18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Burnley FC – Chelsea FC: Odds og optakt den 5. marts 2022

Verdensmestrene møder nedrykningskandidaterne på Turf Moor

Hollandske Wout Weghorst har givet dynamik og råstyrke i front for Burnley FC. (Foto: Bildbyrån)

Burnley FC tager lørdag eftermiddag mod Chelsea FC i en duel, hvor værterne slås for point i bundstriden. Chelsea FC er efterhånden meldt ud af guldkampen, og de skal i stedet til at se sig over skulderen, hvor forfølgerne nærmer sig. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Burnley FC – Chelsea FC. Der er kampstart lørdag d. 5. marts 2022 kl. 16:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Burnley FC – Chelsea FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: André Marriner
Stadion: Turf Moor, Burnley
Vejret: 6° og frisk vind

Optakt til Burnley FC – Chelsea FC: Skader, karantæner og startopstillinger

En lille optur med syv point i tre kampe for Burnley FC fik et afbræk i tirsdags, da Leicester City hentede en fin 2:0-sejr på Turf Moor med begge mål scoret i kampens sidste 10 minutter. Dermed er Burnley FC stadig på nedrykningsplads, og der er en del uorden i kampantallet i bunden, så det kan være vanskeligt helt at få overblik over, hvordan de reelt står. Men de har en kamp i hånden i forhold til Leeds United, der blot er to point foran, så dér er i hvert fald en mulighed for at kravle over stregen. 

Da de to hold mødtes på Stamford Bridge i begyndelsen af november, delte de 1:1, men det var første gang i fem forsøg, Burnley FC fik noget ud af mødet med Londonklubben. De fire foregående gav alle nederlag med samlet score på 2:12. To af de kommende tre modstandere for Burnley FC er Brentford FC og Norwich City, som er direkte rivaler i bundstriden, og selv om træner Sean Dyche aldrig bare giver op, vil der trods alt nok være et mentalt fokus på de to vigtige kampe. 

Chelsea FC spiller nærmest ikke andet end vigtige kampe for tiden. VM for klubhold. Finale i Carabao Cuppen. Og onsdag var de involveret i en overraskende jævnbyrdig duel om en plads i FA Cuppens kvartfinale, da de på udebane besejrede Luton Town fra Championship med 3:2. Sejrsmålet blev sat ind af Lukaku, efter at Luton Town to gange havde været i front, og Timo Werner kom både selv på tavlen og noterede sig for to assist. 

Det vil være herligt for træner Tuchel, hvis hans belgiske 100 millioner punds-angriber og den tyske hvirvelvind Werner kan finde formen, for så er der flere trusler i front for Chelsea FC, som i marts mangler at møde Norwich City og Newcastle United, og så spiller de returkamp mod OSC Lille i Champions League, før det er tid for landskampspause. 

Det er vel ikke urealistisk med tre ligasejre og en billet til kvartfinalen i mesterholdenes turnering, hvor de er forsvarende mestre. Det vil være et acceptabelt udbytte for Chelsea FC, som leder efter nye ejere, da russeren Roman Abramovich har sat klubben til salg.

Burnley FC:

  • Ben Mee (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Erik Pieters (Back, Fast) – Skadet
  • Dale Stephens (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Johann Gudmundsson (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Matej Vydra (Angreb, Fast) – Skadet

Chelsea FC:

  • Trevor Chalobah (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Andreas Christensen (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Cesar Azpilicueta (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Ben Chilwell (Back, Fast) – Skadet
  • Hakim Ziyech (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Burnley FC forventet startopstilling: Pope; Roberts, Collins, Tarkowski-, Taylor; Lennon, Cork, Brownhill, McNeil; Cornet, Weghorst.

Chelsea FC forventet startopstilling: Mendy; Azpilicueta, Silva, Rüdiger; James, Kovacic, Kanté, Alonso; Havertz, Lukaku, Werner.


Odds på Burnley FC – Chelsea FC

Skæver vi til oddsene på kampen, ser vi, at Chelsea FC er favorit.


Odds-forslag: Chelsea FC henter sejren og holder rent bur

Der er ikke en finger at sætte på indsatsen hos Burnley FC. De formår ofte at holde kampene tætte og målfattige, og det er de også nødt til, for deres offensiv er noteret for 22 scoringer i 25 kampe i sæsonen. De seneste syv hjemmekampe i ligaen har de scoret tre gange. Senest blev det altså 0:2 mod Leicester City. 

Chelsea FC har omvendt blot lukket 18 mål ind i 25 kampe i ligaen. De er godt organiserede, og de har forskellige profiler i defensiven, som træner Tuchel dygtigt sætter sammen, så de bedst muligt beskytter keeper Mendy i buret. Før midtugens 3:2-sejr i FA Cuppen havde de blå fra Stamford Bridge holdt buret rent tre kampe i træk, og i syv af sæsonens 13 ligakampe på udebane har de også holdt målet rent. 

Anbefalingen tror, vi får en af de mere kontrollerede Chelsea FC-kampe at se her. Stort fokus på den solide defensiv centreret formentlig om Thiago Silva, og med Reece James tilbage på backen, kan Azpilicueta måske glide ned og flankere brasilianeren sammen med den altid hårdtarbejdende Rüdiger. Kan vi så stole på, at Werner og Lukaku nærmer sig deres sædvanlige selv, vil de med støtte fra Havertz i front udgøre en trio, værterne får svært ved at lukke ned for. Derfor tror vi, det ender med udesejr, og at hjemmeholdet ikke kommer på tavlen. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,17
Chelsea FC vinder til nul
Gå til Marathonbet *


Burnley FC – Chelsea FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Burnley FC er nummer 18 i tabellen med 21 point efter 25 kampe. 

  • Burnley FCs statistik lyder på 3-12-10 med scoren 22:32.

  • Chelsea FC indtager 3. pladsen med 50 point efter 25 runder. 

  • Tallene for Chelsea FC er 14-8-3 med en målforskel på 49:18.

  • Maxwel Cornet er topscorer hos Burnley FC med 6 scoringer.

  • Hos Chelsea FC er Mason Mount hyppigste mand på måltavlen med 7 træffere.


Expected Goals: Burnley FC – Chelsea FC – de seneste tre kampe

Burnley FCResultatxGChelsea FCResultatxG
Burnley FC – Leicester City(0-2) 0,84 – 2,45Luton Town – Chelsea FC (2-3) 0,36 – 3,01 
Crystal Palace FC – Burnley FC (1-1) 1,01 – 0,30Chelsea FC – Liverpool FC (10-11) 2,13 – 2,62 
Burnley FC – Tottenham Hotspur(1-0) 1,47 – 1,32Chelsea FC – OSC Lille(2-0) 1,42 – 0,94
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Burnley FC – Chelsea FC?

Burnley FC – Chelsea FC spilles lørdag den 5. marts 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Burnley FC – Chelsea FC?

Burnley FC – Chelsea FC spilles på Turf Moor i Burnley i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar