18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brighton – Tottenham: Odds og optakt den 8. oktober 2022

Brighton leverede i sidste weekend endnu en flot indsats, da de blev til 3-3 på Anfield mod Liverpool. (Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix)
Brighton leverede i sidste weekend endnu en flot indsats, da det blev til 3-3 på Anfield mod Liverpool. (Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix)

Lørdag aften står den på et brag fra Premier Leagues subtop, når Brighton tager imod Tottenham. Hjemmeholdet bed godt fra sig i sidste weekends kamp mod Liverpool, og mon ikke, at de også kan drille Spurs, som har været i aktion i midtugen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brighton – Tottenham. Der er kampstart lørdag d. 8. oktober 2022 kl. 18:30. Se kampen på TV3 MAX eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Brighton – Tottenham: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Tony Harrington
Stadion: The American Express Community Stadium, Brighton
Vejret: 14° svag vind

Brighton – Tottenham: Skader, karantæner og startopstillinger

Vi har en fed kamp i vente fra Premier League lørdag aften, når Brighton tager imod Tottenham. De to klubber indtager henholdsvis 4. og 3.pladsen i Premier League efter flotte udlæg på sæsonen. Hjemmeholdet var involveret i en underholdende 3-3’er på Anfield i sidste weekend, mens Tottenham har haft en lidt tungere uge med nederlag til Arsenal i Premier League og 0-0 mod Frankfurt i Champions League.

Brighton sagde farvel til deres succesrige træner, Graham Potter, inden seneste spillerunde, men i weekendens kamp mod Liverpool, viste værterne, at det spillemæssige fundament er så stærkt, at de sagtens kan køre videre på den flotte sæsonstart, selvom træneren nu er italienske De Zerbi. Brighton har hentet 14 point i sæsonens første syv kampe, og har undervejs hentet 4 point i udekampene mod Manchester United og Liverpool.

Tottenham har fået en fantastisk start på Premier League, godt nok med halvblød modstand i en del af kampene, men ikke desto mindre var de blot 1 point fra 1.pladsen inden sidste weekend. Her blev de dog for en af de første gange i sæsonen matchet af et andet formstærkt mandskab i form af Arsenal, og der kom Contes tropper altså til kort med et fortjent 3-1 nederlag. Vi mangler stadig at se Tottenham spille en helstøbt god kamp mod hold af en vis kaliber i denne sæson, og selvom de nok havde fortjent sejren i midtugens Champions League-kamp mod Frankfurt, så blev det heller ikke til 3 point ved den lejlighed.


Brighton:

  • Jakub Moder (Midtbane, Fast) – Skadet


Tottenham:

  • Dejan Kulusekvski (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Lucas Moura (Kant, Reserve) – Skadet
  • Emerson (Back, Fast) – Karantæne

Brighton forventet startopstilling: Sanchez; Veltman, Dunk, Webster; March, Mac Allister, Caicedo, Estupinan; Trossard, Gross; Welbeck.

Tottenham forventet startopstilling: Lloris; Romero, Dier, Sanchez; Sessegnon, Bentancur, Bissouma, Perisic; Richarlison, Kane, Son


Odds på Brighton – Tottenham

Oddsene peger på en favoritværdighed til Tottenham.


Odds-forslag: Tæt opgør bliver afgjort af friske stænger

Graham Potter har efterladt et velfungerende mandskab med en implementeret spillestil til arvtageren De Zerbi, så umiddelbart bør der ikke være noget til hinder for, at Brighton kan fortsætte de fine takter fra sæsonens første kampe. Hjemmeholdet bed forment fra sig på Anfield i sidste weekend, hvor de undervejs var oppe med 2-0, men måtte tage til takke med en pointdeler. Denne gang venter Tottenham, som har haft en skuffende uge med derbynederlag og 0-0 mod Frankfurt i Champions League.

Tottenham mangler stadig at bevise, at de kan være med når modstanderens niveau bliver højnet. Indtil videre er det kun blevet til sejre mod overkommelige modstandere, og overkommelige virker Brighton altså ikke til at være. Hjemmeholdet har kunne hvile siden sidste weekends opgør mod Liverpool, mens Tottenham måtte bruge kræfter tirsdag aften i Champions League. I hvad der forventes at blive et tæt opgør, kunne hjemmeholdet friske ben meget vel blive tungen på vægtskålen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,76
Brighton vinder
Gå til marathonbet *


Brighton – Tottenham: Statistik, topscorer og H2H

  • Brighton er nummer 4 i Premier League med 14 point for syv kampe. Statistikken er på 4-2-1 og målscoren 14:8.

  • Tottenham er nummer 3 i Premier League med 17 point i otte kampe. Statistikken er på 5-2-1 og en målscore på 19:10.

  • Leandro Trossard er topscorer hos Brighton med fem ligamål. Senest stod han for et flot hattrick mod Liverpool.

  • Harry Kane er topscorer for gæsterne med syv ligamål.

  • I sidste sæson blev det til en sejr til hvert hold i de to indbyrdes opgør. I begge tilfælde vandt udeholdet.


Expected Goals: Brighton vs. Tottenham – de seneste tre kampe:

BrightonResultatxGTottenhamResultatxG
Liverpool – Brighton(3-3) 1,85 – 1Frankfurt – Tottenham(0-0) 0,81 – 2,2
Brighton – Leicester(5-2) 2,74 – 1,1Arsenal – Tottenham(3-1) 2,24 – 1,39
Fulham – Brighton(2-1) 0,57– 1,08Tottenham – Leicester(6-2)1,51 – 1,9
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Brighton – Tottenham?

Brighton – Tottenham spilles lørdag den 8. oktober 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles Brighton – Tottenham?

Brighton – Tottenham spilles på The American Express Community Stadium, Brighton

Skriv første kommentar

Skriv et svar