18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Aston Villa – Everton: Odds og optakt den 13. maj 2021

Foto: Bildbyrån

Bare 12 dage efter Aston Villa og Everton mødtes på Goodison Park i Liverpool, er der returmøde på Villa Park i Birmingham. Aston Villa vandt første kamp 2-1, men efterfølgende har Aston Villa tabt og Everton vundet. Hvem snupper sejren denne gang? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Aston Villa – Everton. Der er kampstart torsdag d. 13. maj 2021 kl. 19:00. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TILAston Villa – Everton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Martin Atkinson
Stadion: Villa Park, Birmingham
Vejret: 11° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Aston Villa
Everton
Odds are subject to change. Last updated 13. maj 2021 18:54.


Optakt til Aston Villa – Everton: Skader, karantæner og startopstillinger

Sidste sæson kæmpede Aston Villa for at undgå nedrykning, da sæsonen gik på hæld. Fra det perspektiv er det en succes, at nedrykning aldrig har været et tema i denne sæson, hvor de endda længe troede på muligheden for europæisk kvalifikation. Men tre måneder uden anfører Jack Grealish har kostet dyrt, og de ligger nu solidt placeret cirka midt i rækken. Det sidste realistiske sæsonmål kan være at ende i den øverste halvdel. 

Jack Grealish er på nippet til at være klar. Han har trænet med i denne uge, og han er selv interesseret i at spille så meget som muligt i håbet om en udtagelse til Englands EM-trup. Spørgsmålet er, hvordan status er. Det kan vi meget vel finde ud af i denne kamp. Er han tilbage ved fuld kraft, kan det give et sidste løft til Aston Villa, som har et vanskeligt slutprogram med kampe mod Crystal Palace, Tottenham og Chelsea.

Om en retur til Jack Grealish så ligefrem kan opveje savnet af topscorer Ollie Watkins, der så rødt mod Manchester United i søndags med advarsel nummer to for film. Med 13 scoringer er Ollie Watkins med afstand den farligste mand for Aston Villa i denne sæson. Han bliver afløst af enten Keinan Davis eller Wesley i front. De er noteret for henholdsvis 1 og 0 mål.

Everton fik med sejren ude over West Ham i weekenden mindsket afstanden til netop West Ham på femtepladsen, så der nu bare er tre point op, og Everton har endda denne kamp i hånden. Og så er det jo heldigt for dem, at det er på udebane, hvor de har været helt forrygende i sæsonens løb. De har hentet 11 sejre i 17 kampe og bare tabt tre på udebane. Imponerende. De må formentlig stadig undvære James Rodriguez, der blev skadet under opvarmningen til det omvendte opgør. Dominic Calvert-Lewin scorede Evertons enlige mål i 2-1-nederlaget for 12 dage siden, og han stod også for sejrsmålet i sejren over West Ham i søndags. Han er nu på 16 sæsonmål. 

Aston Villa:

 • Morgan Sanson (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Jack Grealish (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Ollie Watkins (Angreb, Fast) – Karantæne

Everton:

 • Yerry Mina (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Jean-Philippe Gbamin (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • James Rodriguez (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Aston Villa forventet startopstilling: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Targett; Luiz, McGinn; Traoré, Barkley, Grealish; Davis.

Everton forventet startopstilling: Pickford; Holgate, Keane. Godfrey; Coleman, Allan, Gomes;  Sigurdsson, Digne; Richarlison, Calvert-Lewin.


Odds på Aston Villa – Everton

Oddsene peger på, bookmakerne forventer et helt lige opgør, men hvis de endelig skal pege på en favorit, bliver det Everton.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 13. maj 2021 18:54.


Odds-forslag: Det ligner et opgør med mål

De seneste ni indbyrdes møder på Villa Park har været ligeligt fordelt med tre sejre til hver og tre uafgjorte. Aston Villa har dog vundet to af de seneste tre gange, Everton har været på Villa Park. Til gengæld har Everton så en helt forrygende udebanestatistik i denne sæson. Siden 1. november har de spillet 13 udekampe i Premier League og hentet ni sejre og spillet tre uafgjort. Kun på Stamford Bridge – efter Thomas Tuchel har overtaget holdet – blev det til nederlag på 2-0. 

Aston Villa er ikke i en lige så imponerende form på hjemmebanen. De seneste syv kampe er det blevet til fire nederlag, to uafgjorte og sejr mod nu nedrykkede Fulham. I sæsonens 17 hjemmekampe er det bare blevet til seks sejre, og selv om de vandt det omvendte opgør, må man spørge sig selv, om de vil være lige så motiverede for en position i rækkens bedste halvdel, som Everton vil være for europæisk bold? Det er langt fra sikkert. 

Målene er raslet ind i Aston Villas seneste seks kampe, hvor der i alt er scoret 21 mål. Altså et snit på 3,5 mål pr. kamp og begge hold har været på tavlen i dem alle. Helt så flot spiller klaveret ikke hos Everton, der i deres seneste seks kampe, har været involveret i i alt 11 scoringer. Altså knap to mål pr. kamp og kun tre af de seks opgør har begge hold været på tavlen. Alligevel bliver anbefalingen, at begge hold kommer på tavlen. Aston Villa fordi de har scoret i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe, mens Everton på udebane har scoret i 12 af deres seneste 14 kampe. Begge hold på tavlen i den tidlige torsdagskamp. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,70
Begge hold scorer
Besøg Bwin *


Aston Villa – Everton: Statistik, topscorer og H2H

 • Aston Villa er på 11. pladsen i Premier League efter 34 kampe med 48 point.

 • Statistikken for værterne er 14-6-14 med måldifferencen 49:41.

 • Gæsterne fra Everton er på 8. pladsen med 55 point efter 34 kampe. Der er aktuelt 8 point op til top 4. 

 • Evertons samlede statistik er 16-7-11 og scoren 46:42.

 • Hos Aston Villa er Ollie Watkins topscorer med 13 mål. Han har karantæne i dette opgør. 

 • Evertons flittigste mand til at dyppe snabelen i måltruget er Dominic Calvert-Lewin, som har scoret 16 gange i sæsonens løb.


Expected Goals: Aston Villa – Everton – de seneste tre kampe

Aston VillaResultatxGEvertonResultatxG
Aston Villa – Manchester United(1-3)0,71 – 1,88West Ham – Everton(0-1)1,59 – 0,87
Everton – Aston Villa(1-2)1,66 – 1,66Everton – Aston Villa(1-2)1,66 – 1,66
Aston Villa – West Bromwich(2-2)3,31 – 1,31Arsenal – Everton(0-1)1,05 – 1,14
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar