18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brighton – Tottenham: Odds og optakt den 16. marts 2022

Det går op og ned for Antonio Conte og Tottenham, som skiftevis vinder og taber, vinder og taber... (Foto: Bildbyrån)
Det går op og ned for Antonio Conte og Tottenham, som skiftevis vinder og taber, vinder og taber… (Foto: Bildbyrån)

Tottenhams top-4 drømme led et lille knæk med nederlaget til Manchester United i lørdags, men med en sejr her i den udsatte kamp mod formsvage Brighton kan de holde snor i holdene over dem. Lykkes det Conte og co. at hive 3 point i land? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brighton – Tottenham. Der er kampstart onsdag d. 16. marts 2022 kl. 20:30. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Brighton – Tottenham: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Robert Jones
Stadion: The American Express Community Stadium, Brighton
Vejret: 9° og let vind

Brighton – Tottenham: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er åbenbart helt umuligt for Tottenham at komme ind i nogen form for positiv resultatmæssig stime. Fremragende præstationer og sejre bliver fulgt op med nederlag i efterfølgende kamp, og sådan har det stået på i lang tid efterhånden. Den 22.decemer vandt Tottenham over West Ham i Carabao Cuppen, og den 26. december slog Tottenham så Crystal Palace i Premier League… Siden har Spurs spillet 16 kampe, uden på noget tidspunkt at vinde to i streg. Det begynder at være en smule bekymrende. Topniveauet er virkelig højt, men det er bundniveauet til gengæld ikke.

Senest tabte Contes mandskab det vigtige subtop-brag til Manchester United, som egentlig bare giver endnu mere spænding om hvem, som snupper den fjerde og sidste Champions League-plads. Spurs kan med sejre i de to kampe, de har i hånden i forhold til holdene lige over, spille sig op på rækkens 5.plads. Arsenal må dog siges at være i pole position.

Brighton befinder sig i lidt af et ingenmandslands i den nedre halvdel af Premier League, hvorfra der er lang vej til både nedrykning og Europa. Der er ikke så fandens meget på spil for hjemmeholdet for tiden, og det er måske derfor, at de er gået fuldkommen i stå. Fem nederlag i streg står Brighton noteret for, og i fire af dem er de overhovedet ikke kommet på måltavlen. Heldigvis for Graham Potter og co. så er der stadig 11 point ned til Watford under stregen, men der skal nok alligevel et par point mere til, hvis de skal føle sig helt sikre i Brighton.


Brighton:

  • Adam Lallana(Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Adam Webster (Forsvar, Fast) – Tvivlsom


Tottenham:

  • Japhet Tanganga (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Oliver Skipp (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Ryan Sessegnon (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Brighton forventet startopstilling: Sanchez; Lamptey, Veltman, Dunk, Cucurella; Bissouma, Moder; March, Gross, Trossard; Maupay

Tottenham forventet startopstilling: Lloris; Romero, Dier, Davies; Doherty, Højbjerg, Bentancur, Reguilon; Kulusevski, Kane, Son


Odds på Brighton – Tottenham

Oddsene peger på, at favoritrollen hviler hos gæsterne. 


Odds-forslag: Mønstret fortsætter for Conte og co.

Tottenham har skiftevis vundet og tabt de seneste seks kampe på tværs af turneringer, det gør dem altså en smule svære at stole på, men hvis man tager udgangspunkt i de seneste resultater, så betyder nederlaget til United i weekenden vel en sejr mod Brighton onsdag aften?

Contes mandskab er ganske utilregnelige, men denne gang skal den simpelthen være der. Brighton er i spille – og resultatmæssig krise, hvilket fem nederlag på stribe illustrerer udmærket. Hjemmeholdet har indkasseret minimum to mål i de seneste fem kampe, mens de samtidig kun selv er kommet på måltavlen én gang. Tottenham har ikke en uigennemtrængelig defensiv, men offensiven med Kane, Son og Kulusevski ser virkelig giftig ud for tiden! Brighton har ikke alverden på spil, mens Tottenham skal prøve at holde Champions League-drømmen i live, så Contes mandskab bør komme bragende ud til dette opgør. Anbefalingen lyder på en sejr til Spurs.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,28
Tottenham vinder
Gå til Unibet *


Brighton – Tottenham: Statistik, topscorer og H2H

  • Brighton er aktuelt nummer 13 i Premier League med 33 point. Statistikken er på 7-12-9 og målscoren siger 26:34 

  • Tottenham Hotspur er nummer 7 med 45 point. Statistikken er 14-3-10, mens deres måldifference er 42:35.

  • Neal Maupay står noteret for otte ligamål i sæsonen, nok til at gøre ham til topscorer hos Brighton.

  • Son Heung-Min og Harry Kane deler topscorerværdigheden for Spurs med elleve mål hver.

  • Tottenham og Brighton har endnu ikke krydset klinger i Premier League i denne sæson, det har de til gengæld i FA-cuppen, hvor Spurs vandt med 3-1 for en måned siden.


Expected Goals: Brighton vs. Tottenham de seneste tre kampe:

BrightonResultatxGTottenhamResultatxG
Brighton – Liverpool(0-2)0,55 – 2,65Manchester United – Tottenham (3-2) 1,1 – 1,63 
Newcastle – Brighton(2-1) 2,19 – 1,55Tottenham – Everton (5-0) 2,51 – 0,08 
Brighton – Aston Villa(0-2) 0,95 – 0,86Middlesbrough – Tottenham(1-0) 1,41 – 1,80
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Brighton – Tottenham?

Brighton – Tottenham spilles onsdag den 16. marts 2022 klokken 20:30.

Hvor spilles Brighton – Tottenham?

Brighton – Tottenham spilles på The American Express Community Stadium i Brighton

Skriv første kommentar

Skriv et svar