18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Aston Villa FC – Everton FC: Odds og optakt den 13. august 2022

To dødbolde var fundamentet for de to scoringer imod, da Aston Villa åbnede sæsonen med 0:2-nederlag til AFC Bournemouth. (Foto: David Klein / Reuters / Scanpix)

Det var en lidt ringere end middelmådig start for begge mandskaber, der lagde ud med nederlag og ingen mål. Aston Villa FC har større forventninger til sig selv end nederlag mod oprykkerne AFC Bournemouth, mens det næppe kom bag på Everton FC, at de er et ringere mandskab end Chelsea FC aktuelt. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Aston Villa FC – Everton FC. Der er kampstart lørdag d. 13. august 2022 kl. 13:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Aston Villa FC – Everton FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver
Stadion: Villa Park, Birmingham, England
Vejret:  30° og let vind

Optakt til Aston Villa FC – Everton FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er et langsomt puslespil, de er ved at lægge hos Aston Villa FC. Hvis de for alvor skal have noget ud af træner Gerrard, skal truppen matche hans ønsker til spillestil og evner. De bevæger sig i den rigtige retning med sommerens transfers, hvor de har hentet Coutinho fast sammen med forsvarsspiller Carlos og midtbanemand Kamara. Det lover godt. 

Det kunne man bare ikke se i premieren ude mod AFC Bournemouth, hvor holdet virkede handlingslammede og alt for vage mod de ivrige og begejstrede oprykkere. Der skal helt andre former for friture i gryden, hvis der skal knasende chips til The Fish på Villa Park. De kan dog glæde sig over, at de ikke har tabt til Everton FC i de seneste seks indbyrdes møder. 

Everton FC har vel reelt ikke meget at glæde sig over. Man skal være fælt masochistisk skruet sammen, hvis man i første runde af sæsonen glæder sig over, at nederlaget til Chelsea FC trods alt ikke blev større end 1:0. Men der er langt mellem lyspunkterne hos karamellerne, der mest af alt virker, som om de har ligget for længe i solen og ikke længere kan bruges til at kaste efter elever på sidste skoledag. De er bløde. Uden smag. Og faktisk har de ikke engang et par giftige tilsætningsstoffer. 

Dårlig form i de indbyrdes møder. Dårlig form på udebane. Og en skadesliste, der ser ganske forskrækkelig ud. Det er mørke tider for den blå del af Liverpool, og det kan blive endnu værre lørdag, hvis de løber ind i endnu et nederlag på Villa Park. Frank Lampard har slet ikke ramt noget, der minder om succes hos Everton FC. Med mindre selvfølgelig man vil fejre overlevelsen i sidste sæson og kalde det en lille succeshistorie.

Aston Villa FC:

 • Kourtney Hause (Forsvar, Fast) – Skadet

Everton FC:

 • Ben Godfrey (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Yerry Mina (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Andre Gomes (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Tom Davies (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Andros Townsend (Kant, Fast) – Skadet
 • Dominic Calvert-Lewin (Angreb, Fast) – Skadet

Aston Villa FC forventet startopstilling: Martinez; Cash, Konsa, Carlos, Digne; McGinn, Kamara, Ramsey; Bailey, Ings, Coutinho.

Everton FC forventet startopstilling: Pickford; Coady, Keane, Tarkowski; Patterson, McNeil, Doucouré, Iwobi, Gray, Mykolenko; Gordon.


Odds på Aston Villa FC – Everton FC

Bookmakerne tror mest på hjemmesejr, viser deres odds. 


Odds-forslag: Andres ulykke er ikke at foragte

Hvis man ikke helt selv kan få klaveret til at spille hits, så er det nu meget rart, når andres musik også lyder forfærdeligt. Aston Villa FC var langt fra imponerende i deres premiere mod AFC Bournemouth, men de kan vel trods alt finde optimisme i, at Everton FC må undvære både Mina og Godfrey til denne kamp. 

Det giver gæsterne en udfordring i det centrale forsvar, for så bliver det formentlig de to nye Tarkowski og Coady, der må spille centralt og måske endda sammen med Michael Keane, der ellers ikke har meget tiltro fra træner Lampard. Det bør give gode muligheder for Aston Villa FC, der har en hel del at skulle bevise efter deres pauvre indsats i Bournemouth. 

3:0, 0:0 og 2:0 er cifrene på Villa Park de seneste tre gange, Everton FC har været på besøg. De døjer med målscoringen, og forud for denne sæson har de endda solgt topscorer Richarlison. Omvendt er der absolut kvalificeret gunpower i front hos værterne, og de må være ekstra opsatte på at producere chancer og mål. Everton FC ligner allerede efter 1. runde et mandskab, der er i fare for at klaske sammen som en soufflé. Anbefalingen tror på hjemmesejr på mindst to overskydende mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,35
Aston Villa FC – 1,5
Gå til Unibet *


Aston Villa FC – Everton FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Aston Villa FC åbnede sæsonen med nederlag, og de er derfor nummer 16 efter 1. runde med 0 point.

 • Aston Villa FCs statistik lyder 0-0-1 og 0:2.

 • Gæsterne fra Everton FC tabte også i premieren, og de er på 15. pladsen med 0 point. 

 • Tallene for Everton FC siger aktuelt 0-0-1 med en måldifference på 0:1.

 • Aston Villa FC fik ikke scoret i 1. runde, men vi kan da fremhæve sidste sæsons flittigste målskytte hos mandskaber: Ollie Watkins sluttede med 11 pletskud. 

 • Hos Everton FC scorede Richarlison 10 gange for Everton FC, og det var rigeligt til at være holdets topscorer.
Info
NavnAston VillaAVL
Land
England
ENG
CheftrænerUnai Emery
Websitewww.avfc.co.uk
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
14
Mål
14
Mål imod
21
Rent bur
3
Gule kort
30
Røde kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
1
Mål
4
Mål imod
1
Info
NavnEvertonEVE
Land
England
ENG
CheftrænerFrank Lampard
Websitewww.evertonfc.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
8
Mål
7
Mål imod
7
Rent bur
2
Gule kort
18
Turnering
FA Cup
Kampe spillet
4
Mål
9
Mål imod
7
Rent bur
1
Gule kort
4
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
1
Mål
1
Rent bur
1


Expected Goals: Aston Villa FC – Everton FC – de seneste tre kampe:

Aston Villa FCResultatxGEverton FCResultatxG
AFC Bournemouth – Aston Villa FC(2-0) 0,66 – 0,95Everton FC – Chelsea FC (0-1) 1,29 – 1,79 
Manchester United – Aston Villa FC(2-2) 0,88 – 0,90Everton FC – Dynamo Kiev(3-0) 1,23 – 0,51
Aston Villa FC – Brisbane Roar(1-0)2,35 – 0,36 Blackpool – Everton FC (2-4) 1,77 – 2,35
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Aston Villa FC – Everton FC?

Aston Villa FC – Everton FC spilles lørdag den 13. august 2022 klokken 13:30.

Hvor spilles Aston Villa FC – Everton FC?

Aston Villa FC – Everton FC spilles på Villa Park i Birmingham i England.

Skriv et svar