18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brentford FC – Manchester United: Odds og optakt den 13. august 2022

Det var ikke just en drømmedebut for Christian Eriksen, da han og Manchester United på Old Trafford tabte 1:2 til Brighton and Hove Albion(Foto: Toby Melville / Scanpix)

Brentford FC byder Christian Eriksen tilbage på Community Stadium, hvor danskeren fik sit comeback til topfodbold. De kunne ikke enes om en aftale længere end til sommer, og nu er Eriksen altså hos Manchester United. De indledte sæsonen med et nederlag, mens Brentford FC endnu engang mindede om en humlebi og kom tilbage fra 0:2 ude mod Leicester City og fik 2:2 med hjem. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brentford FC – Manchester United. Der er kampstart lørdag d. 13. august 2022 kl. 18:30. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Brentford FC – Manchester United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Stuart Attwell
Stadion: Community Stadium, Brentford, England
Vejret:  31° og let vind

Optakt til Brentford FC – Manchester United: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var en forrygende første sæson i Premier League, Brentford FC leverede. Da kadencen var en anelse på vej ned midtvejs, fik de landet Christian Eriksen, og det var et scoop, der løftede alt og alle i og omkring klubben. Det fik dem det sidste stykke i mål, så de mod alle odds overlevede den første sæson. Men det er jo ikke for sjov, at klicheen om den svære anden sæson er opstået. For det er svært. 

Brentford FC har mistet Christian og med ham skarpe dødbolde, skarpe indlæg og farlige frispark. Samt en meget stor fodboldhjerne. De har hentet Ben Mee til defensiven, og det er en solid forstærkning. Og nu har de så også hentet Mikkel Damsgaard hos Sampdoria, og det er spændende, for Damsinho kan nogle af de ting, som Eriksen også leverer. Bevares, måske nok på lidt lavere niveau, men Damsgaard er jo også en del yngre. 

Manchester United forsøgte sig med Eriksen i en offensiv rolle mod Brighton and Hove Albion, men det var ikke rigtigt vellykket. Da han kom længere tilbage på banen, fik han mere indflydelse på kampen og bedre mulighed for at diktere og styre flow og fart i Uniteds spil. Men lige lidt hjalp det altså, for de tabte 2:1 til et i øvrigt meget velspillende og stramt struktureret Brighton-hold. 

Det var en skuffelse. “Et setback”, kaldte træner ten Hag det efterfølgende. Den hollandske revolution på Old Trafford består indtil videre i de to defensivspillere Lisandro Martinez og Tyrell Malacia sammen med Eriksen, der jo også har et ‘hollandsk mindset’ i sin måde at spille fodbold på. Men der er aktuelt mere ubalance end harmoni i truppen. 

For eksempel er hele situationen med Ronaldo besynderlig. Han har altid været at betragte som en mønsterprofessionel. Der arbejdede stenhårdt og fokuseret. Men hans indsats mod Brighton mindede næsten om arbejdsvægring. Det er en tudetosset og forkælet opførsel af portugiseren, men hvis hans niveau i kampene er som mod Brighton, gør United klogt i at skille sig af med ham i en fart. Hvis nogen da vil have ham. 

Brentford FC:

  • Kristoffer Ajer (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Ethan Pinnock (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Sergi Canos (Kant, Fast) – Skadet

Manchester United:

  • Brandon Williams (Back, Reserve) – Skadet
  • Facundo Pellistri (Kant, Reserve) – Tvivlsom
  • Mason Greenwood (Kant, Fast) – Suspenderet
  • Anthony Martial (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Brentford FC forventet startopstilling: Raya; Hickey, Jansson, Mee, Henry; Janelt, Nørgaard, Jensen; Mbeumo, Toney, Wissa.

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Dalot, Maguire, Martinez, Malacia; Eriksen, McTominay; Sancho, Fernandes, Elanga; Rashford.


Odds på Brentford FC – Manchester United

Gæsterne er favoritter hos bookmakerne. Ikke overlegne men dog favoritter. 


Odds-forslag: Flyvende bier bider skeer med Uniteds skrøbelige tulipaner

I sidste sæson endte de to dueller med sejre til Manchester United. 3:0 på Old Trafford og 3:1 på Community Stadium i Brentford. Helt så oplagt er det vel ikke lige nu, at gæsterne fra Manchester løber med sejren? Brentford FC må have tanket masser af gejst og optimisme via deres comeback i Leicester, og topscorer Toney kom på tavlen i første hug. 

Omvendt var der sandt at sige ikke meget godt at tage med for Manchester United i opgøret mod Brighton and Hove Albion. I lange perioder sad gæsterne på kampen, og de spillede en frisk og livlig gang bold, som var svær at dæmme op for for værterne. Det lykkedes så heller ikke, og skulle der være faldet flere mål, kunne det lige så vel have været 1:3 som 2:2. 

Så hvor stiller det gæsterne her? Træner ten Hag må trods alt have set og lært en masse af den første kamp om point. Om det så er nok til at få stillet hold bedre op og sammen, så de kan snuppe sejren her, må tiden vise.

Anbefalingen er til gengæld overbevist om, at det bliver en kamp, hvor begge hold kommer på tavlen. Formen og humøret er med hjemmeholdet. Det skal gæsterne så opveje på den vel trods alt fundamentalt højere klasse, de har i truppen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,72
Begge hold scorer
Gå til Nordicbet *


Brentford FC – Manchester United: Statistik, topscorer og H2H

  • Brentford FC hentede 1 point i premierekampen mod Leicester City, og det placerer dem som nummer 12 i tabellen efter 1. runde.

  • Tallene for Brentford FC er 0-1-0 og 2:2.

  • Gæsterne fra Manchester United er placeret lige efter som nummer 13, men de fik 0 point ud af anstrengelserne i sæsonens 1. kamp. 

  • Manchester Uniteds statistik er 0-0-1 med målforskellen 1:2.

  • Brentford FCs 2 målskytter i premieren var Ivan Toney og Joshua Dasilva.

  • For Manchester United er eneste målskytte noteret efter 1. runde en modstander! Det var nemlig Mac Allister fra Brighton, der stod for et selvmål, da Manchester United kom på tavlen.


Expected Goals: Brentford FC – Manchester Unitedde seneste tre kampe:

Brentford FCResultatxGManchester UnitedResultatxG
Leicester City – Brentford FC (2-2) 0,75 – 0,88Manchester United – Brighton and Hove Albion(1-2) 1,03 – 2,14 
VfL Wolfsburg – Brentford FC(4-0) 1,75 – 0,72Manchester United – Rayo Vallecano(1-1) 1,63 – 1,52
Brentford FC – Strasbourg(2-2) 3,29 – 0,56 Manchester United – Atletico Madrid (0-1)1,54 – 1,06
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Brentford FC – Manchester United?

Brentford FC – Manchester United spilles lørdag den 13. august 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles Brentford FC – Manchester United?

Brentford FC – Manchester United spilles på Community Stadium i Brentford i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar