18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Brighton and Hove Albion FC – Manchester City: Odds og optakt den 23. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Den sene lørdagskamp er samtidig en kamp mellem Premier Leagues nummer fire og nummer tre. Brighton and Hove Albion tager mod Manchester City. Værterne har hvilet benene og forberedt sig hele ugen, mens gæsterne var et smut i Belgien og smadrede Club Brügge med hele 5:1 i Champions League. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brighton and Hove Albion FC – Manchester City. Der er kampstart lørdag d. 23. oktober 2021 kl. 18:30. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Brighton and Hove Albion FC – Manchester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Kevin Friend
Stadion: Amex Stadium, Brighton
Vejret: 13° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 28. november 2021 02:45.

Optakt til Brighton and Hove Albion FC – Manchester City: Skader, karantæner og startopstillinger

I sidste sæson lå Brighton and Hove Albion længe og rodede i bunden. Der var egentlig bred enighed om, at holdet var skarpe til at spille bolden rundt og også fik skabt chancer, men de var ikke skarpe på udnyttelsen, og derfor måtte de længe frygte for, hvad sæsonen kunne ende med. Det er så sandelig en noget anderledes indledning, de har fået på denne sæson, hvor de efter otte runder indtager tabellens fjerdeplads med blot et enkelt nederlag. 

Der er godt nok lidt skuddermudder i tingene aktuelt, for de seneste tre kampe har givet tre uafgjorte mod – med al respekt – knap så frygtindgydende modstand i form af Crystal Palace, Arsenal FC og Norwich City, men de er altså stadig på en Champions League-plads. Seks eller syv point i de tre forudgående kampe havde været mere passende end tre. Men havde de haft fire point mere på nuværende tidspunkt, ville de ligge á point med Chelsea FC på førstepladsen. Det er vel egentlig lidt rigeligt at kræve af træner Graham Potter og hans havmåger. 

Til gengæld kan man ikke på nogen rimelig måde komme til at kræve for meget af træner Guardiola og hans spillere hos Manchester City. Truppen er stor og stærk, og de har materialet og evnerne til at jagte trofæer på alle fronter. De havde en barsk uge op til landskampspausen med tre udekampe mod Chelsea FC og Liverpool FC i Premier League og mod Paris Saint-Germain i Champions League. Fire point i ligaen og nederlag i Paris blev det til, men reaktionen har været godkendt, for efter pausen har Manchester City slået Burnley FC 2:0 i ligaen og altså vundet over Club Brügge i Champions League. 

Det meste af truppen er til rådighed til opgøret, så der kan blive tale om en del rotation, men det vil måske give allermest mening at stille så stærkt som muligt og gå efter at afgøre tingene og sætte opkomlingene fra sydkysten på plads, og derefter kan der så blive tale om at spare spillere til den kommende uges Carabao Cup-ottendedelsfinale mod West Ham United. 

Brighton and Hove Albion:

 • Adam Webster (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Steven Alzate (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Danny Welbeck (Angreb, Fast) – Skadet

Manchester City:

 • Bernard Mendy (Back, Fast) – Suspenderet
 • Ferran Torres (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Liam Delap (Angreb, Reserve) – Skadet

Brighton and Hove Albion forventet startopstilling: Sanchez; Duffy, Dunk, Burn; Veltman, Gross, Lallana, Moder, Cucurella; Trossard, Maupay.

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Dias, Laporte, Cancelo; Silva, Rodri, De Bruyne; Mahrez, Foden, Grealish.


Odds på Brighton and Hove Albion FC – Manchester City

Skæver vi til bookmakernes odds på kampen, ser vi, at gæsterne er favoritter.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Manchester City med hævn til gode

I sidste sæson var Manchester City foran 2:0 i dette opgør, selv om de var i undertal allerede fra kampens 10. minut. Foden scorede til 2:0 efter 48 minutter, men bare to minutter senere reducerede Trossard for Brighton and Hove Albion, som satte trumf på med yderligere to scoringer signeret de defensive kræfter Webster og Burn, og så vandt Brighton and Hove Albion for første gang i fem forsøg på hjemmebane mod The Citizens. 

Dén slags har det med at sætte sig i træner Pep Guardiola, så måske bliver der slet ikke tale om at spare spillere. Den skamplet fra sidste sæson skal hævnes og fjernes. Før sidste sæsons kamp hed de foregående fire resultater på Amex Stadium i Manchester Citys favør: 5:0, 4:1, 2:0 og 1:0. Det er altså ikke meget modstand, de lyseblå er vant til at få på sydkysten. 

Der skal nok komme masser af modstand og vilje til kamp fra Brighton and Hove Albion, men det er et skidt tidspunkt, de har ramt en nedadgående formkurve, for Manchester City ser ud til at være på vej ind i en af deres “zoner”, hvor de ruller og ruller og ruller med sejre og sejre og sejre. Derfor vælger anbefalingen helt blidt at gå med sejr til gæsterne her. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,45
Manchester City
Gå til Marathonbet *


Brighton and Hove Albion FC – Manchester City: Statistik, topscorer og H2H

 • Brighton and Hove Albion FC er på en imponerende 4. plads i tabellen efter 15 point i 8 kampe. 

 • Statistikken for Brighton and Hove Albion FC er 4-3-1 med scoren 8:5.

 • Gæsterne fra Manchester City indtager 3. pladsen i Premier League med 17 point for deres første 8 dueller. 

 • Manchester Citys statistik er 5-2-1, og deres målscore er 16:3.

 • Franske Neal Maupay er flittigste målscorer hos hjemmeholdet. Han er foreløbig noteret for 4 mål.

 • Fire spillere deler æren som topscorer hos Manchester City. Med hver 2 træffere er det Gabriel Jesus, Ferran Torres, Kevin De Bruyne og Bernardo Silva.
Info
NavnManchester CityMCI
Land
England
ENG
CheftrænerJosep Guardiola
Websitewww.mcfc.co.uk
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
10
Mål
20
Mål imod
6
Rent bur
6
Gule kort
16
Røde kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
2
Mål
6
Mål imod
1
Rent bur
1
Gule kort
1
Turnering
Champions League Grp. A
Kampe spillet
3
Mål
11
Mål imod
6
Gule kort
4


Expected Goals: Brighton and Hove Albion vs. Manchester City de seneste tre kampe:

Brighton and Hove AlbionResultatxGManchester CityResultatxG
Norwich City – Brighton and Hove Albion FC(0-0)0,86 – 1,40Club Brügge – Manchester City(1-5)0,56 – 3,28 
Brighton and Hove Albion FC – Arsenal FC(0-0)2,94 – 0,32Manchester City – Burnley FC(2-0)2,78 – 0,85 
Crystal Palace – Brighton and Hove Albion FC(1-1)1,02 – 1,00 Liverpool FC – Manchester City(2-2)0,89 – 0,59 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar