18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal FC – Watford FC: Odds og optakt den 7. november 2021

Foto: Bildbyrån

Arsenal FC ser ud til at have rystet en elendig sæsonstart af sig, for de er nu på syv ligakampe i træk uden nederlag, og henter de en sejr, når de søndag eftermiddag får besøg af Watford FC, kan de kravle helt op i top 4 i tabellen. Gæsterne hentede i forrige runde en overrumplende 5:2-sejr ude mod Everton FC, men det var deres eneste sejr i de seneste fem kampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Arsenal FC – Watford FC. Der er kampstart søndag d. 7. november 2021 kl. 15:00. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL


Arsenal FC – Watford FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Kevin Friend
Stadion:  Emirates Stadium, London
Vejret: 13° og frisk vind

Optakt til Arsenal FC – Watford FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Uha, det må være gruopvækkende for Arsenal FC-fans for tiden. I de senere år har de været vant til, at det er gået op og ned. Hver gang et lille glimt af optimisme har vist sig, er det gået den anden vej igen. Så der var noget velkendt ved en sæsonstart med tre nederlag. En følelse af, at så kører toget igen på sin sædvanlige slingrekurs. Men der er sket noget. Arsenal FC har nu spillet i alt ni kampe uden nederlag inklusive to Carabao Cup-kampe, og de er i kvartfinalen, hvor de til december har hjemmebane mod Sunderland AFC fra League 1. Så mon ikke der er en nervøs ængstelse for, at det snart går den modsatte vej igen?

I ligaen nærmer de sig hastigt top 4, og på banen er der kommet mod, fantasi og pågåenhed over holdet. Lacazette er trådt ind i offensiven og har givet nyt liv til alle omkring ham, og Bukayo Saka ligner en mand, der holder fremtiden tæt ved sine støvlesnuder, når han kommer buldrende i fart på kanten. I buret har Aaron Ramsdale leveret små mirakler, og det er måske lige nu det eneste lille irritationsmoment for Gunners.

For Ramsdale er nødt til at levere mirakler, fordi modstanderne stadig for let kommer til for mange afslutninger. Faktisk så mange at deres xG mod – altså forventede mål scoret mod dem – er fjerdehøjest i hele ligaen. Den skal nok gå mod Watford FC, men efter landskampspausen har de tre udekampe blandt de første fire dueller, hvor de møder Liverpool FC, Manchester United og Everton FC. Dér kan det blive dyrt at give alt for mange muligheder væk. 

Sæsonens første, femte og niende kamp har givet sejre for Watford FC. Holder den rytme, vil de altså hente en meriterende sejr ude mod Leicester City i kamp 13, mens de ikke vinder hverken her eller hjemme mod Manchester United, som er de to næste opgaver. Watford FC sikrede primært oprykningen sidste sæson via en stærk hjemmebane, hvor de blot tabte to af 23 hjemmekampe og lukkede magre 12 mål ind. På udebane var det mere blandet, hvor de vandt otte og tabte syv af deres 23 kampe. Det ser lidt anderledes ud indtil videre i Premier League, for her har de hentet to af deres foreløbige tre sejre på udebane.

Senest med den vanvittige forestilling på Goodison Park, hvor Everton FC fik bank med 5:2 på tre mål af norske King.Men de gule kom ned på jorden igen kampen efter, da de tabte 1:0 til Southampton FC trods hjemmefordel på Vicarage Road. Indtil videre holder Watford FC sig over nedrykningspladserne, men det kan hurtigt ende i noget værre morads for dem. De har Carvalho i forsvaret tvivlsom. Kabasele og Etebo er meldt ude til kampen.

Arsenal FC:

  • Kieran Tierney (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Granit Xhaka (Midtbane, Fast) – Skadet

Watford FC:

  • Christian Kabasele (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Francisco Sierralto Carvalho (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
  • Kiko Femenia (Back, Reserve) – Tvivlsom
  • Peter Etebo (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Arsenal FC forventet startopstilling:  Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tavares; Saka, Partey, Lokonga, Smith Rowe; Lacazette; Aubameyang.

Watford FC forventet startopstilling: Foster; Ngakia, Troost-Ekong, Cathcart, Masina; Sarr, Sissoko, Kucka, Cucho; Pedro; King.


Odds på Arsenal FC – Watford FC

Kampens odds peger i retning af hjemmesejr. 

Odds-forslag: Gunners galopperer videre mod Watford FC

Fire af de seneste fem møder mellem de to Londonklubber på Emirates Stadium er endt med sejr til Arsenal FC. Scoren for de fem kampe er samlet 13:4 til værterne, og den femte kamp vandt Watford FC 2:1 tilbage i januar 2017. Tre af de fire sejre til Arsenal FC har været på mindst to overskydende mål, og med 13 mål i fem kampe er det et snit på 2,6 mål per kamp. 

Så flyvende har de ikke været i denne sæsons første 10 kampe. Dér er det blevet til blot 12 scoringer og altså 1,2 mål i snit, men det dækker over en skidt start og en noget forbedret indsats for nyligt. De lavede blot to mål i de første fem kampe i sæsonen, mens det altså er blevet til 10 i de følgende fem. Og de seneste tre har givet sejre på mindst to overskydende mål. 

Anbefalingen anerkender, at der er udfordringer i defensiven for Arsenal FC, der stadig tillader alt for mange afslutninger mod, men så længe keeper Ramsdale holder niveau, går det jo endda, og buddet her er, at Arsenal FC vinder med mindst to overskydende mål og sender sig selv på landskampspause boblende af optimisme. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,18
Arsenal FC -1,5
Gå til Unibet *


Arsenal FC – Watford FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Arsenal FC er på 6. pladsen i Premier League med 17 point efter 10 kampe. 

  • Statistikken for Arsenal FC er 5-2-3 med scoren 12:13.

  • Gæsterne fra Watford FC er nummer 16 i stillingen, og de har 10 point efter 10 runder. 

  • Watford FCs tal er 3-1-6, mens deres målforskel er på 12:18. 

  • Pierre-Emerick Aubameyang er flittigste målscorer hos Arsenal FC med 4 mål. 

  • Watford FCs topscorer har også nettet 4 gange, og det er Ismaïla Sarr. 


Expected Goals: Arsenal FC vs. Watford FC de seneste tre kampe:

Arsenal FCResultatxGWatford FCResultatxG
Leicester City – Arsenal FC(0-2) 1,47 – 1,51Watford FC – Southampton FC (0-1) 0,52 – 1,79 
Arsenal FC – Leeds United (2-0) 1,59 – 0,48Everton FC – Watford FC (2-5) 2,39 – 2,60 
Arsenal FC – Aston Villa FC (3-1) 3,83 – 0,68 Watford FC – Liverpool FC  (0-5) 0,28 – 2,80
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar