18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Brentford – Liverpool: Odds og optakt den 25. september 2021

Foto: Bildbyrån

Thomas Frank og Brentford har fået en flot start på tilværelsen i Premier League, lørdag bliver dansker-kolonien dog besøg fra øverste hylde, når Liverpool kommer på besøg. Kan Brentford fortsætte de fine takter, eller bliver titelaspiranterne fra Liverpool for stor en mundfuld? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brentford – Liverpool. Der er kampstart lørdag d. 25. september 2021 kl. 18:30. Se kampen på TV3+ eller Viaplay.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

Brentford – Liverpool: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Brentford Community Stadium
Vejret: 17° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Optakt til Brentford – Liverpool: Skader, karantæner og startopstillinger

Brentford har gjort deres indtog på den store scene med stil. Fem kampe inde i sæsonen ligger Thomas Frank og co. solidt i midten af Premier League med 8 point. Det er kun blevet til en enkelt nederlag indtil videre, da de måtte se sig besejret af Brighton på en scoring i de døende minutter. Herudover er det blevet til flotte sejre over Arsenal og Wolverhampton samt uafgjort på udebane mod Crystal Palace og Aston Villa. Hjemmeholdet har helt sikkert efterladt et flot indtryk indtil videre med positiv fremadrettet fodbold, dog uden at blive for naivt, som man måske kunne have forventet. Faktisk har Brentford kun indkasseret to mål i de første fem kampe, kun City, Liverpool og Chelsea har gjort det bedre. Der er virkelig noget at bygge videre på for oprykkerne, og hvis de kan fortsætte de flotte præstationer, så bør nedrykning ikke blive et tema. Tirsdag aften spillede et reservespækket Brentford-mandskab sig videre i Carabao Cuppen med en overbevisende 7-0 sejr over Oldham Athletic.

Liverpool har næsten gjort rent bord indtil videre i denne sæson, der var lige en 1-1’er mod Chelsea, som trods alt er til at leve med, men ellers har den stået på lutter sejre for Klopp og co., som skal forsøge at revanchere den skuffende sæson i fjor. Kun mod Chelsea har Liverpool indkasseret mål, i de andre kampe har de kørt på sikker cruise control med sejre på 3-0 over Norwich, Leeds og Crystal Palace, samt 2-0 over Burnley. Van Dijk er tilbage som styrmand i forsvaret, og det har givet en vis form for stabilitet allerede. Offensivt ser det indtil videre ganske velfungerende ud, og især Mohamed Salah er startet flot. Liverpool vandt i sidste uge også første Champions League-kamp i sæsonen med 3-2 over AC Milan, mens de også spillede sig videre i Carabao Cuppen tirsdag mod Norwich. Det er ikke fordi, at Liverpool har investeret voldsomt på sommerens transfermarked, men bare det, at de ikke længere har en alenlang skadesliste som i sidste sæson hjælper på præstationerne.

Brentford:

 • Joshua Dasilva (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Mads Bech Sørensen (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet

Liverpool:

 • Thiago (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Harvey Elliott (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Roberto Firmino (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
 • Naby Keita (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Brentford forventet startopstilling: Raya, Pinnock, Jansson, Ajer, Henry; Canos, Janelt, Norgaard, Baptiste; Toney, Mbeumo

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Van Dijk, Matip, Robertson; Fabinho, Henderson, Jones; Salah, Jota, Mane


Odds på Brentford – Liverpool

Bookmakernes odds tyder på en favoritværdighed til Liverpool.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Odds-forslag: Ingen målfest når Brentford indtager banen

Lørdag aften kommer Brentford på en alvorlig opgave hjemme mod Liverpool. Det er første gang i sæsonen at oprykkerne krydser klinger med et af Premier Leagues bedste mandskaber, (ja, de har været i aktion mod Arsenal, men de hører vist ikke til blandt de bedste i denne sæson). Hvordan skal det så gå for dansker-klubben? Indtil videre har de lagt nogle solide præstationer for dagen, men spørgsmålet er om, de har hvad der skal til når niveauet højnes yderligere.

Begge mandskaber har gjort det upåklageligt i defensiven indtil videre i denne sæson med henholdsvis 2 og 1 indkasserede mål i fem kampe, og jeg forestiller mig heller ikke en regulær målfest her, selvom Liverpool kan spille på et tårnhøjt niveau. Alle Brentfords kampe indtil videre har været relativt målfattige, og det er minimalt hvad de har givet af chancer til modstanderen. Med hjemmebanefordel in mente, ser jeg gode muligheder for at de igen kan gøre det til et målfattigt opgør. Liverpool er bedre på alle parametre, men selvom de har taget nogle overbevisende 3-0 sejre, så har de været til at holde i skak, og målene til 2-0 og 3-0 er faldet sent i kampene. Anbefalingen bliver et målfattigt opgør, men med en gardering til hvis Liverpool skulle få listet en sen scoring ind igen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,71
Under 3 mål
Gå til Comeon *


Brentford – Liverpool: Statistik, topscorer og H2H

 • Brentford har fået en solid start på tilværelsen som Premier League-hold, og indtager pt. 9.pladsen med en statistik på 2-2-1 og målscoren 5:2.

 • Liverpool ligger på 2.pladsen i ligaen med en statistik på 4-1-0 og målscoren 12:1.

 • Ivan Toney topper den interne topscorerliste i Brentford med to kasser i Premier League.

 • Mohamed Salah er Liverpools topscorer med fem mål i sæsonen. Fire styks i Premier League og et enkelt i Champions League.

 • Der er ingen tidligere opgør mellem de to klubber.


Expected Goals: Brentford vs. Liverpoolde seneste tre kampe:

BrentfordResultatxGLiverpoolResultatxG
Brentford – Oldham Athletic(7-0)4,59 – 0,1Norwich – Liverpool(0-3)2,2 – 2,05
Wolverhampton – Brentford(0-2)0,48 – 1,99Liverpool – Crystal Palace(3-0)3,46 – 0,94
Brentford – Brighton(0-1)0,72 – 0,24Liverpool – AC Milan(3-2)2,73 – 1,53
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar