18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Arsenal – Liverpool: Odds og optakt den 3. april 2021

Arsenal og Liverpool mødes lørdag aften på Emirates i London. Det er et opgør mellem tabellens nummer 9 og nummer 7, men de kan begge gøre sig forhåbninger om at kravle ind i varmen i toppen af ligaen. Det kræver, de holder sig fra fejltrin og vinder de fleste af de resterende kampe. Begge gik på landskampspause i nogenlunde godkendt form. Hvem fortsætter stilen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Arsenal – Liverpool. Der er kampstart fredag d. 3. april 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay.

Odds på Arsenal – Liverpool

Kigger vi på oddsene, kan vi se, bookmakerne forventer et lige opgør, men at de har Liverpool som favorit.

Arsenal – Liverpool: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Martin Atkinson
Stadion: Emirates, London
Vejret: 6° og let vind

Optakt til Arsenal – Liverpool: Skader, karantæner og startopstillinger

Indløbet til landskampspausen så fornuftigt ud for Arsenal. 4 sejre, 2 uafgjorte og 1 nederlag – det enlige nederlag kom i returkampen i Europa League mod Olympiakos, og med 3-1-sejr på udebane var det knebne nederlag rigeligt for Arsenal til at sikre en plads i kvartfinalerne. Sejre over både Leicester og rivalerne fra Tottenham blev godt nok neutraliseret noget af uafgjort mod Burnley og West Ham, men det ændrer ikke på, at Arsenal ligner et hold, der er ved at tage luft ind til en gevaldig afslutning i Premier League. De har lige nu 7 point op til West Ham på 5. pladsen, og det er da absolut ikke umuligt, men måske er det lettere at forestille sig, at de banker Slavia Prag i Europa League og sikrer en billet til semifinalen – og så er der ikke langt til en europæisk finale.

Liverpool har tilsvarende kort til finalen i Champions League. De sikrede en plads i kvartfinalen med den samlede sejr over RB Leipzig, og fra deres aktuelle 7. plads i Premier League har de trods alt kun 5 point til 4. pladsen og en fornyet billet til Champions League. Det enorme skadestryk er lettet så meget, at de faktisk nu kan spille med forsvarsspillere i forsvaret og midtbanefolk på midten, og det er måske dét, der skal til for, at Liverpool kan sætte en spurt ind og afslutte sæsonen i fin form.

De har i hvert fald masser af muligheder i den kommende tid. Opgøret mod Arsenal er første step i en 3-ugers-raket med 6 kampe til Liverpool. Og sender de Real Madrid ud af Champions Leagues kvartfinaler, venter en europæisk semifinale 3 dage efter den sidste af de 6 kampe. Det kan blive en meget, meget travl april, og mon ikke Liverpool gladeligt tager mod det hele som modpol til den trælse nedtur, de har været igennem med indtil videre 8 Premier League-kampe på stribe på Anfield uden sejr. Da de endelig vandt en hjemmekamp – mod Leipzig – var opgøret rykket til Budapest i Ungarn. Det har ikke været morsomt at være vidne til Liverpools fald, men noget tyder på, de har fået i hvert fald lukket hullet i skroget, og hvis de igen får medvind, kan sæsonen stadig nå at opnå stemplet: ‘Godkendt’, men så er der ikke plads til mange flere udfald.

Arsenal:
Bukayo Saka (Kant, Fast) – Tvivlsom
Emile Smith-Rowe (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
Willian (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom

Liverpool:
Caoimhin Kelleher (Mål, Reserve) – Tvivlsom
Joe Gomes (Forsvar, Fast) – Skadet
Joel Matip (Forsvar, Reserve) – Skadet
Virgil van Dijk (Forsvar, Fast) – Skadet
Jordan Henderson (Midtbane, Fast) – Skadet
Roberto Firmino (Angreb, Fast) – Tvivlsom
Divock Origi (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Arsenal forventet startopstilling: Leno; Bellerin, Luiz, Magalhaes, Tierney; Partey, Xhaka; Saka, Ødegaard, Aubameyang; Lacazette.

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson; Thiago, Fabinho, Wijnaldum; Salah, Jota, Mané.

Odds-forslag: 2 virkelig stærke angreb sørger for mål

Det er 2 mandskaber, der er vant til at spille afgørende kampe om vigtige titler, point eller kvalifikation til næste runde af en cup-turnering. Men det er trods alt ikke 2 mandskaber, der er vant til at slås for overhovedet at hænge på i toppen af Premier League. Realistisk set handler dette opgør for begge hold om at holde liv i muligheden for selv at kvalificere sig til enten Europa League eller Champions League.

Det kunne godt lede tankerne hen på et nervøst og forsigtigt opgør med fokus på defensiven og på at lukke ned for modstanderen. Sådan kan det godt tænkes, Arsenal og træner Mikel Arteta griber kampen an. Men med stærke offensive kræfter som Pierre-Emerick Aubameyang og Alexandre Lacazette vil de altid komme frem til noget i løbet af en kamp, og for Liverpools vedkommende gælder det samme. De har så meget kvalitet i front, at det er svært at forestille sig, at de spiller dette opgør uden at komme frem til chancer og at udnytte mindst 1 eller 2 af dem.

Halvdelen af deres seneste 14 indbyrdes opgør er endt med kryds, og begge hold har scoret i 8 af de seneste 9 møder. Og i 10 af de seneste 13 opgør er der faldet mindst 3 scoringer – i 9 af dem endda mindst 4 – og det gør det umiddelbart vanskeligt at tro, at Liverpools stime fra de seneste 7 kampe fortsætter: I ingen af Liverpools seneste 7 kampe har begge hold scoret, og der er scoret under 3 mål i alle 7. Det ændrer sig her. Og Arsenal kan vise vejen, for i 5 af deres seneste 7 kampe er der faldet mindst 3 scoringer. Anbefalingen herfra er at gå med mindst 3 scoringer på Emirates.

SpilXperten.com anbefaler: Over 2,5 mål til odds 1,77 – SPIL HER >>*

Arsenal – Liverpool: Statistik, topscorer og H2H

  • Aktuelt er Arsenal på tabellens 9. plads med 42 point efter 29 kampe.

  • Statistikken for værterne er 12-6-11 med målscoren 40:32. Hjemme på Emirates har de samlet følgende tal sammen: 6-3-5 og 18:15.

  • Liverpool indtager stillingens 7. plads med 46 point for 29 kampe.

  • Tallene for Liverpool siger 13-7-9 og 48:36. Væk fra Anfield er de noteret for 6-5-3 og 26:18.

  • Hos Arsenal er Alexandre Lacazette flittigste målskytte med 11 pletskud.

  • Mohamed Salah er Liverpools topscorer med 17 sæsonmål.

  • Seneste opgør mellem Arsenal og Liverpool på Emirates i London var 15. juli 2020. Det endte med 2-1-sejr til Arsenal.

  • De har mødt hinanden 3 gange siden opgøret i juli sidste sommer, og det er blevet til 2 uafgjorte – i Community Shield og Carabao Cuppen; begge gange vandt Arsenal – og sejr til Liverpool hjemme på Anfield 28. september.

Skriv et svar