18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal FC – Southampton FC: Odds og optakt den 11. december 2021

Tre nederlag i de seneste fire kampe har sat Arsenal FC tilbage. Nu skal Saka og vennerne tilbage på sporet igen. (Foto: Bildbyrån)

Det er to hold i modvind, der krydser knopper lørdag eftermiddag på Emirates i London, når Arsenal FC tager imod Southampton FC. De holder godt nok til i hver sin ende af rækken med en syvendeplads til værterne og en 16. plads til gæsterne, men de er begge inde i en skidt periode. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Arsenal FC – Southampton FC. Der er kampstart lørdag d. 11. december 2021 kl. 16:00. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Arsenal FC – Southampton FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer:  Jarred Gillet (Australien)
Stadion: Emirates Stadium, London
Vejret: 7° og let vind

Optakt til Arsenal FC – Southampton FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Nu troede man lige. Nu troede man lige endnu engang, at Arsenal FC ville til at lege med i toppen. Efter tre indledende liganederlag uden at score gik de otte kampe uden at tabe. Og nu har de så tabt tre af de seneste fire kampe, og bevares, det har været mod Liverpool FC, Manchester United og Everton FC, men det er altså ikke det stof, en udfordrer til europæisk fodbold for alvor er gjort af. 

Nu skal de så forsøge at gøre det af med Southampton FC og finde ind i en ny stime, så december kan blive en god måned alligevel. Kampprogrammet ser nådigt ud, og det vil trods alt ikke være helt på-månen-urealistisk, at Arsenal FC vinder samtlige fem kampe. Det skal de så begynde med her, og de må undvære Sead Kolasinac, mens det endnu er tvivlsomt, om Smith Rowe, Martinelli og reservekeeper Leno bliver klar til kamp.

Hos gæsterne er der også flere fravær, og her er der endda to keepere ude, så det er gode gamle Willy Caballero, der formentlig må mellem stængerne for Southampton FC for første gang i sæsonen. De har både Salisu i forsvaret og Romeu på midtbanen i karantæne, mens Armstrong er ude og Che Adams er meldt tvivlsom til opgøret. Ikke umiddelbart den bedste optakt til en kamp, der kan betyde nummer fem på stribe i ligaen uden sejr, hvis det ikke lykkes for Hassenhüttl  og hans flok at snuppe sejren på Emirates. 

Og det har de ikke gjort siden 1987. Snuppet sejren på Emirates. 26 møder i Premier League i London er endt uden sejr til Southampton FC. De kan måske varme sig en anelse ved, at de både i 2014 og 2016 vandt i Carabao Cuppen på udebane mod Arsenal FC, men i Premier League kniber det altså. Og det gør det egentlig helt generelt for Southampton FC i denne sæson. En 16. plads i tabellen, og ingen sejr i de seneste fire kampe og indtil nu blot én enkelt udesejr i sæsonens syv forsøg i ligaen. 


Arsenal FC:

 • Bernd Leno (Mål, Reserve) – Tvivlsom
 • Sead Kolasinac (Back, Fast) – Skadet
 • Emile Smith Rowe (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Gabriel Martinell (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom


Southampton FC:

 • Alex McCarthy (Mål, Fast) – Skadet
 • Fraser Forster (Mål, Reserve) – Skadet
 • Mohammed Salisu (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Stuart Armstrong (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Oriol Romeu (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Che Adams (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Arsenal FC forventet startopstilling: Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney; Saka, Partey, Lokonga, Smith Rowe: Ødegaard; Lacazette.

Southampton FC forventet startopstilling: Caballero; Livramento, Lyanco, Stephens, Walker-Peters; Ward-Prowse, Diallo; Redmond, Tella; Adams, Broja.


Odds på Arsenal FC – Southampton FC

Arsenal FC er bookmakernes favorit ifølge kampens odds. 


Odds-forslag: Ude er nogenlunde, men hjemme er bedst

Nuvel, Arsenal FC er godt nok på bare tre point og en sejr i de seneste fire kampe, men det er altså tre udekampe, de har tabt. Hjemme på Emirates ser det stadig ganske imponerende ud i sæsonens syv opgør. De indledte med at tabe 2:0 til Chelsea FC. Så var det lidt vaklende men dog sejr med 1:0 mod Norwich City i et vaskeægte bundopgør, og derfra er det blevet til fire sejre og bare en uafgjort mod Crystal Palace. Det passer dem rigtig fint at være på hjemmebanen. 

Og det passer måske endnu bedre at få besøg af Southampton FC, som altså ikke har vundet de seneste 26 gange i ligaen, de har gæstet Arsenal FC. Og det er jo slemt nok, men det er faktisk blevet til hele 18 hjemmesejre og altså blot otte uafgjorte i den stime. Samtidig er Southampton FC både ramt af problemer med skader og karantæner, og de har helt generelt være skidt kørende og er uden sejr i seneste fire kampe. 

Det bærer altså anbefalingen i retning af et bud på hjemmesejr her. Begge mandskaber er i rædderlig form, men der er trods alt en grund til, at deres rædderlige form ikke har placeret dem side om side i tabellen, og det er, fordi Arsenal FC har gjort det fremragende på hjemmebane siden nederlaget til Chelsea FC i runde 2. Buddet her er ganske enkelt hjemmesejr. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,70
Arsenal FC
Gå til Unibet *


Arsenal FC – Southampton FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Arsenal FC er før weekendens kampe på Premier Leagues 7. plads med 23 point for 15 kampe, men der er bare 4 point til top 4. 

 • Tallene for Arsenal FC lyder på 7-2-6 med scoren 18:22.

 • Gæsterne fra Southampton FC er parkeret længere nede i tabellen på 16. pladsen med 16 point efter 15 runder – de har 6 point ned til nedrykningszonen. 

 • Southampton FCs statistik er 3-7-5, mens deres måldifference er 14:21.

 • Emile Smith Rowe er Arsenal FCs topscorer med 5 ligatræffere indtil nu. 

 • Hos Southampton FC er 3 scoringer nok til aktuelt at være flittigste målskytte, og det antal har både Che Adams og Armando Broja opnået.
Info
NavnArsenalARS
Land
England
ENG
CheftrænerMikel Arteta
Websitewww.arsenal.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
14
Mål
17
Mål imod
20
Rent bur
6
Gule kort
18
Røde kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
3
Mål
11
Rent bur
3
Gule kort
1
Info
NavnSouthamptonSOU
Land
England
ENG
CheftrænerRalph Hasenhüttl
Websitewww.saintsfc.co.uk
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
19
Mål
20
Mål imod
29
Rent bur
5
Gule kort
37
Røde kort
2
Turnering
FA Cup
Kampe spillet
1
Mål
3
Mål imod
2
Røde kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
3
Mål
11
Mål imod
3
Rent bur
1
Gule kort
4


Expected Goals: Arsenal FC vs. Southampton FC de seneste tre kampe:

Arsenal FCResultatxGSouthampton FCResultatxG
Everton FC – Arsenal FC (2-1) 1,49 – 1,25Southampton FC – Brighton and Hove Albion FC (1-1) 1,82 – 2,08 
Manchester United – Arsenal FC (3-2)1,96 – 2,19Southampton FC – Leicester City (2-2)1,43 – 2,03 
Arsenal FC – Newcastle United (2-0)2,56 – 0,42 Liverpool FC – Southampton FC (4-0) 2,92 – 1,06 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Arsenal FC – Southampton FC?

Arsenal FC – Southampton FC spilles lørdag den 11. december 16:00.

Hvor spilles Arsenal FC – Southampton FC?

Arsenal FC – Southampton FC spilles på Emirates i London i England.

Skriv et svar