18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brentford – Brighton: Odds og optakt den 14. oktober 2022

Der var ikke belæg for mange 'thumbs up' for Thomas Frank i sidste weekend, da hans mandskab tabte med hele 5-1 til Newcastle. (Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix)
Der var ikke belæg for mange ‘thumbs up’ for Thomas Frank i sidste weekend, da hans mandskab tabte med hele 5-1 til Newcastle. (Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix)

Brentford tabte hele 5-1 til Newcastle i sidste weekend, og står nu kun noteret for 1 point i de seneste tre kampe. Får Thomas Frank rettet op på skuden fredag aften, eller bliver Brighton for stor en mundfuld? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brentford – Brighton. Der er kampstart fredag d. 14. oktober 2022 kl. 21:00. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Brentford – Brighton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Salisbury
Stadion: Gtech Community Stadium, London
Vejret: 14° svag vind

Brentford – Brighton: Skader, karantæner og startopstillinger

Thomas Frank og Brentford rendte ind i en ordentlig røvfuld i lørdags, da de gæstede Newcastle i Premier League. Der var ellers ikke gået mere end 10 minutter inden Mbeumo bragte Brentford foran, men målet blev underkendt på en snæver offside, og 18 minutter senere var de bagud med 2-0. Toney fik reduceret til 2-1 i 2.halvleg, men forsvaret sejlede, og derfor endte det i deres hidtil største nederlag i Premier League på hele 5-1. Thomas Frank og co. har kun hentet 1 point i de seneste tre kampe, så de trænger til en succesoplevelse her. Sæsonstarten som helhed har dog været helt fin, og danskerkolonien indtager en placering midt i rækken.

Brighton sagde farvel til deres succesrige træner, Graham Potter for to spillerunder siden, og arvtageren De Zerbi er blevet kastet for løverne fra start med kampe mod Liverpool og Totteham. Ikke den nemmeste start, men 3-3 på Anfield må siges at være godkendt, ligesom indsatsen mod Spurs var helt i orden, selvom det endte i et 1-0 nederlag. Gæsterne skal nok kunne køre videre på den fine sæsonstart på trods af at Potter nu står i spidsen for Chelsea, som der kun er 2 point op til i tabellen. Brighton havde et fint tag på Brentford i sidste sæson, hvor de vandt begge indbyrdes møder uden at indkassere mål, så De Zerbi må have tro på, at den første sejr som Premier League-træner kan komme her mod Brentford, som så usikre ud i defensiven i sidste weekend.


Brentford:

  • Christian Nørgaard (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Pontus Jansson (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Keane Lewis-Potter (Kant, Reserve) – Skadet


Brighton:

  • Jakub Moder (Midtbane, Fast) – Skadet

Brentford forventet startopstilling: Raya; Ajer, Mee, Jorgensen; Hickey, Jensen, Janelt, Dasilva, Henry; Mbeumo, Toney

Brighton forventet startopstilling: Sanchez; Veltman, Dunk, Webster; March, Mac Allister, Caicedo, Estupinan; Trossard, Gross; Welbeck.


Odds på Brentford – Brighton

Oddsene peger på en favoritværdighed til Brighton


Odds-forslag: Der bliver givet og taget i jagten på 3 point

Graham Potter har efterladt et velfungerende mandskab med en implementeret spillestil til arvtageren De Zerbi, så spørgsmålet er om der skal ligges for meget i kun 1 point i de to første kampe. Modstanden har trods alt været af en vis kaliber i Liverpool og Tottenham. Om Brighton kan uden Potter får vi svar på her mod Brentford, som langt fra imponerede i sidste weekend mod Newcastle.

Brentford har været bedre hjemme end ude i denne sæson. 7 af 10 point er hentet på eget græs, hvor det blandt andet er blevet til storsejre mod Manchester United og Leeds. Brighton bliver dog ikke nemme at knække. Gæsterne har nemlig været gode på udebane, hvor det også er blevet til 7 point i fire kampe. Det ligner umiddelbart en tæt affære mellem to mandskaber, som trænger til en sejr. Brenfords defensiv så usikker ud i weekenden, og det bør Brighton kunne udnytte. Til gengæld bider Ivan Toney og Brentford også godt fra sig hjemme på Gtech Community Stadium. Anbefalingen lyder på, at begge hold finder vej til netmaskerne.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,80
Begge hold scorer
Gå til marathonbet *


Brentford – Brighton: Statistik, topscorer og H2H

  • Brentford indtager 11.pladsen i Premier League med 10 point i ni kampe. Statistikken er på 2-4-3 og målscoren 16:17

  • Brighton er nummer 7 i Premier League med 14 point for otte kampe. Statistikken er på 4-2-2 og målscoren 14:9.

  • Ivan Toney er Brentfords mest scorende spiller igen i denne sæson. Indtil videre står han noteret for seks kasser.

  • Leandro Trossard er topscorer hos Brighton med fem ligamål.

  • I sidste sæson vandt Brighton begge indbyrdes opgør. 2-0 hjemme og 1-0 ude.


Expected Goals: Brentford – Brighton – de seneste tre kampe:

BrentfordResultatxGBrightonResultatxG
Newcastle – Brentford(5-1) 2,75 – 1,19Brighton – Tottenham(0-1) 0,7 – 0,86
Bournemouth – Brentford(0-0) 0,54 – 1,45Liverpool – Brighton(3-3) 1,85 – 1
Brentford – Arsenal(0-3) 0,57– 1,08Brighton – Leicester(5-2)2,74 – 1,1
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Brentford – Brighton?

Brentford – Brighton spilles fredag den 14. oktober 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Brentford – Brighton?

Brentford – Brighton spilles på Gtech Community Stadium, London

Skriv første kommentar

Skriv et svar