18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Aston Villa FC – Liverpool FC: Odds og optakt den 10. maj 2022

Liverpool FC kan stadig nå guldet i Premier League, men det kræver formentlig helt rent bord i de tre sidste kampe. (Foto: Bildbyrån)

Der vil være noget næsten skæbnebestemt over, hvis træner Gerrard fører sit Aston Villa FC til sejr over Liverpool FC og på den måde får en stor, stor finger i afgørelsen af mesterskabet mod sin tidligere klub. De spiller tirsdag aften, og det er kun sejren, der kan bruges for gæsterne. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Aston Villa FC – Liverpool FC. Der er kampstart tirsdag d. 10. maj 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Aston Villa FC – Liverpool FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jonathan Moss
Stadion: Villa Park, Birmingham
Vejret: 23° og let vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Aston Villa
Liverpool
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 10. maj 2022 20:49.


Optakt til Aston Villa FC – Liverpool FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har været lidt op og ned for mandskabet fra Birmingham, siden Steven Gerrard overtog trænersædet. Der har været gode perioder med fine sejre og flot spil. Men der har også været mindre gode perioder, hvor det er blevet til flere nederlag på stribe. Placeringen midt i tabellen som nummer 11 er nok ganske passende i forhold til indsatsen, så det bliver en sæson i ingenmandsland. 

Træner Gerrard har allerede fangarmene ude efter en ny aftale med brasilianske Coutinho, og det forstår man godt, for han har leveret meget flotte ting for Aston Villa. De slutter sæsonen med tre hjemmekampe i rap mod Liverpool FC, Crystal Palace FC og Burnley FC, før de lukker sæsonen af med en tur til Etihad i Manchester. På den måde kan Aston Villa FC jo for alvor få indflydelse på guldets placering med begge de to guldkandidater i sæsonens afsluttende kampe. Sæsonens to første møder faldt begge i december og gav 0:1 mod Liverpool og 1:2 mod Manchester City. 

Isoleret set er der jo intet galt med 1:1 mod Tottenham Hotspur, men det kan nu alligevel vise sig at være et dyrt pointtab for Liverpool FC. Nu er de tre point efter Manchester City med tre kampe tilbage at spille, og målscoren er aktuelt fire mål ringere end Guardiolas tropper. 16 ligakampe siden nytår har budt på 13 sejre og tre uafgjorte og altså ingen nederlag. Scoren for Liverpool FC siger 37:7. 

Der er fem kampe tilbage af sæsonen for Liverpool FC. Finale i FA Cuppen mod Chelsea FC. Finale i Champions League mod Real Madrid. Og så tre kampe tilbage i ligaen, hvor de skal hente mindst tre point mere end City for at hente guldet. Ud over denne venter også en tur til Southampton FC, og i sidste runde gælder det en hjemmekamp mod Wolverhampton Wanderers. Som Chelsea FC i øvrigt kan berette ikke nødvendigvis er en walkover. 

Aston Villa FC:

  • Kortney Hause (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Jacob Ramsey (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Leon Bailey (Kant, Fast) – Tvivlsom

Liverpool FC:

  • Roberto Firmino (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Aston Villa FC forventet startopstilling: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Digne; McGinn, Chambers, Luiz; Buendia; Ings, Watkins.

Liverpool FC forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Salah, Mané, Diaz.


Odds på Aston Villa FC – Liverpool FC

Oddsene peger på en klar favoritværdighed til Liverpool FC. 

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 10. maj 2022 20:49.


Odds-forslag: Liverpool holder liv i håbet lidt endnu

Aston Villa FC har tabt tre af deres seneste fem hjemmekampe. Endda uden at score i nogen af de tre kampe. De har blot to sejre i deres seneste syv hjemmekampe. Det er ikke voldsomt stabilt eller tillidsvækkende. Godt nok kommer de til opgøret her med to sejre og en uafgjort i deres tre seneste, men det har været sejre over Norwich City og Burnley FC, som jo sandt at sige hører til i den absolut tungeste ende af tabellen. 

Det gør Liverpool FC ikke. Som allerede nævnt har de ikke tabt en ligakamp siden nytår, og de er jo altså stadig i høj grad med i guldkampen mod Manchester City. De er dog ikke ubetinget begejstrede for turene til Villa Park. Af de seneste seks besøg er det blevet til tre nederlag og tre sejre. Der er faldet i alt 31 mål i de seks kampe, så med et snit på mere end fem mål per kamp, lugter det da absolut af mål. 

Omvendt har Aston Villa FC i deres seneste fem hjemmekampe ikke engang haft begge hold på tavlen. Så her kommer tanken jo, at skal de to hold holde deres snit på mere end fem mål per kamp, uden at begge hold scorer, ligner det en fin mulighed for gæsterne til at nærme sig de fire mål, de målscoremæssigt er efter Manchester City i toppen. Det er jo ikke sikkert, de kan holde Aston Villa FC fra scoringer, men anbefalingen tror på, det bliver en Liverpool FC-sejr med fuld musik og dermed på mindst to overskydende scoringer.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
2,26
Liverpool FC -1,5
Gå til Nordicbet *


Aston Villa FC – Liverpool FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Aston Villa FC er nummer 11 i tabellen med 43 point efter 34 kampe.

  • Tallene for Aston Villa FC siger 13-4-17 med scoren 47:47.

  • Gæsterne fra Liverpool FC er på Premier Leagues 2. plads med 83 point efter 35 kampe. 

  • Liverpool FCs statistik lyder på 25-8-2, mens deres målforskel er 87:23.

  • Hos Aston Villa FC er den flittigste målskytte Ollie Watkins, der har sendt 10 bolde i nettet.

  • Liverpool FCs topscorer er Mohamed Salah, som er noteret for 22 scoringer.


Expected Goals: Aston Villa FC – Liverpool FC – de seneste tre kampe

Aston Villa FCResultatxGLiverpool FCResultatxG
Burnley FC – Aston Villa FC(1-3)1,34 – 1,19Liverpool FC – Tottenham Hotspur(1-1)1,51 – 1,24 
Aston Villa FC – Norwich City(2-0)3,04 – 0,70Villarreal – Liverpool FC(2-3)1,18 – 1,13
Leicester City – Aston Villa FC(0-0)0,49 – 0,85 Newcastle United – Liverpool FC(0-1)0,08 – 2,62
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Aston Villa FC – Liverpool FC?

Aston Villa FC – Liverpool FC spilles tirsdag den 10. maj 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Aston Villa FC – Liverpool FC?

Aston Villa FC – Liverpool FC spilles på Villa Park i Birmingham i England.

Skriv et svar