18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal – Fulham: Odds og optakt den 27. august 2022

Martin Ødegaard har fået en forrygende start på sæsonen. Foto: Bildbyrån

Arsenal er kommet flyvende ud til den nye sæson og har som det eneste hold maksimumpoint efter tre kampe. London-rivalerne og oprykkerne fra Fulham har også fået en rigtig fin start med en sejr og to uafgjorte. Bliver en af holdene noteret for sæsonens første nederlag eller deler de i porten? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Arsenal – Fulham. Der er kampstart lørdag den 27. august 2022 kl. 18:30. Se kampen på TV3 MAX eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Arsenal – Fulham: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jarred Gillett
Stadion: Emirates Stadium
Vejret: 21° og vindstille

Optakt til Arsenal – Fulham: Skader, karantæner og startopstillinger

Arsenal ser godt nok spændende ud i år. Det er en kæmpe kontrast til sidste sæson, hvor The Gunners lå sidst efter tre spillerunder, og hvor alle begyndte at pege fingre af ‘projekt Arteta’. Heldigvis for Arsenal, så holdte de fast i den spanske træner, som stille og roligt i løbet af sidste sæson begyndte at sætte sit præg på Arsenal og deres spil. Og nu ser det ud til, at Arsenal er klar til at tage endnu et skridt i den rigtige retning. Målt på sæsonens indledning, så ligner Arsenal en stor kandidat til at ende i top fire og dermed vende tilbage til Champions League efter at have måtte tage til takke med Europa League eller slet ingen ting i den sidste årrække.

Fulham har også overgået eksperterne og bookmakernes forventning i sæsonens indledning. Før sæsonen var der mange der pegede på Fulham som stensikker nedrykker – igen. Men de første par kampe har vist noget andet. De har formået at bide sig fast i kampene og egentlig også fået som fortjent. Den første store skuffelsen kom dog i midtugen, da de røg ud til Crawley i EFL Cuppen. Men måske det kan vise sig at være en fordel i sidste ende? Alt fokus skal nemlig på Premier League, hvis ikke Fulham skal fortsætte deres prædikant som en af Englands elevatorhold, som glædeligt skifter mellem Championship og Premier League.

London-opgør på menuen mellem to klubber, som endnu ikke har tabt i sæsonen. Kan Arsenal blive ved eller sikrer Fulham sig et flot resultat i det nordlige London?


Arsenal:

  • Reiss Nelson (Kant, Reserve) – Skadet


Fulham:

  • Neeskens Kebano (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
  • Manor Solomon (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
  • Harry Wilson (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

Arsenal forventet startopstilling: Ramsdale; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Thomas, Xhaka; Saka, Odegaard, Martinelli; Gabriel Jesus

Fulham forventet startopstilling: Leno; Tete, Adarabioyo, Ream, Robinson; Reed, Palhinha; Stansfield, Pereira, Cordova-Reid; Mitrovic


Odds på Arsenal – Fulham

Bookmakerne hælder mest til en Arsenal sejr.


Odds-forslag: Arsenal marcherer videre

Som nævnt flere gange, så har Arsenal gjort rent bord i de første tre kampe i sæsonen. Fælles for alle tre kampe er, at de også har ført ved pausen. I først kampe førte de 1-0 mod Crystal Palace og i de to efterfølgende har de ført med komfortable 2-0 ved pausen. Særligt senest mod Bournemouth kom de flyvende ud og var foran 2-0 efter blot 11 minutter.

Fulham har egentlig også gjort det hæderligt i de tre første halvlege som de har spillet efter oprykningen. En føring i to af kampene og 0-0 mod Wolves, som også blev fuldtidsresultatet, vidner om et hold, som ser ud til at være mere i kontrol end man tidligere har set fra deres side.

Alligevel så bør Arsenal, både i form af hjemmebanen og fordi at de råder over spillere med større kvalitet, være ovenpå fra kampens start. Og når først Arsenal er kommet foran, så er det svært at se hvordan Fulham vil slå tilbage.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,90
Arsenal HT/FT
Gå til bet365 *


Arsenal – Fulham: Statistik, topscorer og H2H

  • Arsenal indtager førstepladsen i Premier League med ni point ud af ni mulige.

  • Fulham ligger nummer syv med fem point for tre kampe.

  • Gabriel Jesus, Martinelli og Martin Ødegaard har alle scoret to mål i sæsonens tre første kampe.

  • Aleksandar Mitrovic har taget det vilde målsnit fra Championship med i Premier League. Tre mål i tre kampe for den serbiske angriber.

  • Sidst Fulham var i Premier League (20/21-sæsonen) endte det 1-1 på Emirates og 0-3 på Craven Cottage.


Expected Goals: Arsenal vs. Fulham de seneste tre kampe:

ArsenalResultatxGFulhamResultatxG
Bournemouth – Arsenal(0-3) 0,36 – 1,95Crawley – Fulham(2-0) 1,32 – 1,23
Arsenal – Leicester(4-2) 2,69 – 0,43Fulham – Brentford(3-2) 2,28 – 1,45
Crystal Palace – Arsenal(0-2)1,00 – 1,04Wolves – Fulham(0-0) 0,58 – 1,80
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Arsenal – Fulham?

Arsenal – Fulham spilles lørdag den 27. august 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles Arsenal – Fulham?

Arsenal – Fulham spilles på Emirates Stadium, London.

Skriv et svar