18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at 1.90
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at 1.92
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

Brighton og Man City mødes, og mestrene skal bruge 3 point

Brighton skal prøve at vende deres dårlige stime. Det bliver ikke nemt, når de tager imod mægtige Man City. Gæsterne jagter det engelske mesterskab og skal vinde resten af deres kampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brighton – Manchester City. Der er kampstart torsdag d. 25. april 2024 kl. 21:00. Se kampen på See eller på Viaplay. 

Phil Foden. Odds og optakt til Brighton - Man City

Phil Foden skal møde en af sine favoritmodstandere, som han har scoret i seks af de seneste syv opgør mod. Foto: Sportimage Ltd / Alamy Stock Photo

BrightonManchester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jarred Gillett, Australien
Stadion: Amex Stadion, Brighton i England
Vejret: 9°, let regn og frisk vind

BrightonManchester City preview

Brighton tager imod Man City, som jagter det engelske mesterskab. Brighton kan ikke regne med at gentage forrige sæsons kvalifikation til europæisk fodbold, mens Man City stadig kan vinde deres sjette mesterskab i de seneste syv sæsoner.

Brighton kommer til kampen veludhvilet, da de ikke har spillet kampe siden d. 13. april, mens Man City spillede i weekenden forinden denne kamp og har kamp igen tre dage senere. Man City-spillerne har også snakket om, at de begynder at kunne mærke en lang sæson i form af træthed og skader.

Forventede startopstillinger Brighton – Manchester City

Brighton: Skader og karantæner

Manchester City: Skader og karantæner

Odds-forslag: Målsøgende hold og dårlige forsvar mødes

Det er to hold, der er i hver sin ende af formbarometeret, der mødes her. Brighton har ikke vundet deres fire seneste kampe, mens Man City ikke hat tabt i ordinær spilletid i de seneste 29 kampe på tværs af alle turneringer.

Brighton har været stærke på hjemmebane i denne sæson. Det er blevet til et nederlag i de 14 seneste hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det nederlag kom i den seneste hjemmekamp mod Arsenal.

Man City derimod har ikke tabt de 13 seneste udekampe på tværs af alle turneringer. De skal også bruge point, da de er kommet fire point efter Arsenal på 1. pladsen, men de har trods alt også spillet to kampe mindre. Her hjælper det ikke meget, at to af de tre seneste udekampe er endt uafgjort.

Brighton har på tværs af alle turneringer været målstærke på hjemmebane i denne sæson. Kun to gange har de forladt banen uden at have scoret i en hjemmekamp. De har omvendt fået fem clean sheets i denne sæson på hjemmebane.

Man City har ligeledes fundet målstøvlerne frem på udebane. Kun tre gange har de forladt banen efter en udekamp uden at have scoret. De har også fem clean sheets på fremmed græs i sæsonen.

Det gør, at vi lurer på, at begge hold får scoret. De to hold scorer mange mål, mens deres forsvar ikke er de mest solide. Det gør, at vi går med, at begge hold får scoret i denne kamp.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Cashpoint
1,69
Begge hold scorer
Gå til Cashpoint *

Brighton – Manchester City live stream

Du kan se Premier League opgøret mellem Brighton – Manchester City på live streaming-tjenesten Viaplay.

Ligatabel

Indbyrdes kampe

Topscorer

Hvornår spilles BrightonManchester City?

Brighton – Manchester City spilles torsdag den 25. april 2024 klokken 21:00.

Hvor spilles BrightonManchester City?

Brighton – Manchester City spilles på Amex Stadion, Brighton i England.

Forventede startopstillinger Brighton – Manchester City

Brighton: Skader og karantæner

Manchester City: Skader og karantæner

Ligatabel

Topscorer

Skriv første kommentar

Skriv et svar