. Der er kampstart onsdag d. 23. februar 2022 kl. 20:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Burnley FC – Tottenham Hotspur: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Graham Scott
Stadion: Turf Moor, Burnley
Vejret:  7° og frisk vind

Optakt til Burnley FC – Tottenham Hotspur: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er et par kampe i hånden for Burnley FC i bunden af rækken. Leger vi med maksimumpoint i de to kampe, de har spillet færre end de øvrige bundhold, kan de kravle over stregen. De har virkelig mange kampe hentet blot et enkelt point, og de har spillet halvdelen af deres 22 kampe uafgjort. Det er næstflest af alle i Premier League, og når de så har tabt ni af den anden halvdels 11 kampe, så ender man altså i betænkelig nærhed af nedrykningspladserne. 

Men måske var sejren ude over et tydeligt frustreret Brighton and Hove Albion i sidste runde en slags vendepunkt. Sidste sæson fik de lige hevet bagdelen i land som nummer 17, men de skal finde en løsning efter salget af Chris Wood i front og med købet af Wout Weghorst har de måske fundet den perfekte legekammerat til Cornet i front. Weghorst scorede det første mål i 3:0-sejren, og får de gang i hollænderens målnæse, bliver det et herligt match. 

Et herligt match var det også lige pludselig for Tottenham Hotspur, som efter tre nederlag på stribe i ligaen drog til Etihad og topholdet Manchester City. Harry Kane spillede, som om han havde noget at bevise og med to scoringer var han en afgørende kraft i 3:2-sejren. 

Der var så helt utroligt mange medbetydninger, og nu kan vi andre så holde vejret i spændt forventning om sommerens transfershow, hvis Kane endnu engang vil til Guardiolas City. For Kane har kontrakt i Tottenham Hotspur frem til 2024. Det er altså længe både at holde vejret og i øvrigt også at sidde på bænken. Med de tre point kan Spurs igen kigge længselsfuldt mod top 4 med en smule håb i blikket, for de er tre kampe efter Manchester United på fjerdepladsen med tre kampe i hånden.


Burnley FC:

 • Charlie Taylor (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Johann Gudmundsson (Midtbane, Fast) – Sygdom
 • Matej Vydra (Angreb, Fast) – Skadet


Tottenham Hotspur:

 • Japhet Tanganga (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Oliver Skipp (Midtbane, Fast) – Skadet

Burnley FC forventet startopstilling: Pope; Roberts, Collins, Mee, Pieters; Lennon, Cork, Brownhill, McNeil; Cornet, Weghorst.

Tottenham Hotspur forventet startopstilling: Lloris; Romero, Dier, Davies; Emerson, Bentancur, Højbjerg, Sessegnon; Kulusevski, Son; Kane.


Odds på Burnley FC – Tottenham Hotspur

Bookmakernes odds til kampen antyder favoritrollen hviler hos gæsterne.


Odds-forslag: Tottenham Hotspur snupper en udesejr mere

Der blev sat en stopper for en kedelig stime med 12 kampe uden sejr for Burnley FC, da de senest bankede Brighton and Hove Albion med 3:0. Før det var gået syv uafgjorte og fem nederlag. Men alligevel skulle der altså bare den ene sejr til, før de kravlede fra sidste- til næstsidstepladsen i tabellen. 

Tottenham Hotspur har vundet fire af de seneste fem indbyrdes opgør, og det femte endte uafgjort. Men ser vi isoleret på ligakampene på Turf Moor, er de tre seneste endt med en sejr til hver og et remis. I oktober vandt Tottenham Hotspur 1:0 i Burnley i Carabao Cuppen i det seneste møde. Værterne har i deres seneste seks hjemmekampe ikke formået at vinde, og i de seneste fem kampe er det endda blot blevet til to scoringer. Omvendt har Tottenham Hotspur vundet tre af deres seneste fire kampe på fremmed græs i ligaen. 

Sejren ude mod Manchester City må have givet enorm tro på tingene hos Tottenham Hotspur, og træner Conte er udmærket klar over, at det mentale er én ting, men hvis de ikke slår Burnley FC her, er de tre point fra Manchester City ikke meget bevendt. Derfor vil han i sædvanlig facon spæne op og ned af sidelinjen og galpe sit mandskab frem, og anbefalingen tror, det er nok til at sikre gæsterne sejren. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,83
Tottenham Hotspur
Gå til Bet365 *

Burnley FC – Tottenham Hotspur: Statistik, topscorer og H2H

 • Burnley FC er på 19. pladsen i Premier League med 17 point for 22 kampe. 

 • Tallene for Burnley FC siger 2-11-9 med scoren 20:29.

 • Gæsterne fra Tottenham Hotspur er på 8. pladsen med 39 point efter 23 runder. 

 • Tottenham Hotspurs statistik er 12-3-8 og en måldifference på 31:31.

 • Hos Burnley FC er ivrigste mand ved måltruget Maxwel Cornet, der er noteret for 6 pletskud. 

 • Tottenham Hotspurs topscorer er stadig Son Heung-Min, der har nettet 9 gange.


Expected Goals: Burnley FC – Tottenham Hotspur de seneste tre kampe:

Burnley FCResultatxGTottenham HotspurResultatxG
Brighton and Hove Albion – Burnley FC (0-3) 0,79 – 0,72Manchester City – Tottenham Hotspur(2-3) 1,79 – 1,05 
Burnley FC – Liverpool FC (0-1) 1,12 – 2,28Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers(0-2) 1,31 – 2,08 
Burnley FC – Manchester United (1-1)0,61 – 1,78 Tottenham Hotspur – Southampton FC(2-3) 1,38 – 2,22 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Burnley FC – Tottenham Hotspur?

Burnley FC – Tottenham Hotspur spilles onsdag den 23. februar 2022 klokken 20:30.

Hvor spilles Burnley FC – Tottenham Hotspur?

Burnley FC – Tottenham Hotspur spilles på Turf Moor i Burnley i England.

Skriv et svar