18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Aston Villa FC – Tottenham Hotspur: Odds og optakt den 9. april 2022

Fortsætter nedturen for Aston Villa, når Spurs kommer på besøg?

Det blev aldrig helt godt for svenske Kulusevski hos Juventus, men han blomstrer og imponerer hos Tottenham Hotspur. (Foto: Bildbyrån)

Pilen peger i hver sin retning for de to hold, når Aston Villa FC i den sene kamp lørdag tager mod Tottenham Hotspur på Villa Park. Værterne har tabt tre kampe på stribe, mens Tottenham Hotspur omvendt har vundet deres tre seneste kampe – og fem af de seneste seks. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Aston Villa FC – Tottenham Hotspur. Der er kampstart lørdag d. 9. april 2022 kl. 18:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Aston Villa FC – Tottenham Hotspur: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Graham Scott 
Stadion: Villa Park, Birmingham
Vejret: 8° og let vind

Optakt til Aston Villa FC – Tottenham Hotspur: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er noget svingende, hvad der foregår hos Aston Villa FC. De fik et løft, da Steven Gerrard overtog mandskabet, men det løft aftog frem mod nytår og tendensen fortsatte i januar. Men så hentede de blandt andre Philippe Coutinho til klubben, og brasilianeren har været en stor succes med mål og assist. 

Dét løft er nu også aftaget, og med tre nederlag på stribe mod West Ham, Arsenal og Wolves er Aston Villa FC nu røget ud af rækkens bedste halvdel og frister en utilfredsstillende tilværelse som nummer 11 i tabellen. De er dog kun ét point efter Leicester og Crystal Palace på pladserne lige foran dem, og de kommende tre kampe er mod Leicester, Norwich og Burnley. Dér burde være basis for både sejre og point – og måske en retur til rækkens bedste halvdel igen. 

Tottenham Hotspur. har for længst sikret en plads i den øverste halvdel. Faktisk spiller de med om top 4 og Champions League-billetter. Det er ganske godt klaret, når man tænker på deres sæson som helhed. Først måtte de slæbe sig gennem sæsonstarten med Nuno Espirito Santo, som til slut blev fyret. Så kom Antonio Conte ind, men italieneren var ikke helt tilfreds med betingelserne og holdets indsats. 

De røg ud af Europa på et skrivebordsnederlag som følge af corona, og Conte blev ved at klage over materialet og niveauet. Men langsomt, langsomt begyndte holdet at spille bedre bold. Pointene begyndte at tikke ind. Kane begyndte at score igen. De to lejesvende fra Juventus, Bentancur og Kulusevski, har vist sig at være ren dynamit i hænderne på den italienske træner, og Tottenham Hotspur er aktuelt nummer fire i tabellen og ligner en kraftig bejler til CL-billetter.


Aston Villa FC:

 • Kortney Hause (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Lucas Digne (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Marvelous Nakamba (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Danny Ings (Angreb, Fast) – Tvivlsom


Tottenham Hotspur:

 • Sergio Reguillon (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Japhet Tanganga (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Ryan Sessegnon (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Oliver Skipp (Midtbane, Fast) – Skadet

Aston Villa FC forventet startopstilling: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Digne; McGinn, Luiz, Ramsey; Coutinho; Ings, Watkins.

Tottenham Hotspur forventet startopstilling: Lloris; Romero, Dier, Davies; Doherty, Bentancur, Højbjerg, Reguillon; Kulusevski, Son; Kane.


Odds på Aston Villa FC – Tottenham Hotspur

Oddsene peger på, at gæsterne er bookmakernes favoritter.  


Odds-forslag: Spurs fortsætter sejrsstimen og snupper alle tre point

Det er allerede anden gang i Steven Gerrards tid som træner for Aston Villa FC, at mandskabet har tabt tre kampe i rap. Det er ikke så godt. Holdet kan levere voldsomt imponerende kampe af og til, men deres bundniveau er ikke godt, når de møder modstand. Og det kommer de til i dette opgør. 

Tottenham Hotspur er nemlig en farlig cocktail af skarpe og velspillende formstærke individualister som Son, Kane og Kulusevski krydret med Contes teamspirit og fight personificeret af midtbanemotorerne Højbjerg og Bentancur. De formår at lægge pres på modstanderen, og holdet er farligt fra mange positioner. Tre sejre på stribe med scoren 10:2 har budt på otte forskellige målscorere. Kun Son med tre scoringer af de 10 har scoret mere end ét mål. 

Forskellen i at komme fra tre nederlag og tre sejre vil formentlig kunne aflæses i tilgang og attitude til kampen. Tottenham Hotspur kan også via kickoff 18:30 forholde sig til rivalerne fra Arsenal og Manchester United, der spiller tidligere lørdag. Alt er lagt an til medvind til Spurs, og anbefalingen tror, de vinder kampen. Måske endda med et par mål, men vi er ikke grådige og går med den rene sejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,28
Tottenham Hotspur vinder
Gå til Marathonbet *


Aston Villa FC – Tottenham Hotspur: Statistik, topscorer og H2H

 • Aston Villa FC er drattet ned på 11. pladsen i tabellen med 36 point efter 30 kampe.

 • Tallene for Aston Villa FC siger 11-3-16 med scoren 42:42.

 • Tottenham Hotspur er aktuelt på 4. pladsen med 54 point efter 30 runder. 

 • Tottenham Hotspurs statistik lyder 17-3-10, mens deres målforskel er 52:37.

 • Hos Aston Villa FC har Ollie Watkins scoret mest i truppen med 8 mål. 

 • Tottenham Hotspurs topscorer med 14 kasser er Son Heung-Min.


Expected Goals: Aston Villa FC – Tottenham Hotspur de seneste tre kampe:

Aston Villa FCResultatxGTottenham HotspurResultatxG
Wolverhampton Wanderers – Aston Villa FC(2-1) 2,32 – 2,01Tottenham Hotspur – Newcastle United  (5-1) 4,10 – 1,10
Aston Villa FC – Arsenal FC (0-1) 0,46 – 0,81Tottenham Hotspur – West Ham United(3-1) 1,80 – 0,54
West Ham United – Aston Villa FC (2-1) 1,68 – 1,71Brighton and Hove Albion – Tottenham Hotspur (0-2) 0,74 – 1,78
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Aston Villa FC – Tottenham Hotspur?

Aston Villa FC – Tottenham Hotspur spilles lørdag den 9. april 2022 klokken tid.

Hvor spilles Aston Villa FC – Tottenham Hotspur?

Aston Villa FC – Tottenham Hotspur spilles på Villa Park i Birmingham i England.

Skriv et svar