18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal – Manchester United: Odds og optakt den 23. april 2022

Det spiller ikke rigtig for Maguire og co., som senest blev kørt rundt i manegen af Liverpool. (Foto: Bildbyrån)
Det spiller ikke rigtig for Maguire og co., som senest blev kørt rundt i manegen af Liverpool. (Foto: Bildbyrån)

I den tidlige lørdagskamp fra Premier League venter et brag om de europæiske billetter til næste sæson, når Arsenal tager imod Manchester United. Kun 3 point adskiller de to engelske storklubber, som begge drømmer om at snuppe 4.pladsen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Arsenal – Manchester United. Der er kampstart lørdag d. 23. april 2022 kl. 13:30. Se kampen på TV3+ eller Viaplay.

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Arsenal – Manchester United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson
Stadion: Emirates Stadium London
Vejret: 10°, svag vind

Optakt til Arsenal – Manchester United: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er en fed kamp vi har i vente fra Emirates lørdag eftermiddag! To af de største engelske klubber er indblandet i en hård kamp om rækkens 4.plads, og her skal de i direkte duel om umanerligt vigtige point. Arsenal indtager 5.pladsen med 57 point, samme antal som Tottenham på 4.pladsen, og 3 mere end Man.United på 4.pladsen, som tilmed har spillet en kamp mere end de to London-klubber. Der er lagt op til en drabelig afslutning på sæsonen.

Efter en virkelig stærk periode, som så Arsenal blive favoritter til at snuppe 4.pladsen i Premier League, gik gassen pludselig af ballonen. Tre nederlag i streg til upåagtede modstandere som Crystal Palace, Brighton og Southampton fik drømmen om igen at spille Champions League til at visne en anelse, men onsdag aften var The Gunners tilbage for fuld skrue i lokalopgøret mod Chelsea, som de vandt med 4-2. Det var et livligt og giftigt Arsenal-mandskab, som indtog Stamford Bridge, og hvis vi de kan levere på den måde resten af sæsonen, så er der virkelig muligheder.

Umiddelbart kunne det se ud som om, at Manchester United kunne ende med at blive sorteper i kampen om europæiske billetter. Præstationerne er foruroligende ringe for tiden, og 4-0 nederlaget til Liverpool i tirsdags har formentlig bare hakket selvtilliden endnu længere i bund hos United-spillerne. Der er ikke råd til et nederlag i dette opgør, for det vil betyde et hul på 6 point op til Arsenal, muligvis også Tottenham, og en kamp mindre end begge. De Røde Djævle har kun vundet to af de seneste syv ligakampe, så der skal virkelig sadles om, hvis de vil med i Europa til næste sæson. Ronaldo er tilbage denne gang efter han sad over senest mod Liverpool, mens Varane og McTominay formentlig også er klar til et comeback.


Arsenal:

  • Takehiro Tomiyasu (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Kieran Tierney (Back, Fast) – Skadet
  • Thomas Partey (Midtbane, Fast) – Skadet


Manchester United:

  • Raphäel Varane (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Luke Shaw (Back, Fast) – Skadet
  • Fred (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Paul Pogba (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Mason Greenwood (Midtbane, Fast) – Suspenderet
  • Edinson Cavani (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Arsenal forventet startopstilling: Ramsdale; White, Holding, Gabriel, Tavares; Xhaka, Elneny; Saka, Ødegaard, Smith Rowe; Nketiah

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Wan-Bissaka, Maguire, Varane, Telles; Matic, McTominay; Elanga, Fernandes, Sancho; Ronaldo


Odds på Arsenal – Manchester United

Bookmakerne har Arsenal som favoritter.


Odds-forslag: Uniteds CL-håb slukkes

Lørdag eftermiddag kan ende med at blive ganske afgørende for hvilket engelsk mandskab vi får at se i Champions League til næste sæson. Der er tæt kamp om 4.pladsen, og en Arsenal-sejr her vil gøre det meget svært for Man.United at nå CL-billetterne. Fælles for begge mandskaber, og for Tottenham, er at de er svære at stole på. Gode præstationer bliver afløst af dårlige, og lange stimer af brugbare resultater hører til sjældenhederne.

Før midtugens kampe mod henholdsvis Chelsea og Liverpool, var der tale om to formsvage mandskaber, men med Arsenals flotte præstation mod Chelsea in mente, samt Uniteds tandløse indsats mod Liverpool, så er det svært ikke at se hjemmeholdets vej her. Arsenal så spillelystne ud onsdag aften, de var livlige, aggressive og skarpe, og det står i diametral modsætning til De Røde Djævle. United har tabt de seneste tre ligakampe på fremmed græs, og det bliver til fire lørdag eftermiddag.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,13
Arsenal vinder
Gå til marathonbet *


Arsenal – Manchester United: Statistik, topscorer og H2H

  • Arsenal er nummer 5 i Premier League med 57 point. Statistikken lyder på 18-3-11 og en målscore på 49:39.

  • Manchester United er nummer 6 med 54 point, en statistik på 15-9-9 og en målscore på 52:48.

  • Smith Rowe og Saka deler topscorerværdigheden for Arsenal med 10 scoringer hver.

  • Cristiano Ronaldo er topscorer for United med 15 ligaplaffere.

  • Der var fuld smæk på sæsonens første indbyrdes opgør mellem Arsenal og Man.United, som De Røde Djævle vandt 3-2.


Expected Goals: Arsenal vs. Manchester Unitedde seneste tre kampe:

ArsenalResultatxGManchester UnitedResultatxG
Chelsea – Arsenal(2-4) 1,19 – 1,64Liverpool – Manchester United(4-0) 1,92 – 0,11 
Southampton – Arsenal(1-0) 1,37 – 0,5 Manchester United – Norwich(3-2)1,67 – 1,96 
Arsenal – Brighton(1-2)2,5 – 0,53 Everton – Manchester United(1-0) 0,64 – 0,61
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Arsenal – Manchester United?

Arsenal – Manchester United spilles lørdag den 23. april 2022 klokken 13:30.

Hvor spilles Arsenal – Manchester United?

Arsenal – Manchester United spilles på Emirates Stadium i London

Skriv første kommentar

Skriv et svar