18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Burnley – Everton: Odds og optakt den 26. december 2021

Demarai Gray har været en af de få lyspunkter for Everton i denne sæson. Englænderen er også Evertons topscorer med fem mål. Foto: Bildbyrån

Burnley er placeret under nedrykningsstregen, men kan gå forbi Watford i tabellen, hvis de henter tre point mod Everton. Everton synker stille og roligt ned mod nedrykningsstregen og et nederlag på Turf Moor kan vise sig at være fatalt. Kan Burnley tage sæsonens blot anden sejr eller vil Everton tage afstand til bunden med en sejr? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Burnley – Everton. Der er kampstart søndag d. 26. december 2021 kl. 16:00. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Burnley – Everton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anthony Taylor
Stadion: Turf Moor, Burnley
Vejret: 3° med regn og slud.

Optakt til Burnley – Everton: Skader, karantæner og startopstillinger

En af de opgør, der endnu ikke er udsat grundet covid-19 er Burnley – Everton. To klubber, som må siges at have haft en skuffende sæson indtil videre. Burnley har blot hentet en sejr i sæsonen, mens Everton, trods en flot sæsonstart, er gået helt i stå.

Der er ikke noget nyt under solen for Burnley. Som de tidligere sæsoner, så er de gode til at bide sig fast i kampene. I denne sæson har det dog ikke givet samme pointudbytte, som tidligere. Godt nok har Burnley hentet ét point i over halvdelen af deres kampe, men som man også kender Burnley, så har de utrolig svært ved at score mål. Det er defensiven og keeper Pope, der skal redde pointene for Burnley – akkurat som de tidligere sæsoner.

Everton lagde for land med 10 point for de første fire kampe i Premier League, bl.a. med en sejr mod netop Burnley. Siden er det gået helt galt for Rafa Benitez’ mandskab. Kun to sejre i de efterfølgende 13 kampe har pludselig betydet, at Everton skal begynde at kigge sig over skulderen i forhold til nedrykning. Et uheld kommer sjældent alene, og det kan Rafa Benitez skrive under på. Everton er vel det hold, der har været hårdest ramt af skader til vigtige spillere. Lucas Signe, Richarlison og Calvert-Lewin er tre af de største profiler, som har været fraværende i en rum tid i den seneste periode.

Begge klubber går ind i et stramt kampprogram (hvis vi undgår aflysninger), startende med dette opgør på Boxing Day. Det bliver spændende at se, hvem der kommer bedst fra land i julens travle program.


Burnley:

 • Connor Roberts (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Dale Stephens (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Maxwell Cornet (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Ashley Barnes (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet


Everton:

 • Yerry Mina (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Lucas Digne (Back, Fast) – Sygdom
 • Tom Davies (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Andros Townsend (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Richarlison (Angreb, Fast) – Skadet
 • Dominic Calvert-Lewin (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Burnley forventet startopstilling: Pope; Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor; Gudmundsson, Westwood, Cork, McNeil; Wood, Rodriguez

Everton forventet startopstilling: Pickford; Coleman, Holgate, Keane, Godfrey; Iwobi, Gomes, Doucoure, Allan; Gordon; Gray


Odds på Burnley – Everton

Bookmakernes odds viser os, at de favoritværdigheden er på Burnley.


Odds-forslag: Burnley er verdensmestre i X

Burnley har spillet hele otte af 15 kampe uafgjort i sæson. Sammenlignet med antal spillede kampe, så er det mest af alle i Premier League. Brighton og Crystal Palace har også begge spillet otte uafgjorte, men har også spillet flere kampe end Burnley. Af de seneste fem kampe er fire af kampene endt uafgjort for Burnley, hvilket også indrammer Burnleys både styrker og svagheder. Nul mål i de seneste tre kampe fortæller alt om en svigtende defensiv, men derimod har de også blot lukket ét mål ind i de tre kampe, hvilket må give lidt selvtillid til de bagerste kæder.

Everton hentede et tiltrængt point i deres seneste opgør mod Chelsea, på trods af at de var hårdt ramt af sygdom og skader. Det er virkelig svært at blive kloge på dette Everton-hold. På tidspunkter leverer de som man må forvente af dem, men i andre perioder er det et helt selvtillidsforladt hold. Der er ikke noget at sige til, at Everton er ramt på selvtilliden, når man ser på hvilke spillere de mangler.

Det er virkelig svært at se, hvem der skal tage taktstokken i denne kamp. Burnley har det svært, når de skal dominere kampene og Everton virker ikke til at have niveauet i øjeblikket til at kunne tage en sejr på en svær udebane. Der deles i porten, akkurat som sidste gang de to hold stod ansigt til ansigt på Turf Moor.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,30
Uafgjort
Gå til unibet *


Burnley – Everton: Statistik, topscorer og H2H

 • Burnley ligger nummer 18 i Premier League forud for Boxing Day.

 • Everton holder jul på 14. pladsen i Premier League.

 • Maxwell Cornet er Burnleys topscorer med fem mål.

 • For Everton har Demarai Gray scoret fem mål, hvilket gør ham til topscorer for Merseyside-klubben.

 • Sæsonens første møde mellem de to mandskaber endte med 3-1 til Everton.

 • Sidste sæsons opgør på Turf Moor mellem de to klubber endte 1-1.


Expected Goals: Burnley vs. Everton de seneste tre kampe:

BurnleyResultatxGEvertonResultatxG
Burnley – West Ham(0-0)1,26 – 1,02Chelsea – Everton(1-1)2,86 – 0,72
Newcastle – Burnley(1-0)1,06 – 0,90Cyrstal Palace – Everton(3-1)1,56 – 1,61
Wolves – Burnley(0-0)0,97 – 0,43Everton – Arsenal(2-1)1,49 – 1,25  
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Burnley – Everton?

Burnley – Everton spilles søndag den 26. december 2021 klokken 16:00.

Hvor spilles Burnley – Everton

Burnley – Everton spilles på Turf Moor i Burnley, England.

1 kommentar

 1. Kampen er udsat grundet covid-19. Dermed er vi oppe på tre kampe på Boxing Day, som er udsat.

Skriv et svar