18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal – Manchester City: Odds og optakt den 1. januar 2021

Mon ikke Aaron Ramsdale kan se frem til en travl 1. januar, når han skal forsøge at holde Manchester City fra fadet? Foto: Bildbyrån

Årets første dag byder på en lækkerbisken i toppen af Premier League. Begge klubber kommer ind til opgøret i god form, og mon ikke Arsenal er revanchelystne efter 5-0 nederlaget til netop Manchester City tidigere på sæsonen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Arsenal – Manchester City. Der er kampstart lørdag den 1. januar 2022 kl. 13:00. Se kampen på TV3+ eller Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Arsenal – Manchester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Stuart Attwell
Stadion: Emirates Stadium, London
Vejret: 14° og mulighed for regn

Optakt til Arsenal – Manchester City: Skader, karantæner og startopstillinger

Mon ikke der er mange sofaliggende på denne første dag i 2022? De kan i hvertfald se frem til både skihop, men i særdeleshed også fodbold i absolut verdensklasse, når to af de mest formstærke mandskaber i Premier League krydser klinger. Arsenal med Mikel Arteta i spidsen skal op mod sin læremester Pep Guardiola, eller det vil faktisk sige, at Arteta er ramt af covid-19, hvorfor han må følge kampen på afstand. Men mon ikke han har lagt en taktik, der skal forsøge at overraske suveræne Manchester City?

Arsenal har vundet deres seneste fire kampe i Premier League, endda i suveræn stil med en samlet målscore på 14-1. Arsenal har været gode til at hente sejren mod de lavere rangerede klubber i denne sæson. Noget som Gunners ellers tidligere har haft problemer med. Arsenal har dog haft problemer, når de har stået overfor de stærkeste hold. Tre nederlag mod de tre tophold på henholdsvis 0-2 til Chelsea, 4-0 mod Liverpool og hele 5-0 mod Manchester City.

Hold da op. Det er svært at se, hvem der skal stoppe Manchester City. Problematikken med en manglende nier ser ikke ud til at have indflydelse på Pep Guardiola og hans hold. Efter sejren i Brentford senest nåede Manchester City op på hele 10 sejre i træk i Premier League, og det var endda en runde, hvor de to nærmeste konkurrenter smed point. Det betyder også, at Manchester City er gået lidt i udbrud i toppen, når 2021 bliver til 2022.

De andre topklubber skal hænge deres hat på Arsenal, hvis der skal skabes fornyet spænding i toppen. Omvendt så har Manchester City bare en interesse i at det lyseblå tog buldrer videre med 180 km/t.


Arsenal:

  • Callum Chambers (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Sead Kolasinac (Back, Reserve) – Skadet
  • Cedric Soares (Back, Reserve) – Skadet
  • Takehiro Tomiyasu (Back, Fast) – Skadet
  • Pierre Emerick Aubameyang (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom


Manchester City:

  • John Stones (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Kyle Walker (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Benjamin Mendy (Back, Reserve) – Suspenderet
  • Rodri (Midtbane, Fast) – Skadet

Arsenal forventet startopstilling: Ramsdale; White, Holding, Gabriel, Tierney; Xhaka, Partey; Saka, Odegaard, Smith Rowe; Lacazette

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Cancelo, Dias, Laporte, Ake; Silva, Gundogan, De Bruyne; Mahrez, Foden, Sterling


Odds på Arsenal – Manchester City

Bookmakernes vurdering er, at Manchester City tager sejren.


Odds-forslag: Premier League-året starter med mål i begge ender

Det er to af de mest formstærke mandskaber, og de klubber der har scoret flest mål i de seneste fem kampe, der tørner sammen. Arsenal står noteret for 15 scoringer i de seneste fem kampe, mens Manchester City har fået nettet til at blafre hele 19 gange.

De to managere kender hinanden så godt, at det vil være svært at overraske den anden. Dog må man også forvente et hjemmehold, som ikke tør at lade Manchester City dominere gennem hele kampen. Derfor er forventingen også, at Arsenal vil forsøge at skabe deres egen kamp og forsøge at udfordre Manchester Citys bagerste, som eller har set stærke ud.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,66
Begge hold scorer
Gå til Nordicbet *


Arsenal – Manchester City: Statistik, topscorer og H2H

  • Arsenal ligger nummer fire I Premier League med 35 point for 19 kampe.

  • Manchester City er rækkens nummer et med 50 point for 20 kampe.

  • Emile Smith Rowe er Arsenals topscorer med otte mål i sæsonen.

  • Bernardo Selv og Raheem Sterling deler topscorertitlen hos de lyseblå fra Manchester med syv scoringer hver.

  • Manchester City vandt 5-0 i sæsonens første møde mellem de to hold. Arsenal fik rødt kort i første halvleg ved stillingen 2-0.


Expected Goals: Arsenal – Manchester City de seneste tre kampe:

ArsenalResultatxGManchester CityResultatxG
Norwich – Arsenal(0-5) 0,07 – 3,14Brentford – Manchester City(0-1) 0,36 – 0,91
Arsenal – Sunderlang(5-1)3,82 – 1,05Manchester City – Leicester(6-3)4,00 – 2,85
Leeds – Arsenal(1-4)1,25 – 4,02Newcastle – Manchester City(0-4)0,39 – 3,69
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Arsenal – Manchester City?

Arsenal – Manchester City spilles lørdag den 1. januar 16:00.

Hvor spilles Arsenal – Manchester City?

Arsenal – Manchester City spilles på King Power Stadium i Leicester.

Skriv første kommentar

Skriv et svar