18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Brentford – Leicester: Odds og optakt den 24. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Dansker-kolonien i Brentford indkasserede et sjældent nederlag i sidste weekends kamp imod Chelsea, og denne gang venter endnu en stor mundfuld når Kasper Schmeichel og Leicester kommer på besøg. Gæsterne kommer med to målrige sejre i bagagen, så de offensive spiller strutter af selvtillid! Hvilket danskerhold løber med sejren? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brentford – Leicester. Der er kampstart søndag d. 24. oktober 2021 kl. 15:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Brentford – Leicester: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Simon Hooper
Stadion: Brentford Community Stadium
Vejret:  14° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 13:07.

Optakt til Brentford – Leicester: Skader, karantæner og startopstillinger

Thomas Frank og hans danske koloni i Brentford har fået en fremragende start på tilværelsen som Premier League-mandskab! Efter syv spillerunder stod holdet for den bedste start af et oprykkerhold siden 2009. I sidste weekend blev det godt nok til sæsonens blot andet nederlag, da de tabte knebent til sidste sæsons Champions League-vindere fra Chelsea, men det ændrer ikke på at Brentford har haft en sæsonstart over al forventning, og faktisk havde de fortjent at få mere end 0 point med fra det opgør. Pt. ligger danskerklubben på Premier Leagues 9.plads med 12 point efter otte spillerunder, de har givet kamp til stregen i alle sæsonens kampe, hvor de to eneste nederlag har været på 0-1. Bemærkelsesværdigt er det, at Brentford indtil videre står for den femte bedste defensiv i ligaen, det var her man kunne have bange anelser for dem inden sæsonen startede, men de haft godt styr på den defensive organisation, og på den baggrund kræver det ikke så mange scoringer for at få point med.

Leicester har haft en voldsom målrig uge! I sidste weekend var Kasper Schmeichel og co. ude i en vanvittig forestilling mod Manchester United, som de endte med at vinde med 4-2. Onsdag var de i aktion i Europa League ude mod Spartak Moskva, og her var endnu engang fuldt blæs på. Leicesters sommerindkøb Patson Daka viste endelig prøver på hans store talent, da han stod for alle Leicesters scoringer i 4-3 sejren. Det er godt nyt for Leicester, at de offensive profiler banker mål ind, for defensiv har set shaky ud i starten af sæsonen. Kun tre hold har indkasseret flere mål end Leicester i sæsonens første otte kampe. Pointmæssigt er gæsterne ikke kommet så godt afsted i denne sæson, pt. indtager de 11.pladsen i Premier League, men heldigvis er der ikke mere end 4 point op til den top-4 placering som de stiler efter.

Brentford:

 • Yoane Wissa (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
 • Mads Bech Sørensen (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Josh Dasilva (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Shandon Baptiste (Midtbane, Reserve) – Skadet

Leicester:

 • Wesley Fofana (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • James Justin (Back, Fast) – Skadet
 • Wilfred Ndidi (Midtbane, Fast) – Skadet

Brentford forventet startopstilling: Schmeichel; Castagne, Söyüncü, Evans, Bertrand; Lookman, Choudhury, Tielemans, Barnes; Iheanacho, Vardy.

Leicester forventet startopstilling: Schmeichel; Castagne, Söyüncü, Vestergaard, Bertrand; Lookman, Choudhury, Tielemans, Barnes; Iheanacho, Vardy.


Odds på Brentford – Leicester

Bookmakernes odds indikerer et meget jævnbyrdigt opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Fine muligheder for oprykkerne

Den står på danskeropgør søndag eftermiddag i Premier League, når Thomas Franks Brentford med syv danskere i truppen tager imod Kasper Schmeichel og Jannik Vestergaard. Brentford har præsteret over forventning i sæsonen, mens Leicester ikke har formået at indfri forventningerne indtil videre. Bookmakerne forudsiger derfor også en meget jævnbyrdig affære, selvom det er en oprykker til Premier League vs. et hold, som er endt på 5.pladsen to sæsoner i træk.

Leicester har haft en højintensiv uge med to målrige sejre mod henholdsvis Manchester United og Spartak Moskva, og det må alt andet lige have tæret lidt på kræfterne, selvom kampen i Rusland allerede blev spillet onsdag aften. Brentford bør til gengæld være veludhvilede søndag eftermiddag, da de har haft hele otte dage mellem Chelsea-kampen og denne. Med det niveau Brentford har lagt for dagen i de første otte kampe, så kan man ikke underkende, at danskerholdet har masser at byde på. Leicester har kæmpet med det på udebane i denne sæson, hvor de kun har vundet én ud af fire Premier League-kampe, sejren kom ude mod ligaens prygelknabe fra Norwich, mens det er blevet til nederlag mod Brighton og West Ham, samt et x mod Crystal Palace. Thomas Frank og co. bør have udmærkede muligheder for endnu engang at hente point, når man tænker på Leicesters hårde uge og deres generelle form. Anbefalinger bliver en hjemmesejr med en gardering så indsatsen kommer retur ved uafgjort.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,91
Brentford (Draw No Bet)
Gå til Nordicbet *


Brentford – Leicester: Statistik, topscorer og H2H

 • Brentford er på 9.pladsen i Premier League med 12 point efter otte spillerunder. Statistikken lyder på 3-3-2 og målscoren 10:7.

 • Leicester finder vi på 11.pladsen med 11 point, statistikken er på 3-2-3 og målscoren 13:14.

 • Mbeumbo, Toney og Wissa deler topscorerværdigheden for Brentford med to mål hver.

 • Jamie Vardy er flittigste målmager hos Leicester med syv mål. Det rækker til en delt topscorerværdighed i hele Premier League.

 • To sæsoner i træk er Brentford og Leicester løbet ind i hinanden i FA-Cuppen, i begge tilfælde er det endt med en snæver Leicester sejr.
Info
NavnLeicesterLEI
Land
England
ENG
CheftrænerBrendan Rodgers
Websitewww.lcfc.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
9
Mål
15
Mål imod
15
Rent bur
1
Gule kort
11
Røde kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
2
Mål
4
Mål imod
2
Rent bur
1
Gule kort
2
Turnering
Europa League Grp. C
Kampe spillet
3
Mål
6
Mål imod
6
Gule kort
7
Røde kort
1


Expected Goals: Brentford vs. Leicester de seneste tre kampe:

BrentfordResultatxGLeicesterResultatxG
Brentford – Chelsea(0-1)1,75 – 0,86Spartak Moskva – Leicester City(3-4)0,85 – 2,34 
West Ham United – Brentford(1-2)2,04 – 2,65Leicester City – Manchester United(4-2)4,03 – 1,48
Brentford – Liverpool(3-3)2,78 – 2,21 Crystal Palace – Leicester City(2-2)2,26 – 0,92 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar