18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Aston Villa – Chelsea: Odds og optakt den 26. december 2021

Steven Gerrard har fået en solid start som Aston Villa-træner. Men kan hans mandskab stille noget op imod Chelsea? (Foto: Bildbyrån)
Steven Gerrard har fået en solid start som Aston Villa-træner. Men kan hans mandskab stille noget op imod Chelsea? (Foto: Bildbyrån)

Chelsea har kun vundet én af de seneste fem kampe i Premier League, så der skal helst en sejr på bordet søndag, hvis ikke City og Liverpool skal øge yderligere i toppen af rækken. Men Steven Gerrards Aston Villa er en hård nød at knække for tiden… Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Aston Villa – Chelsea. Der er kampstart søndag d. 26. december 2021 kl. 18:30. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Aston Villa – Chelsea: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Martin Atkinson
Stadion: Villa Park, Birmingham
Vejret: 8°, let regn og svag vind

Optakt til Aston Villa – Chelsea: Skader, karantæner og startopstillinger

De første aflyste kampe på Boxing Day er begyndt at tikke ind, men heldigvis er der stadig en god håndfuld kampe at glæde sig til, så det hele ikke skal gå op i stegt sild og snaps den 26. I Birmingham tager Steven Gerrards formstærke Aston Villa-mandskab imod Thomas Tuchels Chelsea, som skal passe på, at de ikke bliver sat helt af af Liverpool og Manchester City i toppen af rækken.

Aston Villa kom ikke i aktion i sidste weekend, da kampen mod Burnley blev udsat pga. corona. Det har endnu ikke været fremme hvilke og hvor mange Aston Villa-spillere, som var ramt i sidste weekend, og hvor mange der evt. stadig er ude til dette opgør. Steven Gerrard har fået en virkelig fornuftig start på tilværelsen som Premier League-træner! Seks kampe har kastet fire sejre og to nederlag af sig. Nederlagene var mod rækkens tophold fra Liverpool og Manchester City, som begge vandt snævert, og som er for stor en mundfuld for de fleste hold i Premier League. Til gengæld har Aston Villa vundet de resterende kampe, mod de hold, som de reelt skal måle sig med. Det er godkendt!

Chelsea skal til at passe lidt på i toppen af rækken. De seneste fem ligakampe har kun kastet én sejr af sig, og den slags stimer er der ikke råd til, når man konkurrerer med Manchester City og Liverpool, som kører med 110 km/t. De seneste to kampe har budt på skuffende x’er mod Everton og Wolverhampton, to kampe hvor Chelsea offensiven har virket en anelse tandløs. Gæsterne har også været ramt af corona, og er det til dels stadigvæk. Ziyech, Haverts og Werner kommer nok ikke i spil her, til gengæld er Lukaku tilbage på holdkortet.


Aston Villa:

  • Bertrand Traore(Kant, Fast) – Skadet
  • Leon Bailey (Kant, Fast) – Skadet


Chelsea:

  • Ben Chilwell (Back, Fast) – Skadet
  • Hakim Ziyech (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Ruben Loftus-Cheek (Midtbane, Reserve) – Syg
  • Kai Havertz (Angreb, Fast) – Syg
  • Timo Werner (Angreb, Fast/Reserve) – Syg

Aston Villa forventet startopstilling: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Targett; McGinn, Luiz, Ramsey; Buendia, Watkins, Young

Chelsea forventet startopstilling: Mendy; Chalobah, Silva, Rudgier; James, Jorginho, Kovacic, Alonso; Kante, Mount; Pulisic


Odds på Aston Villa – Chelsea

Bookmakernes odds viser os, at de regner med en sejr til Chelsea.


Odds-forslag: Steven har styr på defensiven

Der er en del spørgsmålstegn forud for søndagens kampe i Premier League, for det er ikke alle klubber der har fået helt bugt med coronaen endnu, og nogle klubber, fx Aston Villa holder corona-kortene tæt til kroppen, så det står hen i det uvisse hvem, og hvor mange de mangler.

Hvad vi kan forholde os til, er at Chelsea ikke er voldsomt godt kørende for tiden, især offensivt har de stået svagt i billedet i de sidste par kampe, og til denne kamp mangler de fortsat flere offensive profiler. Aston Villa har fundet fine defensive takter frem under Steven Gerrard, kun i én ud af de seks kampe med Liverpool-legenden ved roret har Aston Villa indkasseret mere end et mål. Chelsea kommer formentlig til at være mest på kuglen i dette opgør, men med en Aston Villa-defensiv, som er fit for fight, så kan der hurtigt gå stillingskrig i den. Det er to mandskaber med fine defensive styrker, så umiddelbart ligner det et målfattigt opgør på Villa Park.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,90
Under 2,5 mål
Gå til marathonbet *


Aston Villa – Chelsea: Statistik, topscorer og H2H

  • Aston VIlla indtager 10. pladsen i Premier League med 22 point for 17 kampe. Statistikken lyder på 7-1-9 og en målscore på 13:14.

  • Chelsea finder vi på 3. pladsen med 37 point for 18 kampe, en statistik på 11-5-2 og en målscore på 39:12.

  • Ollie Watkins er topscorer for Aston Villa med fire ligamål.

  • Hos Chelsea er Mason Mount flittigste målscorer med syv scoringer i Premier League. 

  • Chelsea vandt det omvendte opgør med 3-0 på Stamford Bridge, så Aston Villa har revanche til gode!


Expected Goals: Aston Villa vs. Chelsea de seneste tre kampe:

Aston VillaResultatxGChelseaResultatxG
Norwich – Aston Villa(0-2) 0,48 – 1,84Wolverhampton – Chelsea(0-0) 0,17 – 0,96 
Liverpool – Aston Villa(1-0)2,70 – 0,12Chelsea – Everton(1-1)2,86 – 0,72 
Aston Villa – Leicester(2-1) 2,69 – 1,04Chelsea – Leeds United(3-2)2,70 – 1,82  
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Aston Villa – Chelsea?

Aston Villa – Chelsea spilles søndag den 26. december 2021 klokken 18:30.

Hvor spilles Aston Villa – Chelsea?

Aston Villa – Chelsea spilles på Villa Park i Birmingham

Skriv første kommentar

Skriv et svar