18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal – Tottenham: Odds og optakt den 1. oktober 2022

Lykkes det Arsenal at cementere 1.pladsen med en sejr over lokalrivalerne fra Tottenham? (Foto: Bildbyrån)
Lykkes det Arsenal at cementere 1.pladsen med en sejr over lokalrivalerne fra Tottenham? (Foto: Bildbyrån)

Premier League-runden starter ud med et ordentlig brag! Arsenal og Tottenham tørner nemlig sammen i ‘North London Derby’, som for en sjælden gangs skyld faktisk også er et topopgør. Arsenal topper rækken, men har kun 1 point ned til lokalrivalerne på 3.pladsen. Bedre start på lørdagen kan man næsten ikke ønske sig. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Arsenal – Tottenham. Der er kampstart lørdag d. 1. oktober 2022 kl. 13:30. Se kampen på TV3 MAX eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Arsenal – Tottenham: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anthony Taylor
Stadion: Emirates Stadium i London
Vejret: 14° let vind, regn

Arsenal – Tottenham: Skader, karantæner og startopstillinger

Nordlondon kommer til at være på den anden ende lørdag eftermiddag, når de to lokalrivaler, Arsenal og Tottenham, brager sammen i ‘North London Derby’. Vi har at gøre med et af de største rivalopgør i engelsk fodbold, og denne gang får opgøret ekstra kolorit, da der samtidig er tale om et vaskeægte topbrag. Arsenal topper Premier League efter 7 kampe, som har kastet hele 18 point af sig, mens lokalrivalerne fra Tottenham blot er 1 point efter på rækkens 3.plads. Klassekamp at starte ud på efter en pause med en hulens masse landskampe!

Begge klubber fra Nordlondon har fået en fantastisk start på sæsonen, og kan for en stund drømme om at udfordre Manchester City i titelkampen. Arsenal er lagt fra land med seks sejre ud af syv mulige, hvilket må siges at være helt fremragende. Det skal dog nævnes, at modstanden også har været af overkommelige karakter i de seks kampe, som er endt i sejr. Den eneste kamp, hvor The Gunners har mødt modstand fra øverste hylde resulterede dog i et nederlag til Manchester United, og derfor skal man måske passe på med at lægge alt for meget i den forrygende sæsonstart. Samme historie gentager sig hos Tottenham, som har vundet fem og x’et to indtil videre. Sejrene er kommet i hus mod forholdsvis bløde modstandere, mens de to uafgjorte var mod West Ham og Chelsea, som har mere at byde på.

Der skal bestemt ikke tages noget fra de to klubbers præstationer indtil videre i sæsonen, for der er meget få nemme kampe i den bedste engelske række, men det skal alligevel blive spændende at se, hvordan de klarer den, når niveauet hos modstanderen bliver højnet. Det bliver vi meget klogere på lørdag eftermiddag! De seneste fem indbyrdes opgør mellem de to klubber er endt med sejr til hjemmeholdet, og det hører til sjældenhederne, at udeholdet slipper afsted med 3 point. Hvis man skal tro på statistikkerne skal der altså noget ekstraordinært til, hvis Tottenham skal vinde her.


Arsenal:

  • Mohamed Elneny (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Cedric Soares (Back, Reserve) – Skadet
  • Emile Smith Rowe (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Thomas Partey (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Kieran Tierney (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Oleksandr Zinchenko (Back, Fast) – Tvivlsom


Tottenham:

  • Hugo Lloris (Målmand, Fast) – Tvivlsom

Arsenal forventet startopstilling: Ramsdale; Tomiyasu, Saliba, White, Gabriel; Xhaka, Partey; Saka, Odegaard, Martinelli; Jesus

Tottenham forventet startopstilling: Lloris; Romero, Dier, Lenglet; Perisic, Bentancur, Hojbjerg, Sessegnon; Kulusevski, Kane, Son


Odds på Arsenal – Tottenham

Oddsene peger på en favoritværdighed til Arsenal.


Odds-forslag: Arteta og Conte lever fint med en pointdeling

Der bliver fuld knald på i rundens første Premier League-kamp. Ikke nok med, at det er et af Englands største rivalopgør, så er det minsandten også et topopgør. Vi har at gøre med to formstærke mandskaber, som formentlig drømmer stort efter den flotte sæsonstart, men med forholdsvis bløde modstandere i størstedelen af sæsonens kampe, så mangler vi også fortsat at se hvad de to London-klubber kan i de store kampe.

Arsenal er ganske klare favoritter her, og det bakkes da også op af statistikkerne i de indbyrdes møder, hvor tendensen er, at hjemmeholdet vinder de fleste kampe. Faktisk har The Gunners ikke tabt en hjemmekamp til Tottenham siden 2010. Vi har at gør med et derby, hvor hjemmebanefordelen virkelig vejer tungt. Artetas mandskab er dog svækket til dette opgør med flere skader, især i defensiven.

Efter en flot start på sæsonen, som allerede har kastet masser af point af sig, så kunne man forestille sig, at der i begge lejre kunne være en vis tilfredshed med bare at slippe afsted med et enkelt point her. Vi mangler som sagt stadig at se hvad de to hold kan mod de modstandere af højt niveau, og derfor er det ikke utænkeligt med en taktisk affære her, hvor ingen af dem blotter sig for meget bagtil. To jævnbyrdige mandskaber, et opgør, hvor udeholdet sjældent vinder, et skadesplaget hjemmehold… Det dufter lidt af en pointdeler.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,98
Uafgjort
Gå til marathonbet *


Arsenal – Tottenham: Statistik, topscorer og H2H

  • Arsenal er nummer 1 i Premier med 18 point efter 7 kampe. Statistikken er på 6-0-1 og målscoren 17:7.

  • Tottenham er på 3. pladsen med 17 point efter 7 kampe. Statistikken er på 5-2-0 og målscoren 18:7.

  • Gabriel Jesus har fået en flot start på Arsenal-karrieren. Brasilianeren topper den interne topscorerliste med fire kasser.

  • Hos Tottenham fører Harry Kane topscorerræset med seks pletskud indtil videre.

  • De seneste fem indbyrdes opgør er endt med sejr til hjemmeholdet.


Expected Goals: Arsenal vs. Tottenham – de seneste tre kampe:

ArsenalResultatxGTottenhamResultatxG
Brentford – Arsenal(0-3) 0,32 – 1,34Tottenham – Leicester(6-2) 1,51 – 1,9
Zürich – Arsenal(1-2) 1,48 – 2,82Sporting – Tottenham(2-0) 0,99 – 1,16
Manchester United – Arsenal(3-1) 1,01 – 1,29 Tottenham – Marseille (2-0) 1,12 – 0,31
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Arsenal – Tottenham?

Arsenal – Tottenham spilles lørdag den 1. oktober 2022 klokken 13:30.

Hvor spilles Arsenal – Tottenham?

Arsenal – Tottenham spilles på Emirates Stadium i London

Skriv første kommentar

Skriv et svar