18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Aston Villa – Manchester United: Odds og optakt den 9.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Manchester United sikrede uden de store problemer finalepladsen i Europa League i torsdags, og nu står den på cementering af 2.pladsen i Premier League. Kan de finde motivationen frem på Villa Park på trods af det komfortable forspring ned til 3.pladsen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Aston Villa – Manchester United. Der er kampstart søndag d. 9. maj 2021 kl. 15:05. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Aston Villa – Manchester United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Chris Kavanagh
Stadion: Villa Park
Vejret: 15° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Aston Villa
Manchester United
Odds are subject to change. Last updated 9. maj 2021 15:37.


Optakt til Aston Villa – Manchester United: Skader, karantæner og startopstillinger

De har fundet melodien hos Aston Villa i denne sæson! Efter i sidste sæson, at have reddet sig med sølle 1 point ned til nedrykningsstregen, er historien en helt anden i indeværende sæson. De ligger solidt midt i rækken på Premier Leagues 10.plads, og de har sågar været længere oppe i tabellen at snuse. Nedrykning blev aldrig et tema i denne sæson, i stedet spirer et spinkelt håb om at kvalificere sig til enten Europa League eller Conference League. Det ender formentlig med, at 7.pladsen giver adgang til Europa League og 8.pladsen til Conference League, og længere væk er de placeringer altså ikke. Med fem spillerunder tilbage for Aston Villa er forspringet op til Everton på 8.pladsen på fire point, mens der er 6 point op til Liverpool på 7.pladsen. Om det overhovedet er et tema i Aston Villa vides ikke, men som man kan aflæse i tabellen, er det i hvert fald ikke umuligt. Senest tog den en flot sejr ude over Everton, som er et af de hold de potentielt kan indhente. Alt i alt har det dog været en yderst tilfredsstillende sæson, uagtet om de spiller sig i Europa. Holdets største profil, Jack Grealish, er formentlig fortsat på tribunen til dette opgør.

Det stinker af trofæ til United i denne sæson, dog ikke i Premier League, men derimod i Europa League, hvor de slog Roma ud i går efter en samlet sejr på vanvittige 8-5. Gårsdagens opgør bar præg af, at Manchester United havde et meget komfortabelt udgangspunkt, og kampen mindede mest af alt om en træningskamp, selvom Solskjær faktisk stillede med et overraskende slagkraftig startellever. Med det sagt, så sender United-fansene nok en kærlig tanke til David De Gea, for at kampen ikke blev mere spændende end tilfældet var. I sidste weekend skulle den have stået på storkamp imod Liverpool, men med iltre engelske fodboldfans, der stormede stadion blev det til en udsættelse af det opgør. De Røde Djævle er på sikker kurs i forhold til at sikre sig 2.pladsen i Premier League, de har en kamp i hånden i forhold til Leicester på 3.pladsen og et forspring på fire point. Der kommer formentlig lidt rotationer i Ole Gunnars startellever i løbet af de næste par kampe, for den udsatte kamp imod Liverpool skal spilles på torsdag i næste uge, dagen efter United har været i aktion imod forfølgerne fra Leicester.

Aston Villa:

  • Morgan Sanson (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Jack Grealish (Kant, Fast) – Skadet
  • Trézéguet (Kant, Reserve) – Skadet

Manchester United:

  • Phil Jones (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Anthony Martial (Angreb, Fast) – Skadet

Aston Villa forventet startopstilling: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Targett; Barkley, Luiz, McGinn; El Ghazi, Watkins, Traore

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw; McTominay, Pogba; Rashford, Fernandes, Greenwood; Cavani.


Odds på Aston Villa – Manchester United

Bookmakerne peger på Manchester United som favoritter til dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 9. maj 2021 15:37.


Odds-forslag: Intet at tabe – alt at vinde!

Det er sådan lige på nippet til, at der ikke er alverden at spille for her. Meget skal gå godt for Aston Villa hvis de skal avancere op til pladser, som giver europæisk fodbold til næste sæson, og United bør nærmest ikke kunne sætte 2.pladsen over styr. Med det in mente, så er der gode muligheder for, at vi kan få en åben kamp på Villa Park.

Manchester United er selvfølgelig klare favoritter til dette opgør, men med en motivation, som måske ikke er på sit højeste, så ser jeg gode muligheder for at Aston Villa kan udfordre lidt her. Gæsternes rotationer i startelleveren kan meget vel starte til dette opgør, de har lige været i aktion i Rom torsdag aften, hvor en stor del af de faste startere ikke blev sparet synderligt, og næste uge venter så to kampe på to dage imod Premier League nummer 3 fra Leicester og rivalerne fra Liverpool. Hvis Solskjær vil have nogenlunde friske spillere til alle tre opgør, så skal han allerede nu tænke på at spare en spiller eller to. Vi så senest i torsdagens kamp, at når United hviler for meget på laurbæerne, så er der strålende muligheder for at udfordre deres defensiv, og Roma væltede sig jo faktisk i chancer. Aston Villa har vist at de kan spille med mod de bedste hold, når de rammer niveau. 3 af Villas seneste 4 kampe i Premier League har været imod hold fra den øvre del af tabellen, de er kommet på tavlen i alle tre og alle tre er gået over 2.5 mål, lige som det første indbyrdes opgør imod Manchester United gjorde det. Jeg forventer et åbent opgør imellem to hold, som ikke har så meget at tabe – så hvorfor skulle de ikke bare give frie tøjler frem i banen? Lad der blive mål!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,74
Over 2.5 mål
Besøg Nordicbet *


Aston Villa – Manchester United: Statistik, topscorer og H2H

  • Aston Villa indtager 10.pladsen med 48 point efter 33 kampe. Statistikken lyder på 14-6-13 og en målscore på 48:38.

  • Manchester United er på 2. pladsen i Premier League efter 33 kampe med 67 point. Statistikken for Manchester United er 19-10-4 og scoren 64:35. 

  • Engelske Ollie Watkins har gjort det fremragende i hans første sæson i Premier League, så godt, at det også er blevet til debut på det engelske landshold. Han står noteret for 13 ligamål.

  • Han er indblandet i stor set alt hvad United foretager sig offensivt! Bruno Fernandes står noteret for 16 ligamål og 11 assist indtil videre i denne sæson.

  • Manchester United har det ualmindelig godt med Aston Villa, vi skal langt tilbage i historiebøgerne for at finde det seneste nederlag The Red Devils. Sæsonens første indbyrdes møde bød på en 2-1 sejr til storklubben fra Manchester.Expected Goals: Aston Villa vs. Manchester United – de seneste tre kampe

Aston VillaResultatxGManchester UnitedResultatxG
Everton – Aston Villa(1-2)1,66 – 1,66Roma – Manchester United(3-2)5,30 – 1,44
Aston Villa – West Bromwich(0-0)3,31 – 1,31Manchester United – Roma(6-2)5,08 – 1,63
Aston Villa – Manchester City(1-2)0,59 – 0,96Leeds – Manchester United(0-0)0,33 – 1,12
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar