18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Aston Villa – Chelsea FC: Odds og optakt den 23. maj

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Aston Villa og Chelsea FC giver hinanden sæsonens sidste kamp, når de mødes på Villa Park søndag eftermiddag. Værterne kan ikke ændre på deres placering som nummer 11, men de kan vise deres fans, at der er mere i holdet end dét. Gæsterne kæmper for at holde sig i top 4, og til det formål skal de bruge en sejr. Der skal nok blive kamp om sagerne på Villa Park. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Aston Villa – Chelsea FC. Der er kampstart søndag d. 23. maj 2021 kl. 17:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL
Aston Villa – Chelsea FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Stuart Attwell
Stadion: Villa Park, Birmingham
Vejret: 10° og frisk vind med regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 13:14.


Optakt til Aston Villa – Chelsea FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Efter tre måneders skadespause var Aston Villas anfører Jack Grealish endelig tilbage i startopstillingen, da de i onsdags besøgte Tottenham Hotspur. Og som en veldrejet Hollywood-film vandt Aston Villa selvfølgelig i talismanens comeback i startopstillingen. Og på den måde kan Aston Villa tillade sig at stræbe efter en helstøbt sæsonafslutning og undgå nederlag her, selv om det er en Champions League-finalist, der kommer på besøg.

Det har været let at glemme undervejs, for ved juletid var Aston Villa bare seks point fra førstepladsen i tabellen, men holdet måtte helt frem til sidste spilledag i sidste sæson, før de reddede endnu et år i Premier League. På den baggrund er en placering midt i rækken og en sæson helt uden bekymringer om degradering en kæmpe forbedring. Forsvaret er stabiliseret væsentligt centreret om Tyrone Mings, mens angrebet med tilgangen af Ollie Watkins har fået en masse knastørt krudt, der bare bomber løs. Det ser slet ikke så tosset ud for Aston Villa, og hvis de ligefrem kan holde fast i Jack Grealish også, er der potentiale til endnu en sæson med et raid mod toppen. Men spørgsmålet er selvfølgelig, om de kan holde på kaptajnen, der er i mange klubbers søgelys. 

Søgelys er der også på Chelsea FC, som i slutningen af januar havde et skift på trænerstolen. Klubikonet Frank Lampard daffede af, og ind kom tyske Thomas Tuchel. Og det har i meget høj grad givet pote. Holdet er i Champions League-finalen, nåede FA Cup-finalen og ligger aktuelt i top 4. Men de tabte FA Cup-finalen, og med mindre de vinder denne udekamp hos Aston Villa, er de også i fare for at ende uden for top 4. Chelsea FC kan glæde sig over, de har vundet de tre seneste besøg på Villa Park og faktisk også fem af de seneste seks. Det må være en statistik at lune sig på. 

For det er lidt make-or-break. De skal bruge en sejr. De kan dårligt tillade sig at kalkulere med sejr mod mestrene fra Manchester City, når de mødes i Champions League-finalen. Heller ikke selv om det er blevet til sejr i de to tidligere møder siden Thomas Tuchels ankomst. For betingelserne er anderledes. Manchester City har sikret sig guldet og kan rotere, hvile og spare. De har optimale forberedelser til finalen lørdag 29. maj. Chelsea FC er nødt til at have fuldt fokus på at vinde denne kamp. Det kan blive mere spændende, end gæsterne håber på. Det kan faktisk endda blive lidt dramatisk.  

Aston Villa:

 • Morgan Sanson (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Matty Cash (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Ross Barkley (Midtbane, Fast) – Spærret
 • Trezeguet (Kant, Fast) – Skadet

Chelsea FC:

 • Andreas Christensen (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • N’Golo Kanté (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Kai Havertz (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Aston Villa forventet startopstilling: Martinez; Konsa, Hause, Mings, Targett; Luiz, McGinn; Traoré, Grealish, El Ghazi; Watkins.

Chelsea FC forventet startopstilling: Mendy; Azpilicueta, Silva, Rüdiger; James, Kovacic, Jorginho, Chilwell; Pulisic, Mount; Werner.


Odds på Aston Villa – Chelsea FC

Oddsene er entydigt i gæsternes favør. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Masser af mål i de indbyrdes opgør

Aston Villa spiller primært for at vise de godt 8.000 fans, der må komme ind til kampen, at de stadig er sprællevende og har savnet tilskuerne og derfor vil yde maksimalt i dette opgør. De spiller også for at vise sig frem til den kommende sæson og arbejdet med, hvordan holdet skal fungere der er givetvis allerede sat i gang. 

Lad os se på måltallene for hjemmeholdet: Deres 37 kampe har i alt budt på 98 scoringer. Det er 2,64 i snit. Deres seneste 5 hjemmekampe har budt på 15 mål. Altså 3 i snit. Det dækker over 0-0 i seneste hjemmekamp mod Everton FC, og også at de i de seneste 8 hjemmekampe blot har en sejr. I 4 af de seneste 5 hjemmekampe har begge hold været på tavlen.

Chelsea FC spiller for helt anderledes alvorlige ting end tilskuere eller den kommende sæson. De spiller for en Champions League-billet, og de kan glæde sig over fin form. Siden det besynderlige 5-2-nederlag til West Bromwich i begyndelsen af april er det blevet til 5 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag. De seneste 4 hjemmekampe har givet 2 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag. 

Tallene målmæssigt for Chelsea FC siger 91 mål i 37 kampe, som er 2,45 i snit. Siden Thomas Tuchels ankomst er det blevet til 50 mål i 28 kampe. Altså et snit på 1,78 mål. De har blot tilladt 14 scoringer imod. De seneste 5 kampe på udebane har givet helt u-karakteristiske 13 scoringer og altså et snit på svimlende 2,6 mål pr. kamp. Men det har også givet 4 sejre og ingen nederlag. 

De seneste 10 indbyrdes møder har i 6 kampe set mål af begge hold, mens der er blevet scoret 27 mål. Zoomer vi ind på kampene på Villa Park, har de seneste 6 møder budt på 20 mål – 3,3 i snit – mens begge har været på tavlen i 4 af de 6 opgør. Chelsea har vundet 5 af de 6 kampe. Meget peger på sejr til gæsterne, men anbefalingen vælger at gå med scorede mål og tror på mindst 3 scoringer i opgøret. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,73
Over 2,5 mål
Besøg Unibet *


Aston Villa – Chelsea FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Aston Villa er placeret som nummer 11 i Premier League efter 37 kampe og 52 point.

 • Deres sæsonstatistik siger 15-7-15 og scoren 53:45.

 • Chelsea er på tredjepladsen og har 67 point efter 37 runder. De er 1 point foran Liverpool FC og Leicester City. og de tre skal fordele de sidste to Champions League-pladser mellem sig. Taberen må i Europa League.  

 • Chelseas statistik lyder på 19-10-8 og 57:34.

 • Ollie Watkins har gjort det forrygende i front for Aston Villa, og han er holdets topscorer med 14 pletskud.

 • Jorginho er Chelseas flittigste mand på måltavlen med 7 scoringer i sæsonens løb – alle på straffespark. 


Expected Goals: Aston Villa – Chelsea FC – de seneste tre kampe

Aston VillaResultatxGChelsea FCResultatxG
Tottenham Hotspur – Aston Villa(1-2)1,43 – 1,55Chelsea – Leicester City(2-1)2,90 – 0,89
Crystal Palace – Aston Villa(3-2)2,04 – 2,14Chelsea – Leicester City(0-1)1,26 – 0,79
Aston Villa – Everton FC(0-0)1,30 – 2,18Chelsea – Arsenal FC(0-1)2,29 – 0,83
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar