18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Arsenal – West Bromwich: Odds og optakt den 9. maj 2021

Foto: Bildbyrån

Arsenal tager søndag aften mod West Bromwich. Reelt har ingen af disse mandskaber mere at spille for i tabellen, for Arsenal halter håbløst efter de europæiske pladser, mens West Bromwich med 12 point tilbage at spille om har 10 point op til redning. Så hvem af dem kan hive sig selv op i nakken og levere den nødvendige indsats her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Arsenal – West Bromwich. Der er kampstart søndag d. 9. maj 2021 kl. 20:00. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Arsenal – West Bromwich: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Peter Bankes
Stadion: Emirates Stadium, London
Vejret: 16° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Arsenal
West Bromwich Albion
Odds are subject to change. Last updated 9. maj 2021 19:58.


Optakt til Arsenal – West Bromwich: Skader, karantæner og startopstillinger

Av-av-av. Der var en fornemmelse af, at Arsenal kunne redde sæsonen med en finaleplads i Europa League – og måske endda sejr – men efter torsdagens 0-0 på Emirates mod spanske Villarreal forsvandt den drøm også ud i nattemørket, så nu er der kun tilbage at gøre det så godt som muligt i sæsonens sidste kampe i ligaen, som ud over denne byder på duel med Chelsea, Crystal Palace og Brighton. 

Arsenal kan med en fornuftig afslutning sagtens drømme om europæisk bold næste sæson, men det bliver ikke Champions League, for der er 12 point op til top 4. Men en billet til Europa League eller Europa Conference League er stadig muligt, og en smule europæisk er vel trods alt bedre end slet ingen europæisk bold. De har ikke vundet de seneste seks hjemmekampe, og de skylder sig selv at levere en ordentlig præstation, og det kan de passende gøre mod efterhånden modstandsløse og næsten definitivt nedrykkede West Bromwich. 

En helt kort opblussen fra West Bromwich, hvor de bankede Chelsea 5-2 og efterfølgende vandt over Southampton er fulgt op af to point i tre kampe, og med 10 point op til redning og fire runder igen kan West Bromwich ikke overse skriften på væggen og bør erkende nedrykningen. De må en tur ned i Championship og kan forhåbentlig vende styrkede tilbage, når de har samlet kræfter.  

Arsenal:

 • David Luiz (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Granit Xhaka (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

West Bromwich:

 • Branko Ivanovic (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Robert Snodgrass (Kant, Reserve) – Tvivlsom
 • Ainsley Maitland-Niles (Midtbane, Reserve) – Spærret

Arsenal forventet startopstilling: Ryan; Chambers, Holding, Gabriel, Tierney; Elneny, Ceballos; Willian, Smith-Rowe, Martinelli; Aubameyang.

West Bromwich forventet startopstilling: Johnstone; Ajayi, Bartley, O’Shea; Furlong, Gallagher, Yokuslu, Robinson, Townsend; Pereira, Diagne.


Odds på Arsenal – West Bromwich

Oddsene antyder, at Arsenal ifølge bookmakerne er favoritter i denne dyst.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 9. maj 2021 19:58.


Odds-forslag: Slip hestene løs og lav mål

Det er en næsten Liverpool-lignende dårlig stime, Arsenal har sat sammen i deres seneste seks hjemmekampe. Tre nederlag og tre uafgjorte inklusive tre europæiske kampe hjemme uden at vinde en eneste af dem. Det er blevet til sølle to scoringer for Arsenal i de seks kampe. 

Det er tid til selvransagelse og oprydning i Arsenal. Det betyder, at de spillere, der gerne vil projektet i London med træner Mikel Arteta, skal træde i karakter nu og vise, der er noget at byde ind med. Det bør betyde, at de sidste fire kampe bliver spillet for fuld damp, selv om der reelt ikke er meget at spille for. 

Kan man mildne skuffelsen fra Europa League-exit med sejr over West Bromwich, der er så godt om rykket ned? Næppe, men det er den eneste vej for Arsenal, og vi må forvente, holdet er indebrændt, sammenbidt og hævntørstigt. Derfor forventer vi, de kommer med fuld musik og vil spille igennem alle 90 minutter for at vinde så stort som muligt. West Bromwich må definitivt acceptere nedrykning, hvis de ikke vinder her, og det er svært at se dem gøre det. De har scoret i fire af deres seneste fem kampe, og det kan blive deres bedste bidrag til anbefalingen, som går på, der bliver scoret mindst tre mål i kampen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,78
Over 2,5 mål
Besøg Unibet *


Arsenal – West Bromwich: Statistik, topscorer og H2H

 • Arsenal indtager tabellens 9. plads med 49 point for 34 kampe. De har 5 point op til nærmeste europæiske plads. 

 • Tallene for Arsenal er 14-7-13 og målscoren 46:37.

 • Som nummer 19 og næstsidst er West Bromwich næsten matematisk sikre på at rykke ned. De har 26 point efter 34 kampe og 10 point til redning med 4 kampe at spille. 

 • Statistikken for gæsterne lyder på 5-11-18 med måldifferencen 31:65.

 • Hos Arsenal er franske Alexandre Lacazette topscorer med 13 træffere.

 • West Bromwichs flittigste mand på måltavlen er Matheus Pereira, som er noteret for 9 scoringer. 


Expected Goals: Arsenal – West Bromwich – de seneste tre kampe

Arsenal ResultatxGWest BromwichResultatxG
Arsenal – Villarreal(0-0)1,14 – 0,26West Bromwich – Wolverhampton(1-1)1,23 – 2,20
Newcastle United – Arsenal(0-2)0,37 – 1,52Aston Villa – West Bromwich(2-2)3,31 – 1,31
Villarreal – Arsenal(2-1)1,20 – 1,82Leicester City – West Bromwich(3-0)2,64 – 0,38
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar