18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Burnley – Brentford: Odds og optakt den 30. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Danskerkolonien fra Brentford har fået en godkendt start på sæsonen og i midtugens sikrede de sig også en plads i kvartfinalen i Carabao Cuppen. Nu venter Burnley, som stadig er uden sejr i indeværende sæson. Henter Burnley sæsonens første sejr eller kan Brentford rejse fra Turf Moor med tre point i bagagen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Burnley – Brentford. Der er kampstart lørdag d. 30. oktober 2021 kl. 16:00. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Burnley – Brentford: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver
Stadion: King Power Stadium, Leicester
Vejret: 12° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:54.

Optakt til Burnley – Brentford: Skader, karantæner og startopstillinger

Burnley fik en utrolig tung sæsonstart og lignede længe et hold, der overhovedet ikke havde noget at gøre i Premier League. På bedste Burnley-manér har de dog stille og roligt fået kæmpet sig tilbage, dog stadig uden sejre og stadig med tre point op til stregen. Tre uafgjorte kampe i de seneste fire må alligevel give en form for optimisme hos Sean Dyche og hans mandskab. Skal Burnley gøre sig forhåbninger om endnu en sæson i Premier League, så er det især vigtigt at de får gang i fortet på Turf Moor. Særligt mod de modstandere, som forventes at skulle være en del af den nederste halvdel i Premier League, heriblandt Brentford.

Brentford kan kun være tilfredse med den sæsonstart de har fået. Godt nok har danskerklubben tabt de seneste to opgør i Premier League, men det skal også siges at det har været mod Chelsea og Leicester, og at de særligt i kampen mod topholdet fra Chelsea fortjente mere end et rundt nul på mål- og pointtavlen. Brentford er hårdt ramt af skader og senest har deres stærke førstekeeper David Raya også måtte en tur på skadesstuen efter knæproblemer. Godt nok har man den spanske OL-keeper som backup, men Fernandez er stadig en ung urutineret keeper, som nu bliver kastet for løverne i Premier League.

Ender det med Burnleys første sejr i sæsonen eller kan Brentford overkomme den lange skadesliste og tage fra Turf Moor med point?

Burnley:

 • Wayne Hennessey (Målmand, Reserve) – Tvivlsom
 • Dale Stephens (Midtbane, Reserve) – Skadet

Brentford:

 • David Raya (Målmand, Fast) – Skadet
 • Mads Bech Sørensen (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Ethon Pinnock (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Josh Dasilva (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Shandon Baptiste (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Vitaly Janelt (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Yoane Wissa (Angriber, Reserve) – Tvivlsom
 • Bryan Mbeumo (Angriber, Fast) – Tvivlsom

Burnley forventet startopstilling: Pope; Lowton, Collins, Tarkowski, Taylor; McNeil, Westwood, Cork, Cornet; Rodriguez, Wood

Brentford forventet startopstilling: Fernandez; Zanka, Jansson, Ajer; Canos, Onyeka, Nørgaard, Jensen, Henry; Toney, Forss


Odds på Burnley – Brentford

Bookmakerne forventer en jævnbyrdig kamp, men hjemmeholdet er knebne favoritter. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Defensiven i højsædet

Burnley er notorisk kendt for deres defensive udgangspunkt og deres stærke kollektive organisation. Det helt store problem for Burnley i sæsonen har været at finde vej til modstandernes netmasker, men med den defensive tankegang, er der ikke noget at sige til det. Der er langt op til modstanderens mål, når man står parkeret i eget felt i størstedelen af kampene. Dødbolde og kontrastød er Burnley farligste våben.

Brentford ser mere fleksible ud på det område. Umiddelbart er det et hold, som gerne vil have bolden, men det er samtidig også et hold, som er komfortable med at stå og forsvare sig. Efter de har hentet forsvarsprofiler som Kristoffer Ajer og Mathias Zanka ind, så er der lederskikkelser i forsvaret, som kan dirigere med de andre, når det skulle være nødvendigt.

Umiddelbart er det en kamp, hvor særligt Burnley skal frem og jagte de tre point. Om evnerne rækker til det, er tvivlsomt, men en kamp, hvor de to hold holder hinanden i skak og det hele ender som det starter, 0-0, er ikke urealistisk. Det ene hold kan dog godt få proppet en mål i kassen efter en dødbold eller lignende og derfor går vi blot med, at der ikke kommer mål i begge ender.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,90
Begge hold scorer ikke
Gå til Bet365 *


Burnley – Brentford: Statistik, topscorer og H2H

 • Burnley er placeret på 18. pladsen i Premier League med fire point og stadig uden sejr.

 • Brentford indtager en 12. plads i rækken og er noteret for 12 point.

 • Maxwel Cornet er Burnleys topscorer med tre mål i Premier League.

 • Ivan Toney, Bryan Mbeumo og Yoane Wissa har alle scoret to mål for Brentford.


Expected Goals: Burnley vs. Brentford de seneste tre kampe:

BurnleyResultatxGBrentfordResultatxG
Burnley – Tottenham(0-1)0,13 – 0,79Stoke – Brentford(1-2)0,29 – 2,92 
Southampton – Burnley(2-2)1,55 – 0,75Brentford – Leicester(1-2)0,83 – 1,68
Manchester City – Burnley(2-0)2,81 – 0,85Brentford – Chelsea(0-1)1,75 – 0,86
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar