18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Aston Villa FC – Leeds United: Odds og optakt den 9. februar 2022

Phillippe Coutinho ligner allerede en gevinst for Aston Villa FC. (Foto: Bildbyrån)

Aston Villa FC tager onsdag aften hjemme på Villa Park mod Leeds United. Værterne nærmer sig med små skridt den øverste halvdel af Premier League, mens gæsterne med syv point ned til nedrykningspladserne ser ud til at være i bedring. Der kan være en rigtig fin kamp i vente. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Aston Villa FC – Leeds United. Der er kampstart onsdag d. 9. februar 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Aston Villa FC – Leeds United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jared Gillet
Stadion: Villa Park, Birmingham
Vejret:  4° og let vind


Optakt til Aston Villa FC – Leeds United: Skader, karantæner og startopstillinger

Fire kampe uden sejr for Aston Villa FC gav i det mindste 2:2 i kamp fire, hvor de mødte Manchester United. Og lagt sammen med den efterfølgende 1:0-sejr ude mod Everton FC kan Aston Villa FC vel godt forsvare, at de er på vej frem igen. Holdene ligger tæt i midten, men det næste løft for Birmingham-holdet må være at lukke de aktuelle otte point til Wolverhampton Wanderers på ottendepladsen. For så er de europæiske pladser absolut inden for rækkevidde. 

Trezeguet og Bernard Traoré er tilbage fra Africa Cup of Nations, og både Digne på venstrebacken og Coutinho i offensiven har nu haft godt to ugers kamppause, hvor de for alvor har lært deres nye holdkammerater og træner Gerrards ideer at kende. Det kan blive værdifuldt for dem, og med kun de to semifaste Nakamba på midten og Bailey i front ude, er der (næsten) frit valg for træner Gerrard.

Helt så rent spiller klaveret ikke for Marcelo Bielsa hos Leeds United. De er uden en stribe af de faste, hvis de aktuelle meldinger står til troende. Liam Cooper i forsvaret, Kalvin Phillips på midten og topscorer Bamford i front. Det er en stærk trio at have siddende på tribunen.

Leeds United var ellers kommet godt igen efter otte kampe, der blot havde givet en sejr, for to sejre i rap i januar mod først Burnley FC og siden West Ham United gav mod på tingene, men så tabte de 1:0 hjemme mod Newcastle United, og nu er de altså stadig lidt for tæt på de træls pladser i bunden. 

Aston Villa FC:

 • Marvelous Nakamba (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Leon Bailey (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Leeds United:

 • Liam Cooper (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Junior Firpo (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Sam Greenwood (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Kalvin Phillips (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Patrick Bamford (Angreb, Fast) – Skadet

Aston Villa FC forventet startopstilling: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Digne; McGinn, Luiz, Ramsey; Buendia, Watkins, Coutinho.

Leeds United forventet startopstilling: Meslier; Ayling, Llorente, Struijk, Dallas; Koch, Klich; Raphinha, Rodrigo, Harrison; James.


Odds på Aston Villa FC – Leeds United

Værterne er favoritter ifølge bookmakernes odds.


Odds-forslag: Aston Villa FC en tand stærkere lige nu 

Pausen har helt sikkert været god for træner Gerrard i Aston Villa FC. Med tilgangen af Coutinho og Digne er der kommet flere farver på paletten, og nu har de haft mulighed for et solidt og kontinuert træningsforløb, hvor der kan være faldet automatismer på plads. De seneste fem hjemmekampe på Villa Park har givet to sejre og to nederlag, men tabene var mod Manchester City og Chelsea FC, så det er trods alt ikke mod mandskaber, Aston Villa FC umiddelbart måler sig imod. 

Leeds United vandt deres seneste udekamp med 3:2 mod West Ham United. På tre scoringer af Jack Harrison. Før det havde de gået fem udekampe i rap uden sejr og med fire nederlag af de fem opgør. De seneste fire udekampe har de lukket 14 mål ind, men det er primært via december-mareridtet med 0:7 på Etihad Stadium. De kunne dog ikke følge sejren mod West Ham united op, for i den følgende kamp blev det 0:1 hjemme på Elland Road mod Newcastle United. 

Bare fire point skiller de to mandskaber i tabellen, og gæsterne vil være helt klar over, at kan de snuppe sejren her, vil de med et vuns tillade sig at orientere sig mod midterholdene frem for mod bunden. Men anbefalingen tror ikke på, gæsterne har styrken aktuelt. Savnet af Cooper, Phillips og Bamford sat over for værternes forstærkninger gør, at vi simpelthen går med hjemmesejr her. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,83
Aston Villa FC
Gå til Marathonbet *


Aston Villa FC – Leeds United: Statistik, topscorer og H2H

 • Aston Villa FC er aktuelt på 11. pladsen i Premier League med 26 point efter 21 kampe. 

 • Tallene for Aston Villa FC siger 8-2-11 og scoren 28:32.

 • Gæsterne fra Leeds United ligger nummer 15 med 22 point efter 21 runder. 

 • Leeds Uniteds statistik er 5-7-9, mens deres målforskel er 24:40.

 • Flittigste mand på måltavlen hos Aston Villa FC er Ollie Watkins, der har scoret 5 mål.

 • Hos Leeds United er Raphinha topscorer med 8 pletskud. 

Info
NavnLeedsLEE
Land
England
ENG
CheftrænerJesse Marsch
Websitewww.leedsunited.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
26
Mål
29
Mål imod
60
Rent bur
3
Gule kort
75
Røde kort
1
Turnering
FA Cup
Kampe spillet
1
Mål imod
2
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
3
Mål
3
Mål imod
2
Rent bur
2
Gule kort
2


Expected Goals: Aston Villa FC vs. Leeds United – de seneste tre kampe

Aston Villa FCResultatxGLeeds UnitedResultatxG
Everton FC – Aston Villa FC(0-1)1,47 – 0,39 Leeds United – Newcastle United (0-1)1,21 – 1,37 
Aston Villa FC – Manchester United(2-2) 2,18 – 0,98West Ham United – Leeds United(2-3)  1,92 – 2,65 
Manchester United – Aston Villa FC(1-0)1,37 – 1,38 West Ham United – Leeds United(2-0) 1,84 – 1,28 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Aston Villa FC – Leeds United?

Aston Villa FC – Leeds United spilles onsdag den 9. februar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Aston Villa FC – Leeds United?

Aston Villa FC – Leeds United spilles på Villa Park i Birmingham i England.

Skriv et svar