18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Aston Villa FC – Arsenal FC: Odds og optakt den 19. marts 2022

The Villans og The Gunners leder efter den rette kurs

Alexandre Lacazette har været i storform for Arsenal FC på det seneste. (Foto: Bildbyrån)

Når Aston Villa FC på Villa Park tidligt lørdag eftermiddag tager mod Arsenal FC, er det to mandskaber, der efter en flot stime begge tabte deres seneste kampe. Hvem reagerer bedst på modgang? Og hvem finder først tilbage på sejrskurs? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Aston Villa FC – Arsenal FC. Der er kampstart lørdag d. 19. marts 2022 kl. 13:30. Se kampen på Tv3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Aston Villa FC – Arsenal FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andy Madley
Stadion: Villa Park, Birmingham
Vejret: 8° og let vind

Optakt til Aston Villa FC – Arsenal FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Det så klart bedre ud for Aston Villa FC. Tre sejre på stribe. Ingen mål indkasseret. 9:0 i score. Og blandt de besejrede var formstærke Southampton FC. Havde Steven Gerrard fået det til at klikke for alvor med Coutinho som det offensive omdrejningspunkt, og var Aston Villa FC nu med i spillet om de europæiske pladser?

Det fik vi et foreløbigt svar på, da de senest tabte 2:1 ude til West Ham United, og svaret er, at træerne ikke vokser ind i himlen lige med det samme. Nu venter så endnu en vanskelig opgave, og al det gode kan viskes helt væk, hvis det bliver til endnu et nederlag. Men det behøver jo ikke ende med nederlag. De seneste to gange, Arsenal FC har været på besøg, er det endt med hjemmesejre på 1:0. Begge gange. 

Arsenal FC var sådan set også på vej til et meget, meget dejligt sted, men de løb alligevel ind i et nederlag onsdag aften, da de tabte hjemme på Emirates til Liverpool FC. Der er stadig et stykke til de absolutte tophold, men kampen gav mange lovende løfter om fremtiden på Emirates. Særligt Ødegaard og Saka virker aktuelt i spillehumør, og de løfter hele holdet til en forrygende omgang fodbold. 

Gunners har længe været en farlig outsider til top 4 med mange kampe i hånden, og de blev ved og ved at vinde, og nu er de så kravlet helt op på fjerdepladsen. Nederlaget til Liverpool FC var den første kamp i hånden. Og den blev tabt. Bliver det til endnu et pointtab her, kan det jo vise sig, at de mange kampe i hånden blot var ‘fugle på taget’, og der er tæt, tæt kamp om fjerdepladsen med den eftertragtede CL-adgang indbygget.


Aston Villa FC:

  • Marvelous Nakamba (Midtbane, Reserve) – Skadet


Arsenal FC:

  • Takehiro Tomiyasu (Forsvar, Fast) – Skadet

Aston Villa FC forventet startopstilling: Martinez; Cash, Chambers, Mings, Digne; McGinn, Luiz, Ramsey; Coutinho; Ings, Watkins.

Arsenal FC forventet startopstilling: Ramsdale; Soares, White, Gabriel, Tierney; Partey, Xhaka; Saka, Ødegaard, Martinelli; Lacazette.


Odds på Aston Villa FC – Arsenal FC

Oddsene peger på en svag favoritværdighed til Arsenal FC.


Odds-forslag: Begge mandskaber vil frem over stepperne

De to seneste møder på Villa Park er som nævnt endt med hjemmesejre på 1:0. Men 10 af de seneste 13 indbyrdes opgør – både ude og hjemme – er endt med mindst tre scoringer. Og begge mandskabers aktuelle form peger i retning af kvikt, offensivt og underholdende fodbold. 

Hos værterne har tilføjelsen af Coutinho løftet hele offensiven. Brasilianeren har selv scoret fire og assisteret tre mål i sine første ni kampe, og Aston Villa FC har scoret 16 mål i de ni kampe. Arsenal FC har i deres seneste seks kampe scoret 10 og lukket 8 mål ind. Det er 3 mål i snit. 

Anbefalingen ser frem til en fremragende fodboldkamp med begge hold indstillede på offensivt spil, og deres aktuelle form in mente med brandvarme offensiver er det svært at se, hvordan de skal holde hinanden fra at nette mindst én gang hver. Det er buddet herfra, at begge hold kommer på tavlen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,68
Begge hold scorer
Gå til Nordicbet *


Aston Villa FC – Arsenal FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Aston Villa FC indtager Premier Leagues 9. plads med 36 point efter 28 kampe.

  • Aston Villa FCs statistik er 11-3-14, mens deres måltotal er 41:39.

  • Arsenal FC er nummer 4 i tabellen med 51 point efter 26 kampe. 

  • Tallene for Arsenal FC siger 16-3-7 med scoren 43:29.

  • Aston Villa FCs topscorer er Ollie Watkins med 7 pletskud.

  • Hos Arsenal FC er øverste mand på topscorerlisten Emile Smith Rowe, som har lavet 9 mål.
Info
NavnArsenalARS
Land
England
ENG
CheftrænerMikel Arteta
Websitewww.arsenal.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
14
Mål
17
Mål imod
20
Rent bur
6
Gule kort
18
Røde kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
3
Mål
11
Rent bur
3
Gule kort
1


Expected Goals: Aston Villa FC – Arsenal FC de seneste tre kampe:

Aston Villa FCResultatxGArsenal FCResultatxG
West Ham United – Aston Villa FC(2-1) 1,68 – 1,71Arsenal FC – Liverpool FC(0-2) 0,57 – 0,95 
Leeds United – Aston Villa FC(0-3)0,16 – 1,36Arsenal FC – Leicester City(2-0) 3,07 – 0,49
Aston Villa FC – Southampton FC(4-0) 1,74 – 0,74 Watford FC – Arsenal FC (2-3) 0,95 –1,17
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Aston Villa FC – Arsenal FC?

Aston Villa FC – Arsenal FC spilles lørdag den 19. marts 2022 klokken 13:30.

Hvor spilles Aston Villa FC – Arsenal FC?

Aston Villa FC – Arsenal FC spilles på Villa Park i Birmingham i England.

Skriv et svar