18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Aston Villa FC – West Ham United: Odds og optakt den 31. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Både Aston Villa FC og West Ham United kom ind til denne sæson med forhåbninger om at blande sig i hvert fald i subtoppen. Det er gået temmeligt forskelligt. Aston Villa FC er nummer 13 og har tabt tre kampe på stribe, mens West Ham United er på fjerdepladsen og har vundet fire kampe på stribe uden at lukke mål ind. De mødes på Villa Park sent søndag eftermiddag. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Aston Villa FC – West Ham United. Der er kampstart søndag d. 31. oktober 2021 kl. 17:30. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Aston Villa FC – West Ham United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Chris Kavanagh
Stadion: Villa Park, Birmingham
Vejret: 11° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 28. november 2021 02:33.

Optakt til Aston Villa FC – West Ham United: Skader, karantæner og startopstillinger

Aston Villa FC bød sig længe til i topkampen i sidste sæson, men da holdets talisman Jack Grealish blev skadet, faldt holdet sammen, og så måtte de lige så stille finde sig i at glide fra toppen ned gennem tabellen til slutplacering på 11. pladsen. Det forventede de og håbede at gøre bedre i denne sæson trods salget af Jack Grealish. De hentede Danny Ings i Southampton til offensiven sammen med to kanter, Bailey og Buendia, ligesom de fik Ashley Young ind på backen på fri transfer. Det så ikke så tosset ud. 

Men det er ikke gået efter planen. Absolut ikke. Danny Ings er godt nok topscorer, og Buendia har fundet sig til rette som offensivt omdrejningspunkt, men de vinder ikke ofte nok. Tre sejre i de første ni kampe giver en øjeblikkelig 13. plads, og tre nederlag i de tre seneste kampe er ikke et boost til optimismen. Sidste sæson tabte de begge opgør mod West Ham United, så hvis de skal finde trøst i den nuværende situation, kan det måske være, at de har været på tavlen i 10 af sæsonens 11 kampe. De kan stadig finde vej til målet, men det er i defensiven, det kniber, for de har holdt buret rent fire gange, og seneste hjemmekamp var de endda foran 2:0 med mindre end 10 minutter tilbage, og så tabte de alligevel 3:2 til rivalerne fra Wolverhampton Wanderers. 

Er det skidt hos Aston Villa FC, må de til gengæld have svært ved at få armene ned hos West Ham United. Sidste sæsons sjetteplads og meget langvarige flirt med top 4-placeringerne blev visse steder afskrevet som mestendels held i en form for “Herfølge eller Leicester City”-sæson. Men de er kommet stormende ud til denne sæson og er aktuelt netop på fjerdepladsen i tabellen. I Carabao Cuppen har de slået sig igennem til kvartfinalerne ved at sende først Manchester United og dernæst City ud af turneringen, og i Europa League fører de deres gruppe efter tre kampe, hvor de har hentet ni point. Det går godt hos West Ham United. 

Deres eneste bekymringer til opgøret i form af skader og fravær er tjekkiske i form af backen, Coufal, som er tæt på at være tilbage efter en skade, mens Alex Kral efter en positiv coronatest stadig venter på tilladelse til at lege med igen. De har dog klaret sig fint, og efter ni runder i ligaen har de blot tabt to kampe, mens de blandt andre har banket Leicester City, Everton FC og Tottenham Hotspur. Alle mandskaber, der også mener at aspirere til top 4. Men lige nu tilhører pladsen altså West Ham United. Og de har fortjent den. 

Aston Villa FC:

 • Carney Chukwuemeka (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Trezeguet (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Bertrand Traore (kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Keinan Davies (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

West Ham United:

 • Vladimir Coufal (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Alex Kral (Midtbane, Reserve) – COVID-19

Aston Villa FC forventet startopstilling: Martinez; Konsa, Tuanzebe, Mings; Cash, McGinn, Luiz, Targett; Buendia; Ings, Watkins.

West Ham United forventet startopstilling: Fabianski; Johnson, Zouma, Ogbonna, Cresswell; Soucek, Rice; Bowen, Benrahma, Fornals; Antonio.


Odds på Aston Villa FC – West Ham United

Bookmakerne forventer en lige kamp men har tildelt gæsterne fra London en lille favoritrolle.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Endnu en lillebitte udesejr til West Ham United

Sidste sæson vandt West Ham United begge opgørene mod Aston Villa, så de er ikke uvante med at slæbe tre point hjem fra Villa Park. Og i det hele taget trives de fint på fremmed græs, hvor de har vundet deres seneste fire kampe mod henholdsvis Dinamo Zagreb, Manchester United, Leeds United og Everton FC. Ganske solide adresser at tømme for tre point. 

Lad os bare for hyggens skyld tænke et lille eksperiment om Aston Villa FCs seneste hjemmekamp mod Wolverhampton Wanderers: De smider ikke sejren til slut. De lukker slet ingen mål ind. Så ville de i dag stå med tre sejre og en uafgjort i fire ligakampe hjemme. Og havde de holdt fast i 2:0, ville det være tredje gang med rent bur. Nu tabte de i stedet til Wolverhampton Wanderers, og dermed har de syv point for fire hjemmekampe, og de har lukket fire mål ind i de kampe. Det er ikke betryggende, og de to sejre er kommet mod Newcastle United og så via ni magiske minutter mod Everton FC for fem uger siden. 

Anbefalingen tror ikke, trængslerne slutter her for Aston Villa FC. Bevares, stimer er til for at blive brudt, men hvis ikke de løber en rum tid, bliver de jo aldrig til stimer i første omgang. Aston Villa FC taber for fjerde kamp i træk, mens West Ham United henter sejr nummer fem i træk. Det her ender med udesejr. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,60
West Ham United
Gå til Unibet *


Aston Villa FC – West Ham United: Statistik, topscorer og H2H

 • Aston Villa FC er nummer 13 i Premier League med 10 point efter 9 kampe. 

 • Tallene for Aston Villa FC siger 3-1-5 med en målforskel på 13:15.

 • West Ham United er på 4. pladsen, og de har hentet 17 point i de første ni runder. 

 • Statistikken for West Ham United lyder på 5-2-2 og scoren 16:10.

 • Aston Villa FCs topscorer er Danny Ings, der har nettet 3 gange indtil nu.

 • Michail Antonio er West Ham Uniteds topscorer med 6 træffere.


Expected Goals: Aston Villa FC vs. West Ham United de seneste tre kampe:

Aston Villa FCResultatxGWest Ham UnitedResultatxG
Arsenal FC – Aston Villa FC(3-1)3,83 – 0,68West Ham United – Tottenham Hotspur(1-0)1,23 – 0,97 
Aston Villa FC – Wolverhampton Wanderers(2-3)0,95 – 1,66West Ham United – Genk(3-0)1,09 – 1,49 
Tottenham Hotspur – Aston Villa FC(2-1)1,62 – 1,21 Everton FC – West Ham United(0-1)0,91 – 2,17 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar