18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brighton & Hove Albion – Nottingham Forest: Odds og optakt den 18. oktober 2022

Brighton & Hove Albions træner De Zerbi var i nærkontakt med Thomas Frank i fredagens kamp. (Foto: Dylan Martinez / Reuters / Ritzau Scanpix)
Brighton & Hove Albions træner De Zerbi var i nærkontakt med Thomas Frank i fredagens kamp. (Foto: Dylan Martinez / Reuters / Ritzau Scanpix)

Brighton & Hove Albion tager tirsdag aften mod Nottingham Forest. Værterne har fået en flot start på sæsonen, men de har blot et point i deres tre seneste kampe. Nottingham Forest går det dog endnu værre, for oprykkerne er sidst i Premier League, og de har stadig kun hentet én sejr efter 10 runder. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brighton & Hove Albion – Nottingham Forest. Der er kampstart tirsdag d. 18. oktober 2022 kl. 20:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Brighton & Hove Albion – Nottingham Forest: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Darren England
Stadion: Amex Community Stadium, Brighton, England
Vejret: 13° og frisk vind

Brighton & Hove Albion – Nottingham Forest: Skader, karantæner og startopstillinger

Fire sejre og en uafgjort i de første seks kampe placerede Brighton & Hove Albion helt i toppen af rækken. Men så blev Graham Potter hentet til Chelsea FC, og det har naturligt givet lidt uro. De har blot ét point i de tre første kampe under italienske De Zerbi, men  det har dog været 3:3 mod Liverpool FC og et knebent nederlag mod Tottenham Hotspur. Ikke katastrofalt. 

Det var dog mere skuffende, at de i seneste runde tabte 2:0 ude mod Brentford FC i en ganske levende kamp. Dén skuffelse skal de have fejet væk fra Amex Stadium, hvor de forud for nederlaget til Spurs havde syv ubesejrede kampe på rad, og de bankede Nottingham Forest 3:0, da de senest var på besøg på Amex Stadium. Brighton & Hove Albion er stadig nummer syv i tabellen, og de har her en oplagt mulighed for at komme tilbage på vinderkurs. 

Nottingham Forest har åbenbart efterladt vinderkursen i Championship. Eller måske hører den kurs, der gav oprykning, bare til en helt anden flok spillere. Der er skiftet gevaldigt ud i truppen, hvor der er kommet 23 nye spillere til. Tak for oprykningen, drenge. I er ikke gode nok alligevel. Sådan må det jo have føltes. Ind er så kommet en blandet flok med ganske prominente navne som Awoniyi fra Union Berlin, Dennis fra Watford og Gibbs-White fra Wolves. 

Det har dog ikke klikket, og det er blot blevet til en enkelt gang ‘Hvem var det, der vandt i dag’ for Nottingham Forest, som slog West Ham United 1:0 i sæsonens anden runde. Målscorer Awoniyi. Det kan meget vel blive den nigerianske frontduo Dennis/Awoniyi, der skal vende bøtten for Nottingham Forest, for de to har helt sikkert niveau til at være med, og måske skal der bare et lille puf til, før medvinden rammer oprykkerne. Måske?


Brighton & Hove Albion:

 • Jakub Moder (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Karou Mitoma (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Enock Mwepu (Midtbane, Fast) – Hjerteproblemer/pensioneret


Nottingham Forest:

 • Moussa Niakhate (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Omar Richards (Back, Reserve) – Skadet
 • Jack Colback (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Brighton & Hove Albion forventet startopstilling: Sanchez; Veltman, Dunk, Webster; March, Mac Allister, Caicedo, Estupinan; Trossard, Gross; Welbeck.

Nottingham Forest forventet startopstilling: Henderson; Aurier, Cook, McKenna, Lodi; Kouyate, Freuler, Gibbs-White; Lingard, Awoniyi, Dennis.


Odds på Brighton & Hove Albion – Nottingham Forest

Værterne er klare favoritter hos bookmakerne.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Flere tæsk til gæsterne

Brighton & Hove Albion har altså blot ét nederlag i de seneste otte hjemmekampe i Premier League. Det ser noget mere nedslående ud, når det kommer til udekampe for Nottingham Forest. Fem styk har de spillet siden åbningsdagen på sæsonen, og de har tabt fire og delt i den sidste. Samlet score på 1:14. De er gået målløse fra banen i fire af de fem udekampe. 

Et point i tre kampe ser skidt ud for De Zerbi, men han fik en barsk start med dueller med Liverpool FC og Tottenham Hotspur i de to første kampe. Og mod Brentford FC i fredags skabte holdet egentlig rigeligt til at få udbytte af kampen, men værternes keeper Raya stod en kamp over gennemsnittet og holdt buret rent. 

Dén går ikke igen for Brighton & Hove Albion, der nu er målløse i to kampe. De skal på måltavlen og på pointtavlen igen, og det kommer de også her. Anbefalingen tror på, der er mere bund i værterne, end resultaterne viser, og tre af deres seneste fire hjemmesejre har været på mindst to overskydende mål. Det vinder de også med her. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,18
Brighton And Hove Albion -1,5
Gå til Unibet *


Brighton & Hove Albion – Nottingham Forest: Statistik, topscorer og H2H

 • Brighton & Hove Albion er på 7. pladsen i tabellen med 14 point efter 9 runder. 

 • Tallene for Brighton & Hove Albion siger 4-2-3 og 14:11.

 • Nottingham Forest er sidst i Premier League, og de har 5 point efter 10 kampe. 

 • Nottingham Forest’ statistik lyder 1-2-7, mens målforskellen er 7:23.

 • Brighton & Hove Albions topscorer er Leandro Trossard, som har nettet 5 gange. 

 • Hos Nottingham Forest er de to flittigste målskytter Taiwo Awoniyi og Brennan Johnson, som hver er noteret for 2 mål.  


Expected Goals: Brighton & Hove Albion vs. Nottingham Forest – de seneste tre kampe:

Brighton & Hove AlbionResultatxGNottingham ForestResultatxG
Brentford FC – Brighton & Hove Albion (2-0) 2,19 – 1,83Wolverhampton Wanderers – Nottingham Forest(1-0) 1,52 – 1,68
Brighton & Hove Albion – Tottenham Hotspur (0-1) 0,70 – 0,86Nottingham Forest – Aston Villa FC (1-1) 0,42 – 0,65 
Liverpool FC – Brighton & Hove Albion  (3-3) 1,85 – 1,00Nottingham Forest – Fulham FC (2-3) 0,84 – 1,30
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Brighton & Hove Albion – Nottingham Forest?

Brighton & Hove Albion – Nottingham Forest spilles tirsdag den 18. oktober 2022 klokken 20:30.

Hvor spilles Brighton & Hove Albion – Nottingham Forest?

Brighton & Hove Albion – Nottingham Forest spilles på Amex Community Stadium i Brighton i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar