18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Burnley FC – Liverpool FC: Odds og optakt den 19. maj 2021

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Burnley FC fik trukket rumpetten til sig og reddet endnu en sæson i Premier League, mens Liverpool FC har fået både fornyet livline og håb i kampen om Champions League-billetter. Men det kræver sejre i de to afsluttende kampe for de forsvarende mestre. Altså også her på Turf Moor i Burnley. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Burnley FC – Liverpool FC. Der er kampstart onsdag d. 19. maj 2021 kl. 21:15. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TILBurnley FC – Liverpool FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Chris Kavanagh
Stadion: Turf Moor, Burnley
Vejret: 8° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Burnley
Liverpool
Odds are subject to change. Last updated 19. maj 2021 21:14.


Optakt til Burnley FC – Liverpool FC: Skader, karantæner og startopstillinger

10 hjemmekampe på stribe uden sejr! 10 stk!? Godt nok har hjemmefordelen været noget udjævnet af de manglende fans på lægterne, men det er alligevel en helt utroligt ringe stime for Burnley FC. Til denne duel må de formentlig også undvære 1. keeper Nick Pope, som er tvivlsom, men nu overlevelsen er sikret, får han sandsynligvis lov at spare sig, så han kan være klar til den kommende EM-slutrunde.

Til opgøret onsdag aften må Burnley FC igen lukke folk ind på stadion, og efter en hel sæson med stor fordel til udeholdet, bør det nu ubetinget være et plus til hjemmeholdet, at de fans, der er på stadion, kun er hjemmefans. Selv om Burnley FC er reddet og kun spiller for ikke at ende som det ringeste af de overlevende hold, må de også have et ønske om at vise sig frem og genskabe forbindelsen til fansene, nu de endelig er tilbage. Men om det så er nok til endelig at nappe en hjemmesejr, er mere tvivlsomt. 

For der er kommet gang i hjulene hos Liverpool FC. Efter en sæson i den mere tvivlsomme afdeling, som blandt andet har budt på en stime hjemme på Anfield, der var næsten lige så ringe som Burnleys aktuelle, er de nu på ret kurs, og tingene ser ud til at gå deres vej. Trods en skadesliste, der stadig er overvældende læsning. Liverpool FC kommer med tre sejre i rap og bare ét enkelt nederlag i de seneste 11 kampe, og det var i Champions League ude mod Real Madrid. 

Med den stærke serie har de nu spillet sig tilbage i varmen i forhold til Champions League-pladserne. Det kan blive et spørgsmål om målscoren i sidste ende, og det ser helt tæt ud, men Liverpool FC har ud over denne kamp også en hjemmekamp mod Crystal Palace med formentlig 10.000 bindegale Scousers på tribunerne til at heppe holdet frem til de nødvendige scoringer. Det ser fornuftigt ud lige nu for Liverpool FC.  

Burnley FC:

 • Nick Pope (Mål, Fast) – Tvivlsom
 • Kevin Long (Forsvar, Reserve) – Skadet 
 • Phil Bardsley (Back, Reserve) – Skadet
 • Robbie Brady (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Dale Stephens (Midtbane, Reserve) – Skadet

Liverpool FC:

 • Joe Gomez (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Virgil van Dijk (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Joel Matip (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Ben Davies (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Ozan Kabak (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • James Milner (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Naby Keita (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Jordan Henderson (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Alex Oxlade-Chamberlain (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Diogo Jota (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Burnley FC forventet startopstilling: Peacock-Farrell; Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor; Brownhill, Westwood, Cork, McNeil; Barnes, Wood.

Liverpool FC forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, Williams, Robertson; Thiago, Fabinho, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mane.


Odds på Burnley FC – Liverpool FC

Kigger vi på oddsene, viser de tydeligt, bookmakerne forventer sejr til Liverpool.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 19. maj 2021 21:14.


Odds-forslag: Liverpool FC vinder og jagter mål

Burnley FCs form på hjemmebane er altså ikke så god. 10 kampe uden sejr. 5 nederlag og 5 uafgjorte. De seneste 8 indbyrdes møder med Liverpool FC er endt med 5 sejre til Liverpool FC og 2 uafgjorte. Altså bare 1 sejr til Burnley FC, men den faldt så også i seneste møde – 21. januar i år – hvor Liverpool FC var i gang med en stime på 8 hjemmekampe uden sejr. 

Det ser absolut anderledes ud nu, og ud over kravet om sejr i de sidste to kampe, kan Liverpool FC også ende med at have brug for en bedre målscore, end de har nu. De har så også i løbet af sæsonen hentet nogle bemærkelsesværdige resultater på udebane som 5-0 over Atalanta i Champions League, 3-1 over både Tottenham og West Ham, 3-0 over Arsenal og 4-2 mod Manchester United. Nå ja, og så 7-0 ude over Crystal Palace, som de møder i sidste runde.

Når det lige bliver puljet, ser det ikke så skidt ud. Nu skal de så på måljagt mod Burnley, og mon ikke også Mohamed Salah så småt er begyndt at skæve til topscorerlisten, hvor han kan hente titlen som topscorer, hvis han laver flere mål end Tottenhams Harry Kane i de to sidste kampe?

Alt i alt fører det til en kamp, som det er svært at være uenig med bookmakernes vurdering i: Den vinder Liverpool FC. Måske vinder de den ligefrem stort, men anbefalingen nøjes med at gå med sejr på mindst to mål af respekt for de tilbagevendte tilskuere og den eventuelle rygvind, de kan give værterne. Men en sikker udesejr går vi efter.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,65
Liverpool med mindst 2 overskydende
Besøg Bwin *


Burnley FC – Liverpool FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Burnley er på 15. pladsen i tabellen med 39 point efter 36 runder. 

 • Tallene for Burnley er 10-9-17 med målscoren 33:51.

 • Liverpool er på 5. pladsen med 63 point for 36 kampe. De har et enkelt point op til Chelsea i top 4. 

 • Statistikken for gæsterne siger 18-9-9 og scoren 63:42.

 • Burnleys topscorer er Chris Wood, som har lavet 11 mål.

 • Med 22 mål er Mohamed Salah Liverpools flittigste målskytte, og han deler pladsen øverst på hele Premier Leagues topscorerliste med Tottenhams Harry Kane, som altså også har nettet 22 gange.


Expected Goals: Burnley FC – Liverpool FC – de seneste tre kampe

Burnley FCResultatxGLiverpool FCResultatxG
Burnley FC – Leeds United(0-4)1,51 – 2,40West Bromwich – Liverpool FC(1-2)0,69 – 2,25
Fulham – Burnley FC(0-2)1,26 – 1,66Manchester United – Liverpool FC(2-4)2,66 – 2,92
Burnley – West Ham United(1-2)3,00 – 2,25Liverpool FC – Southampton(2-0)2,47 – 1,09
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar