18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Burnley FC – Arsenal FC: Odds og optakt den 18. september 2021

Foto: Bildbyrån

Burnley FC og Arsenal FC tørner sammen lørdag eftermiddag i et opgør mellem tabellens nummer 18 og nummer 16. Arsenal FC fik både scoret sæsonens første mål og hentede den første sejr, da de i sidste runde slog oprykkerne fra Norwich City med 1:0. Men er det virkelig nok til at afblæse krisen? Det vil vise sig her, for selv om Burnley FC øjeblikkeligt ligger til nedrykning, er Turf Moor aldrig et dejligt sted at besøge. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Burnley FC – Arsenal FC. Der er kampstart lørdag d. 18. september 2021 kl. 16:00. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Burnley FC – Arsenal FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anthony Taylor
Stadion: Turf Moor, Burnley
Vejret: 19° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Burnley
Arsenal
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 18. september 2021 15:55.

Optakt til Burnley FC – Arsenal FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Burnley FC er ikke et hold, der går i panik. Ganske vist har de tre nederlag i sæsonens første fire kampe, men at tabe udekampe mod henholdsvis Everton FC og Liverpool FC er ingen katastrofe. At spille uafgjort hjemme mod Leeds er isoleret set heller ikke ubeskriveligt ringe. Men nederlaget i første kamp til Brighton & Hove Albion har gjort ondt. Det var ikke med i planerne.

Nu kan de glæde sig over at få besøg af Arsenal FC, der ikke umiddelbart ser stærkere ud end i sidste sæson, hvor mødet på Turf Moor endte 1:1 tilbage i marts, mens duellen på Emirates, som blev spillet 13. december 2020, gav sejr til Burnley FC på 1:0. Scoringen sat ind som selvmål af Aubameyang efter at Granit Xhaka havde set rødt i begyndelsen af anden halvleg. Nu er Granit Xhaka ude med karantæne efter endnu et rødt kort, og Arsenal FC gæster igen Turf Moor. Burnley FC har ikke tabt til Arsenal FC i de seneste tre indbyrdes møder. De satser helt sikkert på at udbygge den begyndende stime. 

Arsenal FC er dog nok også på jagt efter at lægge yderligere til den ene sejr, de har i sæsonens første fire kampe. Nederlag til Brentford, Chelsea FC og Manchester City er ikke decideret pinlige, men 0:5 ude mod Manchester City var nu alligevel ret skrap kost for de inkarnerede Arsenal FC-fans. Sejren på 1:0 mod Norwich City i seneste runde fjernede to grimme nuller i statistikken ud for scorede mål og ud for point. Det er jo dejligt, men der skal altså mere til, hvis selvforståelsen hos Arsenal FC skal flugte bare en anelse bedre med realiteterne. 

Som følge af sidste sæsons manglende præstationer er Arsenal FC jo herligt forskånede for europæiske opgaver, og de kan så bruge den ekstra pause til at lade batterierne helt op og måske lægge et ekstra træningspas eller to ind i hverdagen. De kommende uger byder efter dette opgør på Carabao Cup mod AFC Wimbledon – et godt sted at tanke selvtillid men altså også en potentiel snubletråd, hvis det ikke går helt så glat som forventet – og derefter følger derby mod Tottenham Hotspur fulgt af Brighton & Hove Albion og Crystal Palace. Lykkes det for Xhaka at undgå rødt kort, mens han kigger på opgøret her, er han med igen i de kommende kampe, og schweizeren er instrumental for Arsenal FC-mandskabet. Ham har de svært ved at undvære. 

Burnley FC:

 • Nathan Collins (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Kevin Long (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Connor Roberts (Back, Reserve) – Skadet
 • Dale Stephens (Midtbane, Reserve) – Skadet

Arsenal FC:

 • Rob Holding (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Mohamed Elneny (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Granit Xhaka (Midtbane, Fast) – Karantæne

Burnley FC forventet startopstilling: Pope; Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor; Gudmundsson, Brownhill, Westwood, McNeil; Vydra, Wood.

Arsenal FC forventet startopstilling: Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney; Thomas, Lokonga; Pepe, Ødegaard, Saka; Aubameyang.


Odds på Burnley FC – Arsenal FC

Oddsene fra bookmakerne viser, de har Arsenal FC som favorit. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 18. september 2021 15:55.

Odds-forslag: Et lille prik i bylden, men gik der hul?

Burnley FC står ikke ofte fadder til målorgier. I fire ligakampe og en Carabao Cup-duel i denne sæson er der i alt faldet 11 scoringer, hvilket giver dem et snit på 2,2 mål per kamp, de er involverede i. De har selv stået for tre af de mål. Altså 0,6 per kamp. 

Gæsterne fra Arsenal FC har et lidt mere nydeligt snit, hvor de fire ligakampe har budt på 2,5 mål per kamp, og tæller vi Carabao Cuppen med, er Londonholdet oppe på i alt 16 scoringer i fem kampe. Altså 3,2 mål i snit. De har selv stået for blot et enkelt i ligaen men hele seks i cup-kampen mod West Bromwich Albion. 

De seneste tre indbyrdes opgør har budt på magre tre mål, men før det var der fire kampe mellem de to hold med i alt 16 scoringer. Så de kan godt. Spørgsmålet er, om den aktuelle situation i begge klubber med placeringer i nedrykningszonen vil få dem til at gå forsigtigt til opgøret? Det tror anbefalingen. Og derfor er buddet til dette opgør, at der højst falder 2 scoringer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,83
Under 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Burnley FC – Arsenal FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Burnley FC er på 18. pladsen i tabellen med 1 point efter de første fire runder.

 • Burnley FCs statistik er 0-1-3, og deres måldifference er på 3:8.

 • Gæsterne fra Arsenal FC er på tabellens 16. plads med 3 point efter fire kampe. 

 • Tallene for Arsenal FC siger 1-0-3 og scoren 1:9.

 • 3 spillere har scoret hver et mål hos Burnley FC, og de kan dermed kalde sig holdets  topscorere. Det er Ben Mee, James Tarkowski og Chris Wood. 

 • Pierre-Emerick Aubameyang er eneste mand på måltavlen hos Arsenal FC indtil videre, og dermed er han holdets ubestridte topscorer.


Expected Goals: Burnley FC vs. Arsenal FCde seneste tre kampe:

Burnley FCResultatxGArsenal FCResultatxG
Everton FC – Burnley FC(3-1)1,55 – 1,35Arsenal FC – Norwich City(1-0)3,71 – 0,59 
Burnley FC – Leeds United(1-1)2,03 – 1,07Manchester City – Arsenal FC(5-0)3,48 – 0,00 
Newcastle United – Burnley FC(0-0)1,54 – 0,35 West Bromwich Albion – Arsenal FC(0-6)0,75 – 3,77 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar