18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brentford FC – Aston Villa FC: Odds og optakt den 2. januar 2022

Brentford FC har ikke scoret i deres tre seneste kampe. De sukker længselsfuldt efter mål fra topscorer Toney. (Foto: Bildbyrån)

Brentford FC har tabt og ikke scoret i deres seneste tre betydende kampe. De har dog stadig fornuftige ni point ned til nedrykningszonen. Søndag tager de mod Aston Villa FC, der virker i fremgang under træner Steven Gerrard. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brentford FC – Aston Villa FC. Der er kampstart søndag d. 2. januar 2022 kl. 15:00. Se kampen See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Brentford FC – Aston Villa FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson
Stadion: Brentford Community Stadium, London
Vejret: 12° og frisk vind


Optakt til Brentford FC – Aston Villa FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har været et frygteligt virvar hos Brentford FC, og det skal siges til træner Thomas Franks ros, at da han kaldte på aflysninger af kampe i ligaen, var det allerede før, Brentford FC blev så hårdt ramt, som de er nu. Aktuelt er eneste spiller meldt ude som følge af coronavirus Vitaly Janelt, og han er endda stadig på ‘måske-listen’ til dette opgør. Andre alvorlige fravær inkluderer keeper Raya samt de to midterforsvarere Ajer og Zanka. 

The Bees kan glæde sig over at have Christian Nørgaard tilbage efter karantæne, og nu kan de så jagte både første scoring i tre kampe og første ligapoint siden 10. decembers hjemmesejr over Watford FC. Her var Brentford FC ellers bagud 1:0 med seks minutter igen, men to rappe scoringer af Jansson og Mbeumo vendte tingene rundt og gav tre vigtige point i forhold til at holde afstand til bundkampen. Boxing Day tabte Brentford FC ude mod Brighton and Hove Albion, og dét nederlag vil nok ærgre mere end onsdagens 0:1 mod Manchester City. 

Aston Villa FC har ikke været i kamp siden Boxing Day, hvor de tabte 3:1 mod Chelsea FC. Under træner Gerrard er det blevet til fire sejre og tre nederlag – de tre tab mod Chelsea FC, Manchester City og Liverpool FC. Det er faktisk ikke helt skidt, for de fire øvrige er så alle vundet, og det betyder, mandskabet så småt nærmer sig rækkens bedste halvdel, og fortsætter de fine takter, vil der måske endda snart være udsigt til europæiske pladser. 

Her er der udsigt til karantæne til Tyrone Mings, som sidder over og overlader pladsen i det centrale forsvar til Hause. Nakamba på midten og Bailey i front er eneste sikre fravær ud over Mings, men det er stadig ikke sikkert, Ashley Young bliver klar til kamp.

Brentford FC:

 • David Raya (Mål, Fast) – Skadet
 • Kristoffer Ajer (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Mathias Jørgensen (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Julian Jeanvier (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Charlie Goode (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Dominic Thompson (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Rico Henry (Back, Fast) – Skadet
 • Joshua Dasilva (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Vitaly Janelt (Midtbane, Fast) – COVID-19
 • Bryan Mbeumo (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Aston Villa FC:

 • Tyrone Mings (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Ashley Young (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Marvelous Nakamba (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Leon Bailey (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

Brentford FC forventet startopstilling: Fernandez; Pinnock, Jansson, Sørensen; Canos, Baptiste, Nørgaard, Jensen, Thompson; Mbeumo, Toney.

Aston Villa FC forventet startopstilling: Martinez; Cash, Konsa, —, Targett; Sanson, Luiz, Ramsey; Buendia; Ings, Watkins.


Odds på Brentford FC – Aston Villa FC

Kampens odds afslører, bookmakerne regner det for mest sandsynligt med sejr til gæsterne. 


Odds-forslag: To sårede mandskaber passer på sig selv

Statistik er jo en taknemmelig dansepartner, men det er da sikkert et positivt boost for værterne, at de ikke har tabt til Aston Villa FC siden de tidlige år efter 2. verdenskrig. De seneste tre møder hos Brentford FC har været i sæsonerne 2017-2019, og her har Brentford FC vundet alle tre. Tidligere på året delte de to mandskaber 1:1 på Villa Park. 

De vil begge være opsatte på at undgå nederlag endnu engang, og der kan være et vist fokus på defensiven i denne duel. Hos gæsterne har træner Gerrard dygtigt fået tætnet bagerste række, og i de foreløbig syv kampe er der gået otte mål ind – og de har altså mødt de tre målmaskiner fra toppen af rækken. Det er ikke ueffent. De tre udekampe under Gerrard har givet senest 2:0 mod Norwich City og før det nederlag på 1:0 på Anfield, og så førte de 2:0 i overtiden på Selhurst Park mod Crystal Palace, som så fik reduceret.

Værterne vil efter tre nederlag på stribe og ingen scoringer formentlig også fokusere på at lukke til bagude, så hvis de endnu engang ikke selv netter, at de i det mindste bevarer muligheden for et enkelt point. Det kunne godt ligne en kamp, der ender med pointdeling, men anbefalingen vil hellere gå efter en målfattig affære og lander derfor på højst to scoringer i kampen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,64
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


Brentford FC – Aston Villa FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Brentford FC indtager Premier Leagues 14. plads med 20 point for deres første 18 kampe. 

 • Tallene for Brentford FC lyder på 5-5-8 og målscoren 21:25.

 • Aston Villa FC er nummer 12 i tabellen med 22 point efter 18 kampe. 

 • Aston Villa FCs statistik er 7-1-10, mens deres måltotal er 24:28.

 • Ivan Toney har scoret mest for hjemmeholdet med 4 træffere.

   
 • Aston Villa FCs topscorer er Ollie Watkins med 5 mål.
Info
NavnBrentfordBRE
Land
England
ENG
CheftrænerThomas Frank
Websitewww.brentfordfc.co.uk
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
26
Mål
27
Mål imod
42
Rent bur
5
Gule kort
42
Røde kort
1
Turnering
FA Cup
Kampe spillet
2
Mål
5
Mål imod
5
Gule kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
4
Mål
12
Mål imod
4
Rent bur
1
Gule kort
3


Expected Goals: Brentford FC vs. Aston Villa FC – de seneste tre kampe

Brentford FCResultatxGAston Villa FCResultatxG
Brentford FC – Manchester City(0-1)0,36 – 0,91Aston Villa FC – Chelsea FC(1-3)0,38 – 2,57 
Brighton and Hove Albion – Brentford FC(2-0)0,91 – 1,57Norwich City – Aston Villa FC(0-2)0,48 – 1,84 
Brentford FC – Chelsea FC(0-2)0,57 – 1,90 Liverpool FC – Aston Villa FC(1-0)2,70 – 0,12 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Brentford FC – Aston Villa FC?

Brentford FC – Aston Villa FC spilles søndag den 2. januar 2022 klokken 15:00.

Hvor spilles Brentford FC – Aston Villa FC?

Brentford FC – Aston Villa FC spilles på Brentford Community Stadium, London i London i England

Skriv et svar