18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.18
3/10
Botafogo RJ
Atletico GO
Tipped at 2.18
BettingGuru-avatar
19. apr.
03:30
sport-icon

Anbefalet til

1.62
3/10
FC Roskilde
AB Gladsaxe
Tipped at 1.62
BettingGuru-avatar
19. apr.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

1.91
1/10
Nice
Lorient
Tipped at 1.91
Dagens Spil-avatar
19. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15
sport-icon

Anbefalet til

1.91
3/10
Atalanta
Empoli
Tipped at 1.91
BettingGuru-avatar
28. apr.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

5.50
3/10
Brasilien – Top 6
Tipped at 5.50
BettingGuru-avatar
1. maj.
01:00

Aston Villa – Liverpool: Odds og optakt den 26. december 2022

Hverken Aston Villa eller Liverpool har haft en kanon sæson indtil videre, så det har måske ikke været helt tosset med en lille pause. På Boxing Day er der mulighed for at starte på en frisk, men bliver det mon Emery eller Klopp, som trækker det længste strå? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Aston Villa – Liverpool. Der er kampstart mandag d. 26. december 2022 kl. 18:30. Se kampen på See eller Viaplay.

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Aston VillaLiverpool: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Paul Tierney
Stadion: Villa Park, Birmingham
Vejret: 4° og let vind

Udvalgt billede i artikelliste kreditering: Bildbyrån

Aston VillaLiverpool: Skader, karantæner og startopstillinger

Premier League-bolden ruller igen på Boxing Day, når Aston Villa tager imod Liverpool hjemme på Villa Park. Ingen af de to mandskaber kan være voldsomt tilfredse med sæsonen som den er forløbet indtil videre, så VM-pausen har måske været meget fin i forhold til at starte på en frisk. 

Aston Villa fik en sløj start på sæsonen med fire nederlag i de første fem kampe, hvorfor Steven Gerrards trænersæde lynhurtigt begyndt at brænde. Liverpool-legenden fik yderlige seks kampe som Villa-træner med kun en sejr til følge inden han fik sparket. Den nye træner, Unai Emery, nåede tre kampe i spidsen for hjemmeholdet inden VM-pausen, hvor det lykkedes at vinde to ud af tre, så måske der er lysere tider forud for Villa, som aktuelt indtager rækkens 12.plads. 

Værterne havde fire spillere med til VM, hvoraf Cash, Bednarek og Dendoncker var rimelig hurtigt hjemme, og må forventes klar til kamp, mens målmand Emiliano Martinez endte med at vinde hele skidtet, hvilket han i øjeblikket fejre på behørig og til tider upassende vis i Argentina. Det er tvivlsomt om den store målmand når hjem i tide til dette opgør. 

Forventningerne til Liverpool er tårnhøje. The Reds skal været med helt fremme i Champions League og Premier League, og set i det lys, så har sæsonen indtil videre været ekstremt skuffende. Efter 14 spillerunder er Klopp og co. nemlig blot 6’er i Premier League, 10 point bag Manchester City og hele 15 bag Arsenal. Det bliver riiigtig svært at komme tilbage i den topstrid. Avancementet i Champions League er godt nok sikret, og det er værd at glæde sig over, selvom det undervejs blev til en uventet snitter ude mod Napoli. 

Liverpool har været hårdt ramt af skader i denne sæson, hvor midtbane og angreb i særdeleshed har været svækket. Offensiven har været mindre slagkraftig en sædvanlig, midtbane har til tider virket tung og uden flair, mens defensiv også har været mere medgørlig end sædvanlig. Der er nok at arbejde på for Klopp, som dog kan hente opmuntring i, at det blev til fire sejre i rap inden VM-pausen. The Reds havde syv spillere i VM-aktion, hvoraf seks af dem var færdige i turneringen den 10. december, hvorfor der må have været tid til at restituere.      

Aston Villa: Skader og karantæner

Philippe Coutinho (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Emiliano Martinez (Målmand, Fast) – Fester i Argentina

Liverpool: Skader og karantæner

Luis Diaz (Angreb, Fast) – Skadet

Arthur (Midtbane, Reserve) – Skadet

Diogo Jota (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Curtis Jones (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Forventede startopstillinger Aston Villa – Liverpool

Odds på Aston VillaLiverpool

Gæsterne fra Liverpool sidder på favoritværdigheden i opgøret.

Odds-forslag: Emery og co. bider fra sig

Efter omkring halvanden måneds pause er det igen tid til Premier League-bold. Hverken Aston Villa eller Liverpool er kommet voldsomt godt ud af starthullerne i denne sæson, men var begge ved at komme tilbage på rette spor inden VM-slutrunden i Qatar.

Aston Villa viste klar forbedring i de første kampe med spanske Unai Emery ved roret, og vandt således begge kampe i Premier League over henholdsvis Manchester United og Brighton. Liverpool sluttede også stærkt af med fire sejre i streg inden pausen, spillet lod stadig noget tilbage at ønske, men offensivt var de varme, og det kommer hjemmeholdets reservekeeper, Robin Olsen, nok også til at føle her.

Liverpool er klare favoritter til opgøret, og måske også en tand for klare i forhold til hvad de har leveret i denne sæson. Salah, Nunez og Firmino kan gøre ondt på de fleste mandskaber, og de skal nok også få spillet sig til chancer mod Aston Villa, men defensiven har altså været mere gavmild i denne sæson end vi har været vant til. Hjemmeholdet kommer med selvtillid, Unai Emery har haft ekstra tid til at få implementeret sine ideer, og derfor ser jeg dem heller ikke som chanceløse her. Det dufter af en åben affære på Villa Park, hvorfor anbefalingen lyder på, at begge hold finder vej til netmaskerne.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,62
Begge hold scorer
Gå til Unibet *

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Aston VillaLiverpool: Statistik, topscorer og H2H

  • Aston Villa indtager 12.pladsen i Premier League med 18 point efter 15 kampe. Statistikken er på 5-3-7 og målscoren 16:22.
  • Liverpool er nummer 6 med 22 point for 14 kampe. Statistikken er på 6-4-4 og målscoren 28:17
  • Topscorer for Aston Villa er Danny Ings, som har været på pletten 5 gange indtil videre
  • Liverpools topscorer er Roberto Firmino, som har scoret 7 kasser.
  • Liverpool vandt begge indbyrdes opgør i sidste sæson. 1-0 hjemme og 2-1 ude.

Expected Goals: Aston Villa vs. Liverpoolde seneste tre kampe:

Aston VillaResultatxGLiverpoolResultatxG
Aston Villa – Villarreal(0-1) 1,19 – 0,3Liverpool – Milan(4-1) 2,63 – 0,94 
Aston Villa – Chelsea(1-0)1,16 – 0,74Liverpool – Lyon(1-3)1,75 – 2,62 
Aston Villa – Brighton(2-2)1,15 – 0,53 Liverpool – Southampton(3-1) 2,07 – 1,33 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Aston Villa – Liverpool?

Aston Villa – Liverpool spilles mandag den 26. december 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles Aston Villa – Liverpool?

Aston Villa – Liverpool spilles på Villa Park, Birmingham

Skriv første kommentar

Skriv et svar