18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brighton and Hove Albion FC – Leeds United: Odds og optakt den 27. november 2021

Efter en forrygende åbning på sæsonen er Brighton and Hove Albion FC kommet ned på jorden igen og har ikke vundet de seneste syv ligakampe. (Foto: Bildbyrån)

To af Premier Leagues mest ude af form mandskaber mødes lørdag aften på Amex Stadium i Brighton, når værterne tager mod Leeds United. Hjemmeholdet åbnede sæsonen med fire sejre i de første fem kampe, men de er nu oppe på syv kampe i rap uden sejr. Gæsterne åbnede sæsonen med seks kampe uden sejr, og selv om de nu er på to sejre, ligger de stadig skidt i tabellen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brighton and Hove Albion FC – Leeds United. Der er kampstart lørdag d. 27. november 2021 kl. 18:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Brighton and Hove Albion FC – Leeds United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson
Stadion: Amex Stadium, Brighton
Vejret: 5° og frisk til hård vind

Optakt til Brighton and Hove Albion FC – Leeds United: Skader, karantæner og startopstillinger

I sidste sæson var der forholdsvis pæn snak om Brighton and Hove Albion FC, for trods deres involvering i nedrykningskampen spillede de fin fodbold og fik også kreeret chancer, som de bare ikke formåede at score på. Alt det ændrede sig til denne sæson, hvor de med fire sejre i de første fem kampe pressede på i rækkens top 4. Men ak, så begyndte det at gå ned af bakke, og de er nu på syv kampe uden sejr, og hvad der er langt værre er, at holdet nærmest er holdt op med at skabe chancer. 

Fem uafgjorte og to nederlag lyder jo egentlig ikke så slemt, men de er altså drattet fra top 4 og europæiske pladser til en 9. plads, og med deres aktuelle form er de i overhængende fare for at dumpe endnu længere ned i tabellen. Med 12 scoringer i 12 kampe er det primært offensivt, træner Graham Potter kan sætte ind med forbedringer, og i franske Maupay har de manden, der kan sætte den sidste fod på, hvis bare de kan få skabt mulighederne til ham igen. 

Hos Leeds United er de også parkerede på 12 scoringer. Det er meget lavt for et Marcelo Bielsa-hold. Det er også blot blevet til to sejre i ligaen indtil nu, og selv om man skal være forsigtig med at hænge for meget på en enkelt spiller, har det været kostbart, at sidste sæsons topscorer Patrick Bamford har været ude med en skade. Han har værdi ikke bare som målscorer men også som opspilsstation, hvor han suger bolde til sig og fodrer dem videre til Raphinha og James, når de kommer susende. 

Det har de selvfølgelig arbejdet på at lære at klare sig uden, Bamfords kvaliteter, og det går bedre, men de vil nu nok alligevel glæde sig over, at han i denne uge er begyndt at træne igen, og mon ikke han undervejs får nogle kampminutter i benene. Så må vi se, om han kan få direkte indflydelse på tingene med det samme. Ellers må Leeds United endnu engang forlade sig på Raphinha, der har stået for fem af holdets foreløbig 12 scoringer i sæsonen, og hvis mandskabet kan hente alle tre point her, vil de mindske afstanden til Brighton and Hove Albion FC til bare tre point – og vigtigere sikkert: Holde Burnley FC bag sig og nedrykningszonen på afstand. 


Brighton and Hove Albion FC:

 • Steven Alzate (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Enock Mwepu (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Danny Welbeck (Angreb, Fast) – Skadet


Leeds United:

 • Robin Koch (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Luke Ayling (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Jamie Shackleton (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Patrick Bamford (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Brighton and Hove Albion FC forventet startopstilling:  Sanchez; Webster, Duffy, Dunk; Lamptey, MacAllister, Bissouma, Lallana, Cucurella; Trossard, Maupay.

Leeds United forventet startopstilling: Meslier; Shackleton, Llorente, Cooper, Dallas; Phillips, Struijk; Raphinha, James, Harrison; Rodrigo.


Odds på Brighton and Hove Albion FC – Leeds United

Bookmakerne forventer ifølge oddsene på kampen et lige opgør, hvor værterne er knebne favoritter.


Odds-forslag: Sjette gang som lykkens gang for gæsterne på sydkysten

2:0, 2:0, 4:0 2:0 og 1:0. Sådan har der stået til slut på måltavlen, de seneste fem gange Brighton and Hove Albion FC har taget mod Leeds United. Fem hjemmesejre. 11 scoringer til værterne. 0 til gæsterne. Til gengæld har værterne ikke vundet i sæsonens seneste tre hjemmekampe. 

Leeds United har ikke meget at prale med indtil videre i sæsonen. De er placerede lige over nedrykningsstregen med to point ned til Burnley FC. De har blot hentet en udesejr i seks forsøg, og den kom mod Norwich City. Den følgende – og deres seneste – udekamp tabte de 2:1 ude mod Tottenham Hotspur, men her førte de 1:0, til der var spillet cirka en time. Så scorede værterne to gange, og Leeds United tabte igen. Men der er tegn på bedring hos dem, og det er ikke givet, de lader værterne snuppe pointene her. 

Faktisk hælder anbefalingen mere til Leeds United-sejr end til sejr til værterne. Der har været tegn på fremgang for Leeds United i de seneste kampe, mens Brighton and Hove Albion FC i snart meget lang tid har været den rene ynk. Buddet til dette opgør bliver derfor, at gæsterne ikke taber. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,82
X2
Gå til Marathonbet *


Brighton and Hove Albion FC – Leeds United: Statistik, topscorer og H2H

 • Brighton and Hove Albion FC er før weekendens runde på 9. pladsen i tabellen med 17 point efter 12 runder. 

 • Brighton and Hove Albion FCs statistik viser 4-5-3 og 12:14.

 • Leeds United er nummer 17 i stillingen med 11 point efter 12 runder. 

 • Tallene for Leeds United er 2-5-5 og målscoren 12:20.

 • Neal Maupay har scoret mest for Brighton and Hove Albion FC med 4 træffere.

 • Hos Leeds United er Raphinha topscorer med 5 scoringer.
Info
NavnLeedsLEE
Land
England
ENG
CheftrænerJesse Marsch
Websitewww.leedsunited.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
26
Mål
29
Mål imod
60
Rent bur
3
Gule kort
75
Røde kort
1
Turnering
FA Cup
Kampe spillet
1
Mål imod
2
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
3
Mål
3
Mål imod
2
Rent bur
2
Gule kort
2


Expected Goals: Brighton and Hove Albion FC – Leeds United de seneste tre kampe:

Brighton and Hove Albion FCResultatxGLeeds UnitedResultatxG
Aston Villa FC – Brighton and Hove Albion FC (2-0) 0,89 – 0,36Tottenham Hotspur – Leeds United(2-1) 0,75 – 1,12 
Brighton and Hove Albion FC – Newcastle United (1-1)1,44 – 0,45Leeds United – Leicester City (1-1) 1,59 – 0,88 
Liverpool FC – Brighton and Hove Albion FC(2-2) 0,88 – 1,02 Norwich City – Leeds United(1-2) 0,53 – 1,17
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles Brighton and Hove Albion FC – Leeds United?

Brighton and Hove Albion FC – Leeds United spilles lørdag 27. november 18:30.

Hvor spilles Brighton and Hove Albion FC – Leeds United?

Brighton and Hove Albion FC – Leeds United spilles på Amex Stadium i Brighton i England.

Skriv et svar