18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Arsenal – Fulham: Odds og optakt den 18. april 2021

Når Arsenal tager mod Fulham søndag eftermiddag, er det et møde mellem to hold, der nærmer sig sidste udkald, hvis de skal nå deres respektive sæsonmål. Arsenal har syv kampe igen og ni point op til en europæisk plads. Men de har også en Europa League-semifinale og er bare tre kampe fra sejr i hele turneringen og automatiske billetter til Europa næste sæson. Det eneste automatiske, Fulham ser ud til at score sig lige nu, er en tur med elevatoren ned til Championship. De har seks point op til redning og bare seks kampe igen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Arsenal – Fulham. Der er kampstart søndag d. 18. april 2021 kl. 14:30. Se kampen på Viaplay eller på Xee.

Odds på Arsenal – Fulham

Bookmakerne har Arsenal som favorit i dette opgør.

Optakt til Arsenal – Fulham: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson
Stadion: Emirates, London
Vejret: 12° og en forsigtig, næsten flov, vind

Optakt til Arsenal – Fulham: Skader, karantæner og startopstillinger

Arsenal spillede sig torsdag i Europa Leagues semifinaler, hvor Villarreal venter. Det ligner lige nu den korteste og egentlig også mest realistiske vej for træner Mikel Arteta og hans hold til europæisk bold næste sæson. I ligaen er de nummer ni med ni point op til Chelsea, der aktuelt indtager femtepladsen, som giver adgang til næste sæsons Europa League. Men med bare syv runder igen er det tvivlsomt, om Arsenal kan hente så mange point på lokalrivalerne. Arsenal mangler Everton og Chelsea af holdene foran sig, men selv sejre i de to opgør er ikke nødvendigvis nok.

De skal i virkeligheden nok satse på at snige sig til europæisk bold via sejr i Europa League, og hvis de kan holde kadencen fra torsdagens overbevisende 4-0-sejr ude over Slavia Prag, så har Arsenal pæne chancer for i hvert fald at sikre sig en finaleplads via to opgør mod spanske Villarreal. I den anden semifinale mødes Manchester United og Roma, og vinderen af det opgør er vel favorit i en eventuel finale, men finaler er jo finaler, og det vil i hvert fald være en mulighed for Arsenal til at pynte på en indtil nu noget miserabel sæson.

Fulham har ikke lige udsigt til en europæisk finale, men mindre kan vist også gøre det for mandskabet, der efter en kort opblomstring har tabt pusten igen. De kan ikke få rumpetten med om på den rigtige side af nedrykningsstregen, og de løber snart tør for muligheder til at samle de fornødne point. Blandt modstanderne i deres sidste seks kampe er Arsenal, Chelsea og Manchester United, hvor de ikke kan forvente at få mange point med, og så har de sådan set bare tre kampe til at lukke hullet op til Newcastle, Burnley og Brighton, som er henholdsvis seks, syv og syv point foran. Fulham har Burnley hjemme, Southampton ude og på allersidste spilledag Newcastle hjemme på Craven Cottage. Man skal godt nok være meget optimistisk på Fulhams vegne for at tro på, det kan lade sig gøre. Det ligner altså en returbillet til Championship i første hug for Fulham.

Arsenal:
David Luiz (Forsvar, Fast) – Skadet
Kieran Tierney (Back, Fast) – Skadet
Martin Ødegaard (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
Pierre-Emerick Aubameyang (Angreb, Fast) – Skadet (Ramt af malaria)

Fulham:
Marek Rodak (Mål, Reserve) – Skadet
Tom Cairney (Midtbane, Reserve) – Skadet
Ademola Lookman (Angreb, Fast) – Skadet

Arsenal forventet startopstilling: Leno; Bellerin, Holding, Magalhaes, Xhaka; Partey, Ceballos; Willian, Rowe, Saka; Lacazette.

Fulham forventet startopstilling: Areola; Tete, Aina, Andersen, Adarabioyo, Robinson; Reed, Lemina; Cordova-Reid, Loftus-Cheek; Mitrovic.

Odds-forslag: Arsenal skal ramme bølgen nu

3-0 ude over Sheffield United og 4-0 ude over Slavia Prag. Det virker, som om Arsenal gør noget rigtigt for tiden. Og det var der brug for. Op til landskampspausen i marts tabte de hjemme til Olympiakos, men slæbte sig akkurat videre i Europa League alligevel. Så smed West Ham en 3-0-føring og hjalp Arsenal til 3-3 med to selvmål. Så kom pausen. Første kamp efter landskampene var hjemme mod Liverpool, som ubesværet rejste nordpå igen med 3-0. Dér var mange vist klar til at lukke og slukke for denne sæson i Arsenal. Men nu er de i semifinalen i Europa League og har to sejre og en uafgjort i de sidste tre kampe med scoren 8-1.

Og så er det endda Fulham, der kommer på besøg. Til ét af de mindst aggressive London-derbies. Faktisk så lidt aggressivt, at Arsenal har vundet de seneste seks møder med samlet 18-3. Altså tre mål i snit. Og siden årtusindskiftet har de mødtes 14 gange på Arsenals hjemmebane. Det er blevet til 10 hjemmesejre og fire uafgjorte. Syv af de 10 sejre har været med mindst to overskydende mål. Hvis de ikke skal lægge alle deres jetoner på sejr i Europa League, skal Arsenal have gang i en stime i ligaen.

Fulham er faktisk ikke så skidt kørende på udebane. De seneste 10 udekampe har givet to sejre og to nederlag og seks uafgjorte. Begge de to nederlag – Aston Villa og Manchester City – var på præcis to overskydende mål. De har tabt fem af deres seneste seks kampe ude og hjemme, og nu møder de altså Arsenal, som de traditionelt ikke har så let ved at vride point ud af. Anbefalingen er at gå med hjemmesejr på mindst to overskydende mål.

SpilXperten.com anbefaler: (0-1) 1-tallet til odds 3,20 – SPIL HER >>*

Arsenal – Fulham: Statistik, topscorer og H2H

  • Arsenal er på 9. pladsen i Premier League med 45 point efter 31 kampe.

  • Statistikken for Arsenal siger 13-6-12 og målscoren 43:35. Hjemme på Emirates har de noteret sig for 6-3-6 og 18:18.

  • Gæsterne fra Fulham sidder fast på tabellens 18. plads med 26 point for 32 kampe.

  • Tallene for Fulham er 5-11-16 med målforskellen 24:42. De er tabellens 15. bedste udehold med statistikken 3-7-5 og scoren 15:18.

  • Alexandre Lacazette scorede to gange, da Arsenal torsdag spillede sig i Europa Leagues semifinaler, og franskmanden er også den farligste ‘Gunner’ i ligaen, hvor han har 13 pletskud.

  • Fulhams topscorer Bobby De Cordova-Reid har nettet 5 gange i sæsonen.

  • De mødtes tidligere i sæsonen på Craven Cottage, men selv om de havde hjemmebane, tabte Fulham 3-0.

  • Seneste møde på Emirates finder vi 1. januar 2019, og dengang blev det til Arsenal-sejr på 4-1. Arsenal har vundet de seneste seks indbyrdes opgør med samlet 18-3.

Skriv et svar