18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brentford FC – Arsenal FC: Odds og optakt den 18. september 2022

Brentford jubler over endnu et mål i 5:2-sejren over Leeds United. (Foto: Andrew Couldridge / Reuters / Ritzau Scanpix)
Brentford jubler over endnu et mål i 5:2-sejren over Leeds United. (Foto: Andrew Couldridge / Reuters / Ritzau Scanpix)

Der er London-duel søndag først på eftermiddagen, når Brentford FC lægger græs til et møde med Premier Leagues aktuelle tophold fra Arsenal FC. De har begge haft en lang kamppause, så spørgsmålet er, hvem der har brugt pausen bedst? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brentford FC – Arsenal FC. Der er kampstart søndag d. 18. september 2022 kl. 13:00. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Brentford FC – Arsenal FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: David Coote
Stadion: Community Stadium, Brentford
Vejret: 17° og jævn vind

Optakt til Brentford FC – Arsenal FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Hvis man frygtede, at Brentford FC ville falde helt sammen uden danske Christian Eriksen, tog man fejl. Holdet har efter seks kampe blot et enkelt nederlag, og de har høstet to imponerende sejre over Manchester United (4:0) og Leeds United (5:2). Det er vel næsten ærgerligt, at modstanderen hedder Arsenal FC og ikke Arsenal United. 

Det skal nu nok blive en fin forestilling af værterne, der i frontløber Ivan Toney har en af ligaens aktuelt farligste spillere. Det er blevet til foreløbig fem scoringer for Toney, og han vil givet være på udkig efter mindst ét og sikkert gerne flere mål søndag eftermiddag. Senest mod Leeds United stod han for tre af holdets mål. Så må vi se, om formen har holdt i de mere end to ugers pause, der har været siden da. 

Arsenal FC har spillet europæisk siden seneste Premier League-runde. Her vandt de 2:1 ude mod schweiziske FC Zürich, mens de fik udsat opgøret i denne midtuge mod PSV Eindhoven. I de to seneste kampe er ingen af ‘Artetas Angels’ – de tre gange Gabriel – kommet på måltavlen. De har ellers tegnet sig for halvdelen af holdets 14 scoringer i ligasammenhæng. 

De seneste seks indbyrdes møder er endt med fire sejre til Arsenal og en enkelt uafgjort. Så er det selvfølgelig ekstra træls, at det enlige nederlag var i seneste sæsons duel i Brentford, hvor værterne i august 2021 vandt 2:0. Arsenal FC kom ned på jorden med deres seneste nederlag til Manchester United efter en perfekt åbning på sæsonen med fem sejre i fem kampe, men måske har kampen i Schweiz fået dem tilbage på sporet med det samme?


Brentford FC:

 • Ethan Pinnock (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Christian Nørgaard (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Sergi Canos (Kant, Fast) – Tvivlsom


Arsenal FC:

 • Oleksandr Zinchenko (Back, Fast) – Skadet
 • Cedric Soares (Back, Reserve) – Tvivlsom
 • Mohamed Elneny (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Thomas Partey (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Emile Smith Rowe (Kant, Fast) – Skadet
 • Reïss Nelson (Angreb, Reserve) – Skadet

Brentford FC forventet startopstilling: Raya; Hickey, Jansson, Mee, Henry; Baptiste, Janelt, Jensen, Mbeumo, Toney, Lewis-Potter.

Arsenal FC forventet startopstilling: Ramsdale; White, Saliba, Gabriel, Holding; Lokonga, Xhaka; Saka, Ødegaard, Martinelli; Jesus.


Odds på Brentford FC – Arsenal FC

Oddsene peger på gæsterne som klare favoritter i dysten.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Fuld musik og masser af engle og basuner

Der er faldet 24 mål i Brentford FCs første seks kampe i sæsonen. Det er et nydeligt snit på 4 mål per kamp. I fem af de seks kampe har begge hold været på tavlen, og i fire af de seks er der faldet mindst fire scoringer i alt. 

Arsenal FC har været lidt mere – men ikke meget – beskedne, for deres seks kampe har indtil nu budt på 21 træffere, og det er stadig et imponerende snit på 3,5 mål per opgør. Fem af kampene har haft mindst tre scoringer, og fire af de seks i ligaen er endt med begge hold på måltavlen – og opgøret i Schweiz i Europa League endte 1:2, så også her begge hold på tavlen og mindst tre mål. 

Der er udsigt til en fornøjelig kamp med stærke offensive kort, og selv om deres indbyrdes historie i møderne i Brentford FC ikke altid har været rene festfyrværkerier, er der dog udsigt til mindst et par knaldperler og måske endda også en raket i opgøret søndag.

2:0, 0:1, 2:0, 3:0 og 1:0 er de seneste fem opgør endt med Brentford FC først, når de har været værter. Altså blot ni mål i de fem kampe og ingen af opgørene med begge hold på tavlen. Det tror anbefalingen på sker denne gang, og vi går med både begge hold scorer og mindst tre mål. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,01
Begge hold scorer PLUS Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Brentford FC – Arsenal FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Brentford FC er på 9. pladsen i stillingen, og de har nydelige 9 point efter 6 runder. 

 • Tallene for Brentford FC er 2-3-1, mens deres målforskel er 15:9.

 • Arsenal FC topper stadig Premier League efter 6 kampe, der har givet 15 point. 

 • Arsenal FCs statistik siger 5-0-1 med scoren 14:7.

 • Brentford FCs topscorer er Ivan Toney, der er noteret for 5 træffere. 

 • Hos Arsenal FC har 3 spillere scoret hver 3 gange, og det gør dem til holdets delte topscorere: Gabriel Jesus, Gabriel Martinelli og Martin Ødegaard. 

Expected Goals: Brentford FC – Arsenal FCde seneste tre kampe:

Brentford FCResultatxGArsenal FCResultatxG
Brentford FC – Leeds United(5-2) 2,31 – 1,16FC Zürich – Arsenal FC (1-2)1,48 – 2,82 
Crystal Palace FC – Brentford FC(1-1) 1,08 – 1,96Manchester United – Arsenal FC(3-1) 1,01 – 1,29 
Brentford FC – Everton FC (1-1) 2,82 – 1,35 Arsenal FC – Aston Villa FC (2-1)3,40 – 0,43 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Brentford FC – Arsenal FC?

Brentford FC – Arsenal FC spilles søndag den 18. september 2022 klokken 13:00.

Hvor spilles Brentford FC – Arsenal FC?

Brentford FC – Arsenal FC spilles på Community Stadium i Brentford i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar