18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brighton – Manchester United: Odds og optakt den 7. maj 2022

Han skal høre for meget, men faktum er, at målnæsen ingenting fejler hos Ronaldo, som nu er oppe på 18 ligamål. (Foto: Bildbyrån)
Han skal høre for meget, men faktum er, at målnæsen ingenting fejler hos Ronaldo, som nu er oppe på 18 ligamål. (Foto: Bildbyrån)

Manchester United var tilbage på sejrssporet i mandags efter tre kampe i streg uden sejr, og har dermed bragt sig i en fordelagtig position i forhold til 6.pladsen, som giver Europa League til næste sæson. Snupper Ronaldo og co. en sejr mere, når de lørdag gæster Brighton? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brighton – Manchester United. Der er kampstart lørdag d. 7. maj 2022 kl. 18:30. Se kampen på TV3+ eller Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Brighton – Manchester United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andrew Madley
Stadion: The American Express Community Stadium, Brighton
Vejret: 14° og svag vind


Optakt til Brighton – Manchester United: Skader, karantæner og startopstillinger

Dét havde de brug for i Manchester! Mandagens kamp mod ellers formstærke Brentford kastede 3 point af sig, og så endda med de overbevisende cifre 3-0. Champions League-skibet er sejlet ud af syne for United, som har spillet to kampe flere end Tottenham og Arsenal, og har henholdsvis 3 og 5 point op til de to London-klubber. Det når de næppe. Til gengæld ender 6.pladsen i Premier League med at give Europa League i denne sæson, mens 7.pladsen giver Conference League, og her har Ronaldo og co. lagt sig i pole position til at snuppe Europa League-billetten. United har spillet en kamp mere end West Ham på 7.pladsen, men har trods alt et forspring på 6 point. Det er derfor ikke afgjort endnu, men det ser lovende ud, især hvis det bliver til en sejr her mod Brighton. Rangnicks mandskab leverede en fin indsats senest i en lidt rodet affære, og det må trods alt have givet lidt selvtillid forud for de sidste kampe. Ronaldo har skulle høre for meget i denne sæson, men i mandags kom han på tavlen for tredje kamp i streg, og er nu oppe på 18 ligamål.

Brighton var gået gået helt i stå fra midt februar til starten af april, hvor det blev til seks nederlag på stribe, og en 0-0’er mod bundproppen Norwich. Graham Potters mandskab har dog taget skeen i den anden hånd på det sidste. De sidste fem kampe har kastet fire brugbare resultater af sig, blandt andet er det blevet til udesejre over Tottenham, Arsenal og Wolves, mens det blev til et X i hjemmekampen mod Southampton, og et forventeligt nederlag til City. Dermed kan Brighton med rette drømme om en placering i den øverste halvdel af Premier League, hvilket må siges at være fuldt ud godkendt. Værterne er stadig uden sejr på eget græs i 2022, så det er ikke sikkert at hjemmefansene er særlig optimistiske forud for dette opgør mod United. De seneste tre udesejr over Spurs, Arsenal og Wolves vidner dog om, at Brighton har deres forcer, når de ikke skal skabe kampene på egen hånd.

Brighton:

 • Jakub Moder (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Enock Mwepu (Midtbane, Fast) – Skadet

Manchester United:

 • Luke Shaw (Back, Fast) – Skadet
 • Paul Pogba (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Edison Cavani (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Harry Maguire (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Mason Greenwood (Kant, Fast) – Suspenderet

Brighton forventet startopstilling: Sanchez; Veltman, Dunk, Cucurella; March, Bissouma, Caicedo, Trossard; Gross, Mac Allister; Welbeck

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Dalot, Varane, Lindelof, Telles; Fred, McTominay; Elanga, Mata, Fernandes; Ronaldo


Odds på Brighton – Manchester United

Bookmakerne ser Manchester United som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Sløjt hjemmehold vs. sløjt udehold

Brighton er et af Premier Leagues ringeste hjemmehold i denne sæson, men Potters tropper skal ikke give op på forhånd, for Manchester Uniteds udebaneform er altså heller ikke prangende. De Røde Djævle har tabt de seneste fire udekampe i ligaen, og har kun vundet seks ud af sytten kampe på fremmed græs i denne sæson. Det er en halvsvær kamp at spå om, som man også kan se på oddsene for kampen. Ingen af de to mandskaber har vist voldsom stabilitet igennem sæsonen, så den kan virkelig gå begge veje.

Manchester United hentede en fin 3-0 sejr senest over Brentford, præstationen var god, men også lidt rodet, og generelt er den engelske storklub lidt svær at stole på i dens nuværende forfatning. Brighton har fået luft under vingerne efter en sløj periode, og har hentet flotte sejre over Spurs, Arsenal og Wolves på det seneste. Potters mandskab spiller god fodbold, men har også svært ved at skabe fodboldkampe, og derfor står det nok ikke helt dårligt til dem, at få besøg af United, som givetvis gerne tager initiativet. Det ser jævnbyrdigt ud, og jeg ville ikke blive overrasket over en pointdeler.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,58
Uafgjort
Gå til marathonbet *


Brighton – Manchester United: Statistik, topscorer og H2H

 • Brighton er nummer 9 i Premier League med 44 point i 35 kampe. Statistikken er på 10-14-11 og målscoren 34:42.

 • Manchester United er nummer 6 med 58 point i 36 kampe. Statistikken er på 16-10-10 og målscoren 57:52

 • Neal Maupay fører topscorerræset i Brighton med 8 ligaplaffere.

 • Ronaldo er topscorer for Man.United med 18 kasser i Premier League..
 • Manchester United vandt sæsonens første indbyrdes opgør med 2-0 på mål af den portugisiske duo Ronaldo og Fernandes.
Info
NavnManchester UnitedMUN
Land
England
ENG
CheftrænerRalf Rangnick
Websitewww.manutd.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
16
Mål
26
Mål imod
24
Rent bur
4
Gule kort
35
Røde kort
2
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
1
Mål imod
1
Turnering
Champions League Grp. F
Kampe spillet
6
Mål
11
Mål imod
8
Rent bur
1
Gule kort
10
Røde kort
1


Expected Goals: Brighton vs. Manchester United – de seneste tre kampe

BrightonResultatxGManchester UnitedResultatxG
Wolverhampton – Brighton(0-3) 0,88 – 2,97Manchester United – Brentford(3-0) 2,2 – 0,64
Brighton – Southampton(2-2) 1,56 – 1,04Manchester United – Chelsea(1-1) 0,23 – 1,43 
Manchester City – Brighton(3-0) 1,45 – 0,3Arsenal – Manchester United(3-1) 2,56 – 1,98
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Brighton – Manchester United?

Brighton – Manchester United spilles lørdag den 7. maj 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles Brighton – Manchester United?

Brighton – Manchester United spilles på The American Express Community Stadium i Brighton

Skriv et svar