18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Brighton – Arsenal: Odds og optakt den 2. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Brighton og Arsenal er begge ubesejret i de seneste tre Premier League kampe og fire kampe, hvis man inkluderer pokalturneringen. Spørgsmålet er hvem af de to hold, der kan fortsætte stimen som ubesejret? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brighton – Arsenal. Der er kampstart lørdag d. 2. oktober 2021 kl. 18:30. Se kampen på TV3 Max eller stream den på Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Brighton – Arsenal: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jonathan Moss
Stadion: Amex Stadium, Brighton
Vejret: 15° og gode muligheder for regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Optakt til Brighton – Arsenal: Skader, karantæner og startopstillinger

Brighton havde alletiders mulighed for at spille sig alene i front i mandagens Premier League, da de var en tur forbi Selhurst Park og Crystal Palace. En sejr til sydenglænderne ville sende dem forbi Liverpool, Chelsea, de to Manchester-klubber og Everton, men sejren udeblev og Brighton måtte tage til takke med et enkelt point efter en udligning i kampens overtid. Det kan dog stadig ikke tage noget fra den sæsonstart som Brighton har præsteret. Selvom de ikke har mødt den absolutte top, så har de taget slået bl.a. Leicester med 2-1. På forhånd var Brighton blev spået en placering i den nederste halvdel, men med den form, som klubben har vist på det seneste bliver det spændende at følge med i, om de kan bevare forfatningen i resten af sæsonen og om de kan blande sig i den øverste halvdel af tabellen. Sæsonen er lang og der kan nå at ske mange ting.

En af de klubber, som må forventes at skulle kæmpe om de europæiske pladser må være Arsenal. Efter en svær start med tre nederlag på stribe, har Mikel Arteta formået at vende tingene tilstand i den nordlige del af London og senest hentede Gunners en flot sejr over Tottenham. For første gang i lang tid må der være lidt ro på. Arsenal har vundet deres seneste fire opgør og selvom det ikke har været kønt hele vejen, så er resultater gået Arsenals vej.

Det er et opgør mellem to hold, der gerne vil have bolden og være spilstyrende, og derfor er der også lagt op til en taktisk interessant kamp. Ikke desto mindre kan Brighton komme syv point foran Arsenal, men omvendt kan Arsenal også komme ind for ét points afstand. En rigtig sekspointskamp til at slutte lørdagens Premier League kampe af med. Det kan kun blive godt!

Brighton:

  • Adam Webster (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Yves Bissouma (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Arsenal:

  • Granit Xhaka (Midtbane, Fast) – Skadet

Brighton forventet startopstilling: Sanchez; Veltman, Duffy, Dunk; Lamptey, Gross, Lallana, Cucurella; Trossard, Maupay, Connolly

Arsenal forventet startopstilling: Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney; Partey, Lokonga; Saka, Smith Rowe, Ødegaard; Aubameyang


Odds på Brighton – Arsenal

Oddsene indikerer, at bookmakerne har en lille fidus til Arsenal.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Odds-forslag: Forsigtig start på opgøret

Både Brighton og Arsenal praktiserer en tålmodig spillestil, hvor man prioriterer at have boldbesiddelse fremfor at piske frem og tilbage. Det kan også betyde, at vi får en masse boldflytteri i starten af kampen, hvor begge hold lige vil se hinanden an. Det bør også være to mandskaber med respekt for hinanden, hvilket også kan betyde at man hellere vil beholde bolden i egne rækker fremfor at sætte bolden på spil.

Trods Brightons flotte pointhøst indtil videre, så er det ikke fordi at de har vadet i mål og chancer. Blot otte gange har Brighton scoret, mens de til gengæld kun har indkasseret fem mål. Bedre ser det bestemt ikke ud for Arsenal. Godt nok scorede Arsenal tre i sidste weekend, men samlet set over sæsonen har Arsenal kun scoret fem mål i seks kampe i Premier League. I den anden ende har de lukket 10 mål ind. De ni af dem kom dog i de første tre spillerunder, så det tyder på, at Arsenal har fået nogenlunde styr på defensiven.

Umiddelbart ligner det en jævnbyrdig kamp, og bookmakerne forventer det samme. Derfor er det også svært at se, hvem af holdene der for alvor tør at blæse til angreb i kampens indledning. Vi går efter en målløs første halvleg, som faktisk har været tilfældet i de to klubbers tre seneste opgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,85
0-0 efter første halvleg
Gå til Unibet *


Brighton – Arsenal: Statistik, topscorer og H2H

  • Brighton spillede 1-1 mod Crystal Palace senest og missede mulighed for at rykke på førstepladsen.

  • Arsenal slog deres lokalrivaler fra Tottenham med 3-1 i deres seneste kamp.

  • Brighton er placeret som nummer seks i Premier League. De står noteret for 13 point efter seks kampe.

  • Arsenal er nummer 10 i Premier League med ni point for seks kampe.

  • Franske Neal Maupay har scoret fire mål, hvilket gør ham til den mest målfarlige Brighton-spiller i sæsonen.

  • Pierre-Emerick Aubameyang er Arsenals topscorer med to mål indtil videre.


Expected Goals: Brighton – Arsenal de seneste tre kampe:

BrightonResultatxGArsenalResultatxG
Crystal Palace – Brighton(1-1)1,02 – 1,00Arsenal – Tottenham(3-1)  1,22 – 0,95
Brighton – Swansea(2-0)1,13 – 2,95Arsenal – Wimbledon(3-0)2,21 – 0,24
Brighton – Leicester(2-1)1,59 – 1,21Burnley – Arsenal(0-1)1,66 – 1,22
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar