18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal FC – Wolverhampton Wanderers: Odds og optakt den 24. februar 2022

Man skyder gråspurve med kanoner men hvad med ulve?

Arsenal FC har fundet vindersporet igen efter en rædderlig januar. (Foto: Bildbyrån)

For 14 dage siden vandt Arsenal FC det omvendte opgør, og nu står de så allerede igen over for hinanden, når Arsenal FC og Wolverhampton Wanderers mødes på Emirates torsdag aften. Det er tabellens nummer seks mod nummer syv, og de har begge to top 4 i sigte med et par kampe i hånden i forhold til Manchester United, der aktuelt er på den attraktive fjerdeplads. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Arsenal FC – Wolverhampton Wanderers. Der er kampstart torsdag d. 24. februar 2022 kl. 20:45. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Arsenal FC – Wolverhampton Wanderers: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Martin Atkinson
Stadion: Emirates Stadium, London
Vejret: 4° og frisk vind

Optakt til Arsenal FC – Wolverhampton Wanderers: Skader, karantæner og startopstillinger

Det lyder helt vanvittigt, men Arsenal FC ser lige nu ud til at være blandt de mest stabile i jagten på den attraktive top 4-placering. Ja! Arsenal FC. Stabile. I samme sætning. Vanvid, ikke? De har seks sejre i de seneste otte kampe i ligaen, og det er i de kampe blot blevet til det der nederlag til Manchester City, som et tvivlsomt straffe, et tåbeligt rødt kort og en helt utrolig afbrænder definerede. 

Nu er Arsenal FC – på grund af stabiliteten – en meget kraftig bejler til fjerdepladsen. Der er fire point op til Manchester United, der aktuelt sidder som nummer fire, men Arsenal FC har tre gange i hånden.

Derfor kan de snildt nøjes med remis, når Wolverhampton Wanderers kommer på besøg, for de gæstende ulve er også i fin form. De to hold mødtes for 14 dage siden på Molineux Stadium, og her løb Arsenal FC med alle tre point efter 1:0-sejr. 

Gæsterne kommer til Emirates med fire udesejre på stribe, og de har generelt klaret skiftet i sommerpausen fra portugisiske Nuno Espirito Santo til endnu en portugiser, Bruno Lage, helt og aldeles fornemt.

Er det overvældende, at de blot har nettet 23 gange i 24 ligakampe? Overhovedet ikke, men når de samtidig blot har lukket 18 mål ind og har rækkens næstbedste forsvar sammen med Chelsea FC og kun overgået af Manchester City, der har sluppet ét mål færre ind. Wow. 

Arsenal FC:

  • Ingen kendte fravær

Wolverhampton Wanderers:

  • Willy Boly (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Rayan Aït-Nouri (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Arsenal FC forventet startopstilling: Ramsdale; Soares, White, Gabriel, Tierney; Partey, Xhaka; Saka, Ødegaard, Smith Rowe; Lacazette.

Wolverhampton Wanderers forventet startopstilling: Sa; Kilman, Coady, Saïss; Semedo, Neves, Dendoncker, Marcal; Trincao, Jimenez, Podence.


Odds på Arsenal FC – Wolverhampton Wanderers

Bookmakernes odds viser, de tror på sejr til Arsenal FC.


Odds-forslag: Alle gode gange fem med kasser til begge hold

De seneste fire indbyrdes møder på Emirates har givet gæsterne én sejr på 2:1, og de tre øvrige er alle endt 1:1. De spiller tætte opgør. Arsenal FC er kommet tilbage på vinderkurs i februar efter en forfærdelig januar, der bød på tre nederlag og to uafgjorte inklusive exit fra både FA Cuppen og Carabao Cuppen. Nu kan de fokusere på top 4-bestræbelserne, for de har heller ingen europæiske kampe at tænke på. 

Det har Wolverhampton Wanderers heller ikke, og de tørster givet efter netop flere europæiske kampe efter deres flotte run i 2019-2020, hvor de nåede kvartfinalen i Europa League. Det er deres eneste europæiske kampe siden 1980, hvor de i første runde af UEFA Cuppen blev slået af PSV Eindhoven. Så der er helt sikkert længselsfulde blikke mod en yderligere bid af Europa. 

Og de har noget at have det i, gæsterne, for de har leveret en forrygende sæson, og vinder de denne duel, kravler de op på femtepladsen i tabellen. Anbefalingen skal dog ikke nyde noget af at byde på en vinder, for det ligner mest af alt et meget, meget lige opgør. Vi kaster os i stedet efter spillet, hvor begge hold skal på tavlen, som det har været tilfældet i de seneste fire indbyrdes opgør på Emirates. Vi tror på en gentagelse af dét udfald.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,23
Begge hold scorer
Gå til Unibet *


Arsenal FC – Wolverhampton Wanderers: Statistik, topscorer og H2H

  • Arsenal FC er nummer 6 i Premier League efter 23 kampe, hvor de har hentet 42 point. 

  • Tallene for Arsenal FC siger 13-3-7 og 36:26.

  • Wolverhampton Wanderers indtager aktuelt 7. pladsen i tabellen, og de har 40 point efter 24 runder. 

  • Wolverhampton Wanderers’ statistik lyder på 12-4-8, mens deres måldifference er 23:18.

  • Arsenal FCs topscorer er Emile Smith Rowe, som har scoret 9 gange. 

  • Hos Wolverhampton Wanderers er flittigste målskytte Raul Jimenez med 5 pletskud. 


Expected Goals: Arsenal FC – Wolverhampton Wanderers – de seneste tre kampe

Arsenal FCResultatxGWolverhampton WanderersResultatxG
Arsenal FC – Brentford FC (2-1) 2,71 – 0,82Wolverhampton Wanderers – Leicester City (2-1)0,69 – 1,44
Wolverhampton Wanderers – Arsenal FC (0-1) 1,63 – 1,37 Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers (0-2) 1,31 – 2,80 
Arsenal FC – Burnley FC (0-0) 1,81 – 0,35 Wolverhampton Wanderers – Arsenal FC(0-1) 1,63 – 1,37 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Arsenal FC – Wolverhampton Wanderers?

Arsenal FC – Wolverhampton Wanderers spilles torsdag den 24. februar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Arsenal FC – Wolverhampton Wanderers?

Arsenal FC – Wolverhampton Wanderers spilles på Emirates Stadium i London i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar