18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal – Manchester United: Spil på første målscorer – Vinder/Plads

Der er en decideret Premier League-basker på menuen i denne weekend, hvor Arsenal tager imod Manchester United på Emirates Stadium. Hos bet365 kan du spille på første målscorer – Vinder/Plads, og hvis din spiller scorer når som helst i løbet af kampen i 90 minutters spil, afgøres dit væddemål for ubegrænsede pladser.

Artiklen er sponsoreret af bet365.

bet365: Sådan fungerer Første målscorer – Vinder/Plads

  1. Placer et væddemål på Første målscorer – Vinder/Plads på enhver fodboldkamp.
  2. Hvis din spiller scorer når som helst i løbet af kampen i 90 minutters spil, afgør vi dit væddemål for ubegrænsede pladser*.

*Væddemål afgjort på de indikerede vilkår. For samtlige detaljer om afgørelse af væddemål, gå venligst til bet365s regler for Første målscorer.

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Stopspillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Vi dækker Arsenal vs. Manchester United

Her på SpilXperten klæder vi dig på med optakter til de største kampe i Premier League 2023/2024-sæsonen. Tjek alle vores optakter ud, eller klik dig videre til dem, der specifikt handler om kampe fra Premier League.

Premier League i fjernsynet

Du kan naturligvis se de største kampe fra den engelske Premier League direkte på dansk TV:

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar