18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal FC – Tottenham Hotspur: Odds og optakt den 26. september 2021

Foto: Bildbyrån

Der er North London Derby mellem Arsenal FC og Tottenham Hotspur sidst på søndagen, og det er med fuldt hus på lægterne igen. Efter nogle tilskuermæssigt tamme opgør med tomme tribuner er der igen lagt op til rivalisering, og de to mandskaber nærmer sig hinanden i tabellen, hvor bare tre point skiller dem på henholdsvis 13. og 7. pladsen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Arsenal FC – Tottenham Hotspur. Der er kampstart søndag d. 26. september 2021 kl. 17:30. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Arsenal FC – Tottenham Hotspur: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson
Stadion: Emirates, London
Vejret: 21° og frisk vind

Optakt til Arsenal FC – Tottenham Hotspur: Skader, karantæner og startopstillinger

Tre kampe. 0:9 i målscore og 0 point. Det var status for Arsenal FC efter de første tre kampe, og det så kulsort ud for træner Arteta og hans mandskab. Om det ligefrem er lysnet helt op er vel trods alt tvivlsomt, men det er da løsnet en smule efter to sejre på 1:0 mod først Norwich City og siden Burnley FC. Så Arsenal FC har nu scoren 2:9 og seks point efter fem runder. 

Den positive historie for Arsenal FC er, at de har vundet fire af holdets seneste fem kampe inklusive to sejre i Carabao Cuppen, og at de har vundet de fire kampe med samlet 11:0. Så var der godt nok en skidt kamp imellem, hvor de blev sendt på enden af Manchester City, som vandt 5:0, men det ændrer ikke på, at der trods alt er tegn på fremgang hos Arsenal FC, der må glæde sig over, at Martin Ødegaard virker til at falde bedre og bedre til på holdet for hver kamp.

Helt så smidigt kan man vel diskutere, om det er gået med re-integrationen af Harry Kane hos Tottenham Hotspur. Han surmulede hele transfervinduet, fordi han ville til Manchester City, men The Citizens ville ikke betale prisen, og så måtte Kane bide i det sure æble og affinde sig med endnu en sæson hos Tottenham Hotspur. 

Det betyder, at offensiven hos Tottenham Hotspur ser lige så potent ud som altid, men det glider ikke helt i olie for mandskabet, der dog onsdag sendte  Wolverhampton Wanderers ud af Carabao Cuppen efter straffespark. En tiltrængt succesoplevelse for træner Nuno Espirito Santo efter tre kampe uden sejr og med blot en enkelt uafgjort. Taber Tottenham Hotspur dette opgør, risikerer de at blive overhalet af Arsenal FC, som for tre runder siden var ni point efter rivalerne. Der er meget mere end point på spil søndag, for de her to mandskaber spiller for overhånden og æren og magten i al evighed (eller i virkeligheden nok bare til næste møde) i The North London Derby.

Arsenal FC:

  • Ingen kendte fravær

Tottenham Hotspur:

  • Ryan Sessegnon (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Steven Bergwijn (Kant, Fast) – Skadet
  • Lucas Moura (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Arsenal FC forventet startopstilling: Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney; Xhaka, Partey, Ødegaard; Saka, Aubameyang, Smith Rowe.

Tottenham Hotspur forventet startopstilling: Lloris; Emerson, Dier, Sanchez, Reguilon; Højbjerg, Skipp, Alli; Lucas, Kane, Son.


Odds på Arsenal FC – Tottenham Hotspur

Værterne er tildelt favoritrollen af bookmakerne, viser deres odds. 

Odds-forslag: North London Derby med potentiale til drama

For to runder siden var man næsten klar til at mene, Arsenal FC kom til at slås mod nedrykning i denne sæson. Og sideløbende lignede det, at Tottenham Hotspur endelig ville give Harry Kane, det mesterskab han så gerne vil have. Der var maksimumpoint til Spurs, og der var et absolut nulpunkt hos The Gunners. To runder senere har Tottenham Hotspur tabt to gange 3:0, mens Arsenal FC har hentet to – godt nok skrøbelige men de tæller stadig – sejre mod Norwich City og Burnley FC på hver 1:0.

Så hvor efterlader det så The North London Derby denne gang? Tjaeh det kan vist blive både en pige og en dreng, er nok det mest sikre at gå med. Er det her præcis sådan et opgør, Arsenal FC har brug for, nu de har en smule medvind og et par spinkle sejre, for så kan de give den gas og forløse mere af deres potentiale og banke rivalerne? Eller er det mere oplagt, at Tottenham Hotspur kommer tilbage på sporet i en kamp, der betyder meget mere end bare tre point for dem? 

Arsenal FC har ikke tabt hjemme mod Tottenham Hotspur siden 2010, hvor Nasri og Chamakh ellers sendte Arsenal FC på vinderkurs i den første halve time, men da kampen var færdig, havde Bale, Van der Vaart og Kaboul vendt tingene rundt, så Tottenham Hotspur vandt 3:2. Siden har de mødtes 10 gange på Emirates med seks hjemmesejre og fire uafgjorte til følge. I sidste sæson vandt Arsenal FC – tilbage midt i marts – dette opgør 2:1 på mål af Martin Ødegaard og Alexandre Lacazette. Anbefalingen tror, vi får endnu en sejr til The Gunners i dette opgør. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,28
Arsenal FC
Gå til Marathonbet *


Arsenal FC – Tottenham Hotspur Statistik, topscorer og H2H

  • Arsenal FC er listet op på 13. pladsen med nu 6 point efter 5 runder.  

  • Statistikken for  Arsenal FC er 2-0-3, og målscoren lyder på 2:9.

  • Tottenham Hotspur er på 7. pladsen i tabellen med 9 point efter 5 runder.  

  • Tallene for Tottenham Hotspur er 3-0-2 og scoren 3:6.

  • Martin Ødegaard og Pierre-Emerick Aubameyang har stået for de to Arsenal FC-scoringer i de første fem runder, og det betyder, de kan kalde sig delte topscorere. 

  • Heung-Min Son er stadig Tottenham Hotspurs topscorer med 2 træffere.


Expected Goals: Arsenal FC vs. Tottenham Hotspur de seneste tre kampe:

Arsenal FCResultatxGTottenham HotspurResultatxG
Arsenal FC – AFC Wimbledon (3-0) 2,21 – 0,24 Wolverhampton Wanderers – Tottenham Hotspur(2-2)  1,36 – 1,63
Burnley FC – Arsenal FC (0-1) 1,66 – 1,22Tottenham Hotspur – Chelsea FC(0-3) 0,54 – 2,75 
Arsenal FC – Norwich City (1-0) 3,71 – 0,59 Rennes – Tottenham Hotspur(2-2) 2,37 – 0,80 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar