18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal FC – Newcastle United: Odds og optakt den 27. november 2021

Arsenal FC fik klø, da de gæstede Liverpool FC i seneste runde. Aubameyang og hans kumpaner pønser på revanche mod Newcastle United. (Foto: Bildbyrån)

Arsenal FC tager tidligt lørdag mod Newcastle United. Værterne fik senest en næsestyver og tabte 4:0 til Liverpool FC, mens gæsterne efter 12 runder stadig har sæsonens første sejr til gode. Arsenal FC har banket Newcastle United i de seneste seks indbyrdes ligamøder. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Arsenal FC – Newcastle United. Der er kampstart lørdag d. 27. november 2021 kl. 13:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Arsenal FC – Newcastle United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Stuart Attwell
Stadion: Emirates Stadium, London
Vejret: 5° og frisk vind

Optakt til Arsenal FC – Newcastle United: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er svært at forestille sig, at Arsenal FC-fans nogensinde tager på Bakken eller i Tivoli, for deres mandskab sørger i sig selv for uendelige rutsjebaneture med maksimalt udsving på følelsesparameteret. De åbnede sæsonen med tre nederlag i rap og uden en eneste scoring. Av for en sur sok. Men langsomt blev det bedre, og holdet fik sat en stime på otte kampe uden nederlag sammen. The Gunners kunne igen drømme om europæiske pladser. 

Og så kom et barskt reality check så i seneste runde, da de på Anfield blev rundbarberede, udstillede og udspillede og altså tabte knusende 4:0. Så hvor efterlader det så mandskabet nu? Ja, de kan i hvert fald ikke klage over den følgende modstander, for de har slået Newcastle United med samlet 14:1 i de seneste seks indbyrdes møder, der alle er endt med sejr til London-holdet. Omvendt, når man er vant til rutsjeture, må der også sidde i baghovedet af Gunners-fans, at der vel ikke kan findes en mere passende kamp at gøre sig selv til grin i, hvis man som det første mandskab i sæsonen taber til Newcastle United.

Men tingene ser absolut ikke lovende ud for gæsterne, som godt nok langt om længe fandt en manager, der gerne ville associeres med de nye stinkende rige ejere af Newcastle United, men Eddie Howe har testet positiv for corona og var ikke på linjen, da holdet spillede 3:3 mod Brentford FC senest. Og Howe vil heller ikke være på linjen denne gang, så det er hans assistent Jason Tindall, der står med råbe-retten på linjen. 

Hos gæsterne kan de glæde sig over, at holdet med 15 scoringer har lavet to mere end hjemmeholdet i de første 12 kampe. Faktisk er 15 scoringer rigeligt til at placere holdet cirka midt i tabellen over antal scorede mål. Mens de stadig ligger sidst – dog delt med Norwich City – på den tabel, der viser, hvor mange modstanderne scorer, for her har Newcastle United lukket 27 kasser ind.  


Arsenal FC:

  • Sead Kolasinac (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Granit Xhaka (Midtbane, Fast) – Skadet


Newcastle United:

  • Fabian Schär (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Paul Dummett (Back, Reserve) – Skadet

Arsenal FC forventet startopstilling:  Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tavares; Saka, Partey, Lokonga, Rowe; Lacazette; Aubameyang.

Newcastle United forventet startopstilling: Dubravka; Krafth, Lascelles, Clark; Murphy, Willock, Shelvey, Ritchie; Joelinton, Wilson, Saint-Maximin.


Odds på Arsenal FC – Newcastle United

Skæver vi til kampens odds, ser vi, at bookmakerne har Arsenal FC som kampens favoritter.


Odds-forslag: Arsenal FC banker Newcastle United, når de mødes i London

Seks sejre i de seneste seks indbyrdes møder ude og hjemme. Ser vi isoleret set på duellerne på Emirates Stadium, bliver det endnu mindre lovende for gæsterne. Arsenal FC har vundet de seneste ni gange, Newcastle United har været på besøg i Premier League. Vi skal tilbage til 7. november 2010 for at finde seneste sejr til gæsterne, som dengang vandt 1:0 på mål af Andy Carroll. 

Siden har Arsenal FC samlet vundet 27:5 og to af de ni sejre har været på 1:0, mens resten har været på mindst to overskydende scoringer og en enkelt gang endda på mærkværdige 7:3. Hvis nogen havde svaret objektivt, hvem der ville være den bedste modstander efter nederlaget på Anfield, ville mange vælge Newcastle United, alene fordi de er nederst i tabellen. Men lige præcis Arsenal FC har så oven i en forrygende statistik mod gæsterne i de indbyrdes kampe. Det er næsten for oplagt. 

Og så alligevel. Nogle gange går det, som præsten prædiker, og det bliver jul sidst i december, og vi bliver skuffede over vores julegaver, så anbefalingen forventer endnu en Arsenal FC-sejr i denne duel. Men det er svært at se bort fra, at gæsterne har fået scoret i 10 af sæsonens 12 kampe, og at seks af de ni Arsenal FC-sejre har budt på mindst tre scoringer. Derfor lander anbefalingen på kombinationen af hjemmesejr og mindst tre mål i kampen. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,10
Arsenal FC plus Over 2,5 mål
Gå til Bet365 *


Arsenal FC – Newcastle United: Statistik, topscorer og H2H

  • Arsenal FC er trods øretæven senest mod Liverpool FC stadig på 5. pladsen i Premier League med 20 point efter 12 kampe. 

  • Arsenal FCs statistik er 6-2-4 med en måldifference på 13:17.

  • Newcastle United er på tabellens sidsteplads efter blot at have fået 6 point i 12 kampe. 

  • Newcastle Uniteds tal er 0-6-6, og deres målscore lyder på 15:27.

  • Hos Arsenal FC deler Pierre-Emerick Aubameyang og Emile Smith Rowe topscorerrollen med hver 4 træffere. 

  • Flittigste mand på måltavlen hos Newcastle United er Callum Wilson, der er noteret for 4 scoringer.
Info
NavnArsenalARS
Land
England
ENG
CheftrænerMikel Arteta
Websitewww.arsenal.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
14
Mål
17
Mål imod
20
Rent bur
6
Gule kort
18
Røde kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
3
Mål
11
Rent bur
3
Gule kort
1
Info
NavnNewcastleNEW
Land
England
ENG
CheftrænerEddie Howe
Websitewww.nufc.co.uk
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
24
Mål
26
Mål imod
45
Rent bur
3
Gule kort
59
Røde kort
2
Turnering
FA Cup
Kampe spillet
1
Mål imod
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
1
Rent bur
1


Expected Goals: Arsenal FC – Newcastle United de seneste tre kampe:

Arsenal FCResultatxGNewcastle UnitedResultatxG
Liverpool FC – Arsenal FC (4-0) 4,29 – 0,52Newcastle United – Brentford FC (3-3) 2,30 – 0,94 
Arsenal FC – Watford FC (1-0) 1,58 – 0,42Brighton and Hove Albion FC – Newcastle United (1-1) 1,44 – 0,45 
Leicester City – Arsenal FC(0-2) 1,47 – 1,51 Newcastle United – Chelsea FC(0-3) 0,24 – 2,13 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles Arsenal FC – Newcastle United?

Arsenal FC – Newcastle United spilles lørdag 27. november 13:30.

Hvor spilles Arsenal FC – Newcastle United?

Arsenal FC – Newcastle United spilles på Emirates Stadium i London i England.

Skriv et svar