18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal – Leicester: Odds og optakt den 13. august 2022

Arsenal kom fint ud af starthullerne på den nye sæson, da de fredag besejrede Crystal Palace med 2-0. (Foto: Bildbyrån)
Arsenal kom fint ud af starthullerne på den nye sæson, da de fredag besejrede Crystal Palace med 2-0. (Foto: Bildbyrån)

Så er vi i gang! Arsenal lagde godt fra land med en 2-0 sejr ude over Crystal Palace i første runde, mens Leicester smed en 2-0 føring væk mod Brentford, og måtte tage til takke med det ene point. Venter der endnu en sejr til Arsenal lørdag eftermiddag? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Arsenal – Leicester. Der er kampstart lørdag d. 13. august 2022 kl. 16:00. Se kampen på TV3 MAX eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Arsenal – Leicester: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Darren England
Stadion: Emirates, London
Vejret: 30° og svag vind

Optakt til Arsenal – Leicester: Skader, karantæner og startopstillinger

Så blev Premier League skudt i gang. Arsenal ser styrkede ud til den nye sæson, og håber nok på at kunne byde sig til i kampen om Champions League-billetter, mens Leicester skal se om de kan højne niveauet fra sidste sæson, som bød på alt for mange svingende præstationer. Første spillerunde gik vel noget nær som man kunne forvente for både Arsenal og Leicester…

The Gunners lagde flot ud med højt pres i udekampen mod Crystal Palace, hvor de hurtigt bragte sig foran på en kasse af Martinelli, men dominansen fortsatte langt fra igennem hele kampen. Artetas mandskab overgav for meget at initiativet til modstanderen og presset sad pludselig ikke som det gjorde i starten. Palace fik virkelig spillet sig ind i kampen, men Arsenal holdt stand og fik fem minutter før slutfløjtet lukket kampen på et selvmål af modstanderens Guehi. Præstationen, på nær det første kvarter måske, lod en del tilbage at ønske for The Gunners, som dog ikke kan være helt utilfredse, da det trods alt jo blev til 3 point på en ikke ukompliceret udebane.

Leicester har været nærmest fuldkommen inaktive på sommerens transfermarked, i hvert fald hvad angår tilgange. Schmeichel er taget til Nice, mens Lookman ikke fik sin lejekontrakt gjort permanent, så Rodgers kunne da godt bruge en signing eller to, hvis han skal toppe 8.pladsen fra i fjor, men det kan godt være han skal indstille sig på at køre videre med den nuværende spillertrup, som da også er udmærket. Leicester ramte ikke et særligt højt niveau i sidste sæson, og de svingende præstationer fortsatte i 22/23’s første kamp. Leicester var ellers på vej mod en lovende start hjemme mod Brentford og var undervejs oppe med 2-0, men formåede alligevel kun at hive et enkelt point i land. Rodgers og co. indkasserede et hav af mål i sidste sæson, og det virker til, at der fortsat er noget at arbejde med på den konto.


Arsenal:

  • Emile Smith Rowe (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Fabio Ferreira Vieira (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom


Leicester:

  • Ryan Bertrand (Back, Reserve) – Skadet
  • Harvey Barnes (Kant, Fast) – Skadet
  • Ricardo Pereira (Back, Reserve) – Skadet

Arsenal forventet startopstilling: Ramsdale; Tomiyasu, Saliba, Gabriel, Zinchenco; Xhaka, Partey, Ødegaard; Martinelli, Jesus, Saka

Leicester forventet startopstilling: Ward; Fofana, Evans, Amartey; Justin, Ndidi, Tielemans, Dewsbury-Hall, Castagne; Maddison; Vardy


Odds på Arsenal – Leicester

Bookmakerne har Arsenal som favoritter i opgøret.


Odds-forslag: The Gunners kommer buldrende

Spillemæssigt var det ikke en blændende præstation som Arsenal leverede i premieren, men det var nok til 3 point, og The Gunners fik dermed den ønskede start på sæsonen. Hos Leicester var der fine spillemæssige takter i 1.halvleg, men endnu engang viste defensiven sig skrøbelig, og det rakte derfor kun til et enkelt point trods en 2-0 føring undervejs.

Til dette opgør er Arsenal klare favoritter, og det er da også svært at forestille sig, at de ikke skulle få sparket bolden i nettet mod den gavmilde Leicester-defensiv. Arsenals defensiv så stærk ud mod Crystal Palace, så selvom Leicester råder over en udmærket offensiv med blandt andre Vardy og Maddison, så står Arsenal også her med gode kort på hånden.

Arsenal havde godt styr på Leicester i sidste sæson, hvor de vandt begge indbyrdes opgør med 2-0. I begge tilfælde tog Arsenal en tidlig føring, og det kunne også meget vel blive tilfældet lørdag eftermiddag. Artetas mandskab lagde stærkt ud i kampen mod Crystal Palace, hvor der blev presset højt fra start, noget som kastede en tidlig scoring og en halvegsføring af sig. Værterne skal nok komme buldrende ud her til sæsonens første hjemmekamp, og Leicester er til at presse, så anbefalingen lyder på en Arsenal-føring ved halvleg.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,0
Arsenal vinder 1.halvleg
Gå til bet365 *


Arsenal – Leicester: Statistik, topscorer og H2H

  • Arsenal kom fra start med en 2-0 sejr ude over Crystal Palace i første spillerunde.

  • Leicester måtte nøjes med 2-2 i deres hjemmekamp mod Brentford.

  • Martinelli stod for det ene af Arsenals to mål, mens det andet var et selvmål.

  • Hos Leicester stod Castagne og Dewsbury-Hall for de to kasser.

  • Arsenal vandt begge indbyrdes mod Leicester i sidste sæson, begge med 2-0.


Expected Goals: Arsenal vs. Leicester de seneste tre kampe:

ArsenalResultatxGLeicesterResultatxG
Crystal Palace – Arsenal(0-2) 0,93 – 1,04Leicester – Brentford(2-2) 0,75 – 0,88 
Arsenal – Sevilla(6-0)6 – 0,43 Leicester – Sevilla(1-0)1,67 – 0,18
Arsenal – Chelsea(4-0)2,44 – 0,2Preston North End – Leicester(1-2) 0,54 – 1,58
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Arsenal – Leicester?

Arsenal – Leicester spilles lørdag den 13. august 2022 klokken 16.00.

Hvor spilles Arsenal – Leicester?

Arsenal – Leicester spilles på Emirates i London

Skriv første kommentar

Skriv et svar