18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Aston Villa FC – Manchester City: Odds og optakt den 1. december 2021

Manchester City har været flyvende i november måned, hvor de vandt alle holdets fem kampe – blandt andet mod Paris Saint-Germain i Champions League. (Foto: Bildbyrån)

Aston Villa FC tager imod Manchester City sent onsdag aften, og det er to mandskaber med vind i sejlene, der tørner sammen. Værterne har vundet de første to kampe med Steven Gerrard på trænerbænken, mens gæsterne vandt alle holdets fem kampe i november måned. Historikken er på gæsternes side. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Aston Villa FC – Manchester City. Der er kampstart onsdag d. 1. december 2021 kl. 21:15. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Aston Villa FC – Manchester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mike Dean
Stadion: Villa Park, Birmingham
Vejret: 2° og let vind

Optakt til Aston Villa FC – Manchester City: Skader, karantæner og startopstillinger

Var det virkelig så skidt med Dean Smith, at det var nødvendigt at fyre ham, kan man vel godt spørge efter Aston Villa FCs fyring af deres manager gennem de foregående tre sæsoner. Fem nederlag på stribe blev for meget for ledelsen, og måske er ovenstående det forkerte spørgsmål at stille, for med Steven Gerrard ved roret virker det efter sejr i de to første kampe som rigtigt at spørge om, hvor godt det rent faktisk kan blive med en anden mand i spidsen. 

Brighton and Hove Albion FC og Crystal Palace er slået henholdsvis 2:0 og 2:1, og nu gælder det så et opgør med Manchester City, der i sommerens transfervindue boostede økonomien ved at hente den meget hypede Jack Grealish. Så det er med Gerrard og uden Grealish, at Aston Villa FC skal forsøge at hente tredje sejr på stribe og dermed melde sig ind i kampen for en plads i den øverste halvdel af tabellen. De to næste modstandere er Leicester City, og derefter skal holdet en tur til Anfield og besøge Liverpool FC. De seneste 11 indbyrdes møder er endt med 10 sejre til Manchester City og en enkelt uafgjort. 

Aktuelt hedder stimen syv sejre i rap for Manchester City mod Aston Villa FC, og seneste duel på Villa Park skal vi bare tilbage til april for at finde. Her blev det 2:1 til Manchester City i en kamp, der bød på to røde kort undervejs. I det hele taget er Manchester City på fem sejre på stribe på tværs af alle turneringer, og tingene flyder lettere og lettere for mandskabet. Men den ærgerrige træner Guardiola vil hele tiden have mere. Da journalister spurgte ham, om man måske først ville se det bedste fra Grealish i den kommende sæson, rystede Guardiola på hovedet: “Det er ikke godt nok. Jeg vil se det bedste fra ham i denne sæson”. Konstant på jagt efter forbedringer og positive tweaks. 

Alligevel er Manchester City jo altså i den jagtende udgave i tabellen, hvor de er et point efter Chelsea FC og i øvrigt har Liverpool FC på tredjepladsen yderligere et point bagefter. Så der er ikke plads til mange fejltrin i topkampen, og en udekamp mod Aston Villa FC kalder på sejr til gæsterne. Laporte sidder ude med karantæne efter at have udvidet samlingen af gule kort, og De Bruyne bokser stadig med corona, mens Ferran Torres og Delap er meldt ude. Grealish og Foden er på listen med ‘måske’. 


Aston Villa FC:

 • Trezeguet (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Bertrand Traore (kant, Fast/Reserve) – Skadet


Manchester City:

 • Aymeric Laporte (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Benjamin Mendy (Back, Reserve) – Suspenderet
 • Kevin De Bruyne (Midtbane, Fast) – COVID-19
 • Ferran Torres (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Jack Grealish (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Phil Foden (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Liam Delap (Angreb, Reserve) – Skadet

Aston Villa FC forventet startopstilling: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Targett; McGinn, Nakamba, Ramsey; Bailey, Watkins, Young.

Manchester City forventet startopstilling:  Ederson; Walker, Dias, Stones, Cancelo; Silva, Rodri, Gündoğan; Mahrez, Foden, Sterling.


Odds på Aston Villa FC – Manchester City

Der er meget klar favoritrolle til gæsterne fra Manchester City.


Odds-forslag: Gerrards battle spirit kommer til kort

Der er intet at udsætte hverken pointmæssigt eller taktisk på Gerrards indtog hos Aston Villa FC. Holdet er skabt til hårdt arbejde og stor vilje med frie tøjler til to-tre offensivspillere med fart og målnæse, som skal forsøge at skabe noget i løbet af kampen. Det gik fint mod Crystal Palace og Brighton and Hove Albion FC, men det er en hel del vanskeligere at se det gå lige så fint mod Manchester Citys velsmurte maskine. Selv om Gerrard forsøger at overføre sin egen fighterånd til mandskabet, skal der formentlig en hel del mere til at tumle Manchester City.

De forsvarende mestres tre kampe efter landskampspausen har givet 3:0, 2:1 og 2:1 mod Everton FC, Paris Saint-Germain og West Ham United. For det første er det tre stærke modstandere. For det andet har Manchester City i alle tre siddet stort på bolden hele kampen, og de har skabt chance på chance på chance – dog hed procenterne mod franskmændene 55/45.. Det er ganske enkelt kuldegysningsfremkaldende imponerende, når spillet flyder for Manchester City, og selv om de af og til brænder et par direktører, så er der så meget kvalitet og så mange forskellige potentielle målskytter, at det selv i de to 2:1-sejre har været ganske overlegent. 

Derfor tror anbefalingen på endnu en sejr til Manchester City. I givet fald den ottende på stribe mod Aston Villa FC. De seneste fire indbyrdes møder på Villa Park – inklusive to pokalkampe – er endt 4:0, 6:1, 2:1 og 2:1 til gæsterne. Så buddet her bliver udesejr og samlet mindst tre scoringer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,98
Manchester City OG Over 2,5 mål
Gå til Nordicbet *


Aston Villa FC – Manchester City: Statistik, topscorer og H2H

 • Aston Villa FC er aktuelt på 13. pladsen i Premier League med 16 point for de første 13 runder. 

 • Aston Villa FCs statistik er 5-1-7 og scoren 18:21.

 • Manchester City er på 2. pladsen i tabellen med 29 point efter 13 kampe. 

 • Manchester Citys opgørelse lyder på 9-2-2 og 27:7.

 • Aston Villa FC har hele 3 mand, som deler æren som topscorer, og det er Danny Ings, John McGinn og Ollie Watkins, der alle har scoret hver 3 mål.

 • Bernardo Silva er flittigste målskytte hos gæsterne med 4 scoringer.
Info
NavnManchester CityMCI
Land
England
ENG
CheftrænerJosep Guardiola
Websitewww.mcfc.co.uk
Form
Statistik
Turnering
FA Cup
Kampe spillet
5
Mål
16
Mål imod
6
Rent bur
1
Gule kort
6
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
2
Mål
6
Mål imod
1
Rent bur
1
Gule kort
1
Turnering
Champions League Grp. A
Kampe spillet
12
Mål
29
Mål imod
16
Rent bur
4
Gule kort
22
Røde kort
1


Expected Goals: Aston Villa FC – Manchester City de seneste tre kampe:

Aston Villa FCResultatxGManchester CityResultatxG
Crystal Palace – Aston Villa FC (1-2) 0,70 – 0,63Manchester City – West Ham United (2-1) 2,59 – 0,21 
Aston Villa FC – Brighton and Hove Albion FC (2-0) 0,89 – 0,36Manchester City – Paris Saint-Germain (2-1) 2,52 – 0,82
Southampton FC – Aston Villa FC (1-0) 1,15 – 0,94 Manchester City – Everton FC(3-0)
2,64 – 0,47
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles Aston Villa FC – Manchester City?

Aston Villa FC – Manchester City spilles onsdag 1. december 21:15.

Hvor spilles Aston Villa FC – Manchester City?

Aston Villa FC – Manchester City spilles på Villa Park i Birmingham i England.

Skriv et svar